Dezvăluiri: Pantelie Rotaru, primarul din Drăgăneşti-Olt şi ginerele lui Nicolae Mohanu, sponsorizat de clanul Bercea.

19 Octombrie 2014, 00:05 | 6717 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Pantelie Rotaru si Loredana, fiica lui Nicolae Mohanu. Foto Facebook.

Pantelie Rotaru, ginerele senatorului de Turnu Mohanu Nicolae, este primar al oraşului Drăgăneşti-Olt din anul 2012. Oraşul este distrus aşa că este normal să fie condus de un pesedist sau invers. Până aici nimic spectaculos, numai că Pantelica are legături strânse cu clanul Bercea. Nu e vorba de Bercea Mondial, ci de fratele acestuia, Gheorghe Anghel, zis Felix. Clanul Bercea este de baştină din orăşelul Drăgăneşti-Olt. În campania pentru alegerile locale din anul 2012, Pantelie Rotaru a primit bani de la Felix Bercea, căruia i-a promis fel şi fel de avantaje. Ginerele lui Mohanu a făcut ce a văzut la tata-socru care, la rândul lui, a primit bani de la clanurile ţigăneşti din Turnu, clanuri pe care le-a protejat cât a putut de mult. Donica, Bozianu sunt doar câteva exemple din lumea interlopă care cotizează cu bani în campaniile electorale pesediste.

Felix  Bercea intră în Primăria Drăgăneşti-Olt ca şi cum ar fi Primăria Bercea. Mai în glumă, mai în serios, despre fratele lui Bercea Mondial se spune că ar fi un fel de viceprimar.  Gheorghe Anghel, zis Felix, este tatăl lui Ionuţ Anghel, zis Mercedes. Ionuţ Anghel este victima tentativei de omor a familiei lui  Bercea Mondial, din februarie 2011. Între cele două familii a izbucnit un conflict în care s-au consumat acte de violenţă începând cu vara anului 2010, când s-au şi deschis dosare penale. Conflictul a atins cote dramatice la începutul lunii februarie 2011 când Ionuţ Anghel a fost înjunghiat. Facem precizarea că Gheorghe Anghel este cercetat pentru evaziune fiscală.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Anglia pe 26 Mai 2016, 23:26
#8
Bravo tie ești mare
De la revoluție și pana acum nu a făcut nici un primar ce a făcut acest om (pantelie rotaru)

Și sa știți ca trebuie lăsat încă un mandat sa vedem ce are de gând sa facă.
Dan pe 19 Aprilie 2016, 22:29
#7
Coduri de gunoi
700 ron un coș de gunoi domnule primar?cine a luat banii? Miti? Cu firma aia a voastră care a devastat orașul?
Maria pe 20 Septembrie 2015, 23:23
#6
Atentie
Ce faceti cu drumurile treziti va
Elena pe 20 Septembrie 2015, 16:12
#5
Avertisment
D le primar din 2012 ce ati realizat din toate promisiunile ? Cred ca doar ocuparea fotoliului Concret nimic v ati batut joc de oamenii acelui zis oras caci poate sat se poate numii Nicaieri in toata tara asta daca o traversezi doar in sate intalnesti drumurile care exista in draganesti Dv circulati cu avionul s au aveti lentilele prea groase s au vi sa lipit fundul de fotoliu? Rusine sa va fie nimic absolut nimc nu ati facut ati adus acel oras care inaintea mandatului d nului Mihalache si al dv se numea oras acum e totul in paragina Mi ar trebuii mult timp sa pierd sa descriu acest oras si problemele cu care se confrunta oamenii dar nu meritati sa mi pierd timpul ca dv santeti preocupat sa roadeti ciolanul in continuare pt timpul care va mai ramas din mandat Sa va fie rusine !!!!!!
Bogdanel pe 19 Octombrie 2014, 18:47
#4
Ce e Donica,ti-e frica?
Astia de la PSD te baga in faliment si aia de la DNA te baga la puscarie.Suntem deja cu ochii pe oameni ca tine.Sper ca aceasta campanie electorala sa-i potoleasca pe raspandacii astia PSD-isti si sa nu mai aduca cu forta oamenii la vot.
donica pe 19 Octombrie 2014, 11:09
#3
am cotizatia mica
vreau alegeri locale la 10 ani ca astia de la psd ma baga in faliment!
Adi pe 19 Octombrie 2014, 10:46
#2
Competenta mai putin
A facut-o tata medic si pe ginerica primar PSD,iar acum sunt niste infractori profitori cu mari probleme pe viitor.Intrebarea este de unde au avut atatia bani sa faca clinica medicala,case,masini si altele?Nici nu ma gandesc ca ar putea fi din furat.Asa e domnule Mohanu?
vwr pe 19 Octombrie 2014, 01:12
#1
Ciorile + PSD = saracie si mizerie
Pai lui Mohanu i-au placut coloratii si la Turnu Magurele ca aduceau voturi.Asa-i Maleata?Tot la puscarie o sa aungi,imputitule!Increzuta si proasta aia de Loredana,o sa-i duca pachet si lu barbata-su si lu ta-su.O sa faceti puscarie si o sa ramaneti in c*rul gol,nemernicilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.