Scandalos: mama lui Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, primeşte ajutoare comunitare datorită faptului că, chipurile, este persoană cu handicap.

02 Noiembrie 2014, 00:12 | 3469 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Adrian Gadea.

După atâtea cazuri de corupţie din judeţul nostru, credeam că nu vom ajunge să ne mai mirăm de furturile din banul public. Iată că familia lui Gâdea Adrian, preşedintele CJ Teleorman,  întrece orice imaginaţie în materie de ilegalităţi. Conform unor surse, mama preşedintelui CJ Teleorman are pensie de handicap. Culmea, fiind handicapată, primeşte şi ajutoare comunitare. Până anul acesta, de distribuirea ajutoarelor răspundeau primăriile, astfel că secretul familiei Gâdea era bine păstrat. Ghinionul familiei Gâdea a fost că  guvernul Ponta a vrut să îşi facă campanie şi a distribuit cupoane prin Poştă. Cu această ocazie, au ieşit la iveală mizeria şi furtul făcute de familia preşedintelui CJ. Georgeta Gâdea, mama, nu soţia lui Adrian, are pensie de handicap şi a primit cupon pentru a-şi ridica ajutoarele comunitare. Nu ştim de ce suferă doamna Gâdea, dar este văzută singură prin oraş la cumpărături. S-ar putea să fie oarbă, dar cum umblă singură prin oraş? Printre funcţiile ocupate de-a lungul timpului de Adrian Gâdea se numără şi cea de director al Casei de Pensii Teleorman, ceea ce explică misterul, nu că din funcţia actuală nu putea să îşi "ajute" mama să obţină pensie de handicapat.

În anul 2010, doamna Gâdea avea o pensie de 670 de lei lunar, iar peste 2 ani,  1570 lei, conform declaraţiilor de avere ale primarului  Anghel Gâdea. Mama preşedintelui CJ a fost angajată la dispensarul comunal. Nu ştim în prezent ce pensie are doamna Gâdea, încă nu şi-a publicat declaraţia de avere primarul Anghel Gâdea, însă ceea ce contează este că mama ditamai preşedintelui CJ primeşte ajutoare comunitare datorită handicapului. Se pare că acest caz este asemănător cu cel al fostului ministru Mariana Câmpeanu, teleormăneancă şi ea, care şi-a pensionat soţul pe motive medicale deşi acesta conducea bine merci autoturisme. Doamna Câmpeanu a fost nevoită să-şi dea demisia, deşi a încercat să-şi găsească circumstanţe. Nu ştim ce handicap are doamna Gâdea, însă credem că e cel puţin imoral să primească ajutoare de la U.E.. Aceste ajutoare sunt pentru persoanele sărace, nu pentru bogătaşi precum familia Gâdea. Ruşine, domnule Adi Gâdea!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
un cetatean pe 02 Noiembrie 2014, 11:53
#4
votati un presedite drept
votati orice ina fara de ponta tariceanu sunt de 2ani unelte ale aceluiasi sistem corupt incapabil si imoral

Votantul pe 02 Noiembrie 2014, 07:17
#3
vreau sa traiesc nemteste !
Doriti sa traiti intr-un oras dezvoltat si c*rat precum Sibiul ? Mergeti la vot si votati KLAUS IOHANNIS ! Un neamt,pentru bunastarea romanilor.
Ilie Nistor. pe 02 Noiembrie 2014, 06:44
#2
MAI IMPORTANT.
TOTI CETATENII RESPONSABILI CU DREPT DE VOT TREBUIE SA MEARGA ASTAZI SA VOTEZE. EXCEPTIE TREBUIE SA FACA CEI IRESPONSABILI, CRETINII SI IDIOTII!. VOTATI PE CINE VRETI, DAR VOTATI!. DACA NU AVETI INCREDERE IN NIMENI, ANULATI BULETINUL PRIN APLICAREA STAMPILEI DE DOUA ORI. NU INTRODUCETI BULETINE NESTAMPILATE IN URNA!!!!
Ion si Gheorghe pe 02 Noiembrie 2014, 00:56
#1
Urmariti unde se duc ajutoarele de la Uniunea Europeana
Eu credeam ca lui Gadea jr. i-au dat certificat de handicapat.In mod cert a facut un fals in acte pt.masa,atunci cand a fost Director la Casa de Pensii.Aceeasi reteta ca a doamnei Campeanu.Dar lu ala de langa el nu i-a dat un certificat de hot sau ii da direct mandat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.