Răsplata trădării: pierderea mandatului. Un consilier local PDL din Tr.Măgurele își va pierde mandatul din cauza prostiei. Mohora C. a trădat degeaba!

09 Octombrie 2014, 00:05 | 3163 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

 Legea privind migrația aleșilor locali a creat o situație de tot râsul  în Tr. Magurele. Pesedistii au reușit să cumpere degeaba un consilier local, pentru că acesta își  va pierde mandatul. După încetarea din viață a consilierului local PDL Sorin Duma, în CL Turnu-Măgurele trebuia să intre următorul de pe lista PDL, Mohora Cătălin. Cum acesta are câteva mici afaceri, imediat a anunțat că trece la partidul lui Cuclea. Zis și făcut, însă a trădat degeaba. Va primi ceea ce merită un individ care își bate joc, imediat ce a devenit consilier local, de partidul pe lista căruia a fost ales. Măcar dacă făcea acest gest mai târziu, nu imediat. Primarul Cuclea  poate să spună că iubește trădarea dar îi urăște pe trădători. Cu atât mai mult cu cât acești trădători sunt și proști. C.Mohora și-a "negociat" avantajele trecerii la partidul lui Cuclea dar a "uitat" ce a semnat. 

Ordonanta de urgenta ce permite migratia alesilor locali fara a-si pierde mandatul prevede ca "In termen de 45 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, primarii si presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii care au fost declarati supleanti isi pot exprima in scris si o singura data optiunea cu privire la partidul politic, organizatia minoritatii nationale din care doresc sa faca parte sau sa devina independenti, fara ca alesii locali respectivi sa isi piarda calitatea dobandita in urma alegerilor."
         C.Mohora și-a prezentat în această perioadă de 45 zile de două ori opțiunea cu privire la partidul din care dorește să facă parte. Astfel, Mohora C. a semnat două adeziuni, la PDL și PSD. Din această cauza el își va pierde mandatul de consilier local. Un asemenea caz s-a întâmplat cu un primar bihorean, care a pățit același lucru. În cazul lui Mohora, acesta, știind că va pune mâna pe o "pleașcă" babană, și-a dat demisia de la Local Urban și Salubritate Turnu. Din păcate pentru el, ca în  celebra poveste, păcălitorul a fost cel păcălit.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
gelu pe 14 Octombrie 2014, 08:20
#7
apel
informatiile pe care le publicati sunt mai mult decat eronate ar trebui sa va mai informati inainte sa bateti campiii !!!
Bogdanovici Mihai. pe 12 Octombrie 2014, 07:17
#6
Adevarul...
..este ca eu eram urmatorul pe lista, dar din motive care nu ma intereseaza "am fost sarit". Si cu asta, colaborarea mea cu P.D.L. s-a terminat, dar nici la alt partid nu trec.
consiliera pe 10 Octombrie 2014, 23:16
#5
se misca bine de tot
cel mai tare consilier pe toate planurili e ionela
Un fost consilier local. pe 09 Octombrie 2014, 17:46
#4
Nedumerire.
Ziceti in articol ca acest om a facut doua optiuni, pentru P.D.L. si pentru P.S.D. Daca a fost ales consilier P.D.L. nu era membru al acestui partid???. Faceti precizari!!!!!>
Capsunarul pe 09 Octombrie 2014, 16:15
#3
Merarului
Nici mere nu a fost in stare sa vanda. Sa vedem daca fara mandat mai are nevoie PSD-ul de el. Ura si la gara!
Mandatarul pe 09 Octombrie 2014, 16:13
#2
Lui Mohora
Ba tu esti ala care faci asigurari false si vinzi gugustiuci in loc de porumbei!?
Profesorul pe 09 Octombrie 2014, 14:10
#1
Mohora Catalin a fost consilier?
Daca ai fost prost,acum mergi acasa si vinde mere.A vrut sa se infiga la PSD,la furat,dar a ramas un merar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.