Patru transfugi sirieni prinși de Poliția de Frontieră Turnu-Măgurele! Cei patru doreau să ajungă în Austria.

30 Octombrie 2014, 09:00 | 2123 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia de Frontiera.

Patru transfugi sirieni au fost prinși la granița României! Polițiștii din cadrul Inspectoratului Poliției de Frontieră Turnu-Măgurele au întrerupt drumul ilegal spre spațiul Schengen a patru cetățeni sirieni. Cele patru persoane de sex masculin au fost depistate în apropierea malului fluviului Dunărea. Din cercetări s-a stabilit că au între 17 și 28 de ani. Transfugii au declarat că au plecat cu o lună în urmă din Siria, au tranzitat Turcia și Bulgaria, iar în România au ajuns cu ajutorul unei călăuze care i-a trecut Dunărea cu o ambarcațiune de mici dimensiuni. Scopul lor era să ajungă în Austria. Polițiștii au început urmărirea penală pentru trecere frauduloasă a frontierei. Tranfugii au fost predați autorităților de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
gigi pe 31 Octombrie 2014, 23:41
#2
gresit
Sirienii au fost prinsi de angajatii firmei de paza din combinat,acestia au crezut ca sunt ti**ni la furat si au anuntat Politia Municipiului Turnu Magurele.
alex pe 30 Octombrie 2014, 14:40
#1
////////
articolul este gresit,nu Pol.de Frontiera a prins cele patru persoane
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.