La Tr. Magurele un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de un sofer neatent.

21 Octombrie 2014, 00:02 | 2610 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Un sofer neatent a lovit un copil pe trecerea de pietoni.

Un accident auto cu urmari ce puteau deveni foarte grave s-a petrecut in Turnu-Măgurele. Un sofer de origine tigan ( probabil foarte "experimentat") a accident un copil chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din Turnu-Măgurele și a fost provocat de un șofer neatent. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a efectuat  neregulamentar manevra de mers înapoi pe strada Cetatea Turnu,  în zona intersecţiei cu B-dul Independenţei.

Șoferul nu s-a asigurat corespunzător  şi nu a observat că pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator şi marcaj, se angajase în traversarea străzii un minor în vârstă de 7 ani însoţit de mama sa, ambii din Turnu-Măgurele. Copilul de 7 ani a fost lovit cu partea din spate a autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care  a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
florinel pe 23 Octombrie 2014, 23:53
#5
hei zburatoarelor
vedeti cind va zic eu ca astea colorati provoaca numai dezastre cum e domne . acum un ti**n a dat cu spatele mai mult de 50 de metri si culmea a lovit un copil . unde altundeva decit pe o trecere de pietoni. e bine nu. saracu ti**n daca nu a vazut trecerea.
dragos pe 22 Octombrie 2014, 23:13
#4
martor la acident
ti**nu cu bmw a fost de vina a dat cu spatele cu viteza mare,de la aruncat pe ti**nu mic 10 metri in spate.
martor pe 22 Octombrie 2014, 11:41
#3
mda
Eu am fost de fata si nu este de vina neaparat soferul pentru ca a dat putin cu spatele si copilul cu mama lui era fix in spatele masinii. Apoi soferul a dus copilul la spital nu e asa de grav nu va mai agitati.
cat am ras pe 21 Octombrie 2014, 21:28
#2
:))))
"sofer de origine ti**n" asta a fost tare d tot smile)))) dupa etilotest nu l-au testat si cu abecedaru? ca sunt multi care n-au habar d carte. natzia lor d je**si.
elena pe 21 Octombrie 2014, 20:41
#1
pentru politie
La intersectia strazii Traian cu Praporgescu fff rar se da prioritate si asta ar trebuii sa stie d-nii de la politie
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.