"La Piovra" de la Primăria Turnu: famiglia de la Primăria Turnu s-a reunit - fiica viceprimarului Florentin Cristea a devenit şefa SPCEP Tr. Măgurele. Domnule Cuclea, până când tot aranjaţi concursuri la Primărie?

01 Noiembrie 2014, 00:06 | 3115 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

   Primăria Turnu-Măgurele este o mare famiglie, pentru că, nu-i aşa, treburile cele mai "bune" se fac în famiglie. Am mai scris despre încrengătura de rude din Primăria Turnu şi despre concursurile aranjate din această instituţie. Revenim cu o nouă "bombă" de la Primăria turneană.  După cum se ştie, şeful Serviciului Public Comunitar Evidenţa Persoanelor a fost Daniel  Franchevici, ajuns acum secretar al Primăriei turnene şi om de încredere al conducătorilor Primăriei. Franchevici D. s-a căsătorit  cu Oana Cristea, fiica actualului viceprimar Florentin Cristea. Cum postul de la SPCEP a rămas vacant, se căuta o persoană "competentă" care să-l ocupe.

Aşa cum se cunoaşte, angajările la stat se fac doar prin concurs, aşa că s-a decis organizarea unuia pentru postul de la SPCEP. Concursul a fost anunţat pe diverse canale, aşa încât, pe lângă una din fiicele lui F.Cristea, s-a mai înscris o altă persoană. Ce mai freamăt, ce mai zbucium în Primărie: cine naiba s-a găsit să le încurce lor treburile? Democraţie, democraţie, dar nici chiar aşa. D.Cuclea, primarul oraşului, a găsit soluţia salvatoare: concursul a fost anulat şi s-a decis organizarea altuia. În sfârşit, pohta ce-a pohtit famiglia din Primăria Turnu s-a realizat: la concurs s-a înscris doar o persoană, fiica lui F.Cristea.

După un concurs cu "emoţii" şi cu un suspans demn de filmele lui A.Hitchcock, fiica viceprimarului a devenit şefa SPCEP. Nu putea famiglia să nu-şi pună un  reprezentant şi în acest post destul de important. Când în Turnu-Măgurele sunt mii de şomeri ( oficiali şi neoficiali), fiica lui F.Cristea se angajează printr-o manevră jalnică pe un post bine plătit. Ce să mai spunem, asta e "social-democraţia" ciocoilor roşii. L.Dragnea nu putea să aibă decât demni urmaşi în Primăria Turnu. Cum să numim această "manareala" de la Primăria Turnu-Măgurele, domnule Cuclea? Corupţie, incompatibilitate sau altceva? La Primăria Turnu există o caracatiţa cum numai în  "La Piovra" mai vedem. Aţi pus stăpânire pe oraş, pe Primărie. Pe când şi pe aer, domnilor ?

 
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
pisik neagra pe 09 Noiembrie 2014, 21:01
#9
PRIMAR D.C.
ASA ESTE DE VINA ESTE PRIMARUL cUCLEA DANT ca angajeaza pe BANI, KND A FOST CONCURS ACUM CEVA TIMP AU VENIT CEI CARE AU STIUT CA AU PROMOVAT CU BANI, DE SEXMPLU O FATA DIN CANADA CARE ACUM ESTE LA SERVICUL DE CONTABILITATE A VENIT CU BANI, DC NU RECUNOASTETI DOMNUL CUCLEA DANUT SAU NU MAI STITI KND O SALARIATA A PRIMARIEI FACEA DE SERVICIU LA POARTA PENTRU TÂRÂTURILE DE STAU LA BIROU IN PRIMARIE.
werner pe 07 Noiembrie 2014, 19:28
#8
santa klaus
franchevici nu o merita pe sotia lui ce o fi fost in capul lu cristea
Unul pe 02 Noiembrie 2014, 06:23
#7
cetatenilor din Turnu Magurele
Este scandalos! Va manipuleaza, va cumpara, va santajeaza cu un singur scop: ca familiile lor sa o duca bine si sa dispuna de banii vostrii. Sotiile, sotii,copii, nasii, finii, cumnatii,cumnatele, si restul rudelor au loc*ri de munca platite de voi,in timp ce voi traiti de pe azi pe maine,copii votrii muncesc prin strainatate si aveti un singur drept.........SA-I VOTATI PE EI!

JOS MAFIA PROFITORILOR!
Leana pe 01 Noiembrie 2014, 19:02
#6
fara P S D
Din anul 1989 decembrie,tara a fost condusa de Tov.iliescu tov constantinescu tov basescu .Acum vrea sa ne conduca tov ponta NU ajunge hai cu unul care nu a fost comunist si mai are un mare avantaj natinalitate Germana cum au fost si alti conducatori inainte de a ne impune rusi conucerea comunista.ajunge vrem altceva la nivel central si peste 2 ani la locale .
Votantul pe 01 Noiembrie 2014, 18:44
#5
vreau sa traiesc nemteste !
Romania a cunoscut cea mai mare dezvoltare economica si culturala,atunci cand la conducere a fost regele Carol,un neamt care stia sa faca lucrurile bine. Am convingerea ca si Iohannis va face lucrurile bine. Vreau sa traiesc nemteste ! Votez Iohannis.
Anti-Ponta pe 01 Noiembrie 2014, 18:06
#4
Votati orice in afara de socialisti
Va rog sa-mi spuneti o singura tara unde este la conducere stanga si oamenii sunt multumiti.Fara dreapta nu exista progres,civilizatie,dreptate si un stat de drept.FARA PSD SI FARA PONTA !
un cetatean pe 01 Noiembrie 2014, 16:22
#3
votati dreptatea
votati oameni nu partide,votati pe cei care n -au fost implicati politic,votati oameni noi,votati dreptatea nu pomeni electorale care mai tirziu se intorc in potriva noastra jos mafia politica. cool grin
Podaru pe 01 Noiembrie 2014, 13:40
#2
PRUNA,dupa alegeri sa dispari
Raspandacii si agitatorii astia toxici vor vedea ce inseamna reactia cetatenilor dupa alegeri.Sa scapam odata de slugile PSD care au mintit si au amenintat pop**atia saracita de Dragnea.
Mitica pe 01 Noiembrie 2014, 12:58
#1
Cristea si campania PSD
Hai Florentine,vino sa mai faci campanie electorala duminica printre bloc*ri si pe scarile de bloc,impreuna cu slugile tale PSD-iste.Am pregatit aparatele de fotografiat si martori,numai sa indrazniti.DNA va asteapta langa hotul de Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.