Ce mai face Cătălina Ștefănescu, deputata de Turnu ? Legi și dorește să schimbe clasa politică. Liviu Dragnea ce părere o avea?

07 Octombrie 2014, 00:03 | 3364 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Catalina Stefanescu, o frumusete de fata. foto: libertatea.ro

Deputata de Turnu, Catalina Stefanescu, pupila lui L.Dragnea (are ochi la femei, odata cu trecerea anilor, trebuie sa recunoastem), a implinit de curand 26 de ani. Cea mai tanara membra a Parlamentului, este frumoasă şi ambiţioasă. Cătălina Ştefănescu îi face pe mulţi dintre colegii ei din Parlament să întoarcă privirile după ea. Gurile rele spun că ar fi ajuns în Casa Poporului cu sprijinul fostului său şef, vicepremierul Liviu Dragnea, a cărui secretară  a fost ani buni. Mai ales că în campania electorală a apărut o poză veche în care se vedea o tânără dansatoare agăţată de gâtul lui Dragnea.

Cu referire la acel episod, Catalina a declarat pentru libertatea.ro: “Am înţeles atunci că există un cost pe care îl plăteşte orice persoană publică. L-am plătit şi eu”. Acum, despre tânără se vorbeşte că ar avea o relaţie cu un coleg de partid şi de Parlament, Vlad Cozma, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, acuzat de DNA intr-un dosar de coruptie.  Numai că deputata pesedista nu ia în serios bârfele şi e pusă pe treabă. Ea e iniţiatoarea unei legi potrivit căreia perioada în care studenţii fac practică într-o instituţie sau într-o companie privată să fie considerată vechime în muncă. “Sunt mulţi părinţi care m-au rugat să fac ceva pentru copiii lor. Mă străduiesc să fac o schimbare în clasa politică”, a mai zis, pentru acelasi ziar, deputata de Teleorman, care îşi doreşte un al doilea mandat în Parlament. Sa vedem cum schimba Catalina clasa politica, probabil ca a inceput cu baronul de Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 09 Octombrie 2014, 08:03
#15
@Nae Bumbu
Deci, evenimentele din ultima perioada nu fac nimic altceva decit sa intareasca ideea ca Monarhia Constitutionala este solutia, cel putin de moment. Republica si-a epuizat resursele de credibilitate. Pina si BaSSescu, chiar daca l-a jignit in mod grosolan pe MS Mihai I a admis faptul ca Republica a inceput sa scartaie, si a adus vorba despre o consultare pop**ara in privinta formei de stat. Bine, poate este prea devreme pentru un referendum pe aceasta tema, dar la un moment dat se va impune, pentru ca daca va uitati la candidati, nici unul nu este in regula. Nici unul nu este c*rat. Toti sunt patati, asupra tuturor planeaza acuzatii de coruptie sau alte ilegalitati, cum ar fi incompatibilitatea. Aceasta cloaca de puroi este exponentul politicii dimbovitene, cloaca ce trebuie eradicata radical printr-o reforma profunda a societatii. Si dupa parerea mea umila, Monarhia Constitutionala ar fi unul dintre pasii care trebuie facuti. Ramine de vazut ce va fi.
Ilie Nistor. pe 08 Octombrie 2014, 17:00
#14
Comentatorului #13.
Pai cei care am votat scroafa adusa de Basescu si care se vrea si prezidenta, ce sa mai zicem??.Dintre cei cincisute si ceva de parlamentari poti sa-mi spui 100 care sa fie inteligenti, cinstiti, bine pregatiti intr-o profesie si-n care sa ai deplina incredere???. DAR IN SITUATIA ACTUALA NU TREBUIE SA DEZERTAM SI SA NU MERGEM LA VOT!!. EU SUNT DE ACORD SA VOTEZE SI UNII MORTI, DAR DUPA CE 95% DINTRE CEI VII AU VOTAT!.
Un cetatean care a votat stramb pe 08 Octombrie 2014, 12:09
#13
Am votat cu USL si imi pare rau
Am crezut ca se va schimba ceva in tara asta dar m-am inselat.Si prin votul meu aceasta fufa a ajuns in parlamentul tarii.Nu a avut si nici nu are vreo legatura cu viata si activitatea comunitatii noastre.Sa speram ca mandatul asta este primul si ultimul.Daca Dragnea ne aducea o capra pe aia o votam.Atat suntem de prosti.Cred si sper ca cetatenii s-au mai trezit intre timp.
Nae Bumbu.( nicolaie bumbarescu) pe 08 Octombrie 2014, 11:50
#12
Dle Ilie ..
Si la dta este tot o ipoteza, pe care timpul o va confirma sau nu. In orice caz, nu Iohannis va salva Romania, nu are aptitudinile politice si profesionale necesare, iar despre intelect ce sa mai vorbim!. Nu toti nemtii sunt germani!, El nu va fi niciodata un Helmuth Kohll si nici o Angela Merkel.ROMANIA TREBUIE, IN PRIMUL RAND, REUNIFICATA CU EA INSASI SI APOI MAI VEDEM. VEZI SI MATA CE INEPTII SE SCRIU PE ACEST SITE, CATA URA SE IMPRASTIE PE UNDELE HERTZIENE, CATI NEMERNICI TRAIESC BINE, DAR SUNT INREGISTRATI CA SARACI LIPITI PAMANTULUI SI-SI BAT JOC DE SEMENII LOR CARE MUNCESC DIN GREU SI NU STIU SA FURE. CU O JUSTITIE ANALFABETA SI CORUPTA PANA IN MADUVA OASELOR, NICI MACAR REPUBLICA BANANIERA NU NE VOM PUTEA NUMI!.DRAGNEA &CO; POATE FI IMPUSCAT( TI) DE O MIE DE ORI SE VOR GASI 1001 SA-I IA LOCUL- SI NU NUMAI DIN P.S.D.+ASOCIATII!!> shut eye excaim
Ilie de la scularie pe 08 Octombrie 2014, 07:26
#11
@Nae Bumbu
Este o ipoteză pe care n-o comentez, și pe care c*rsul evenimentelor o va dovedi sau nu viabilă. Însă tot așa spun că PSD este pe trend descrescător. Nu cred că poți alege un cal perdant. Asta dacă nu justiția nu-și va da cu stîngu-n dreptul cu Iohannis așa cum a făcut-o cu SR Stănescu, dînd astfel un balon de oxigen nesperat lui Ponta. Dovadă că aiurelile cu Iohannis băSSist sunt chiar aiureli, în timp ce coabitanții își fac semne pe sub masă. Ehe, trunchiul comun.....cine are ochi să vadă, urechi să audă și creier să înțeleagă, s-o facă. Va ajunge la niște concluzii surprinzătoare.
Desteptu' pe 07 Octombrie 2014, 23:29
#10
Lui Nae Bumbu
Ba desteptule primarii aia sunt cumparati si cu banii tai! Si daca il cumpara pe Cracea tot cu banii nostrii o fac!
Ionel de pe Vlad Teped pe 07 Octombrie 2014, 22:46
#9
Stimata redactie,ce face firma RCS/RDS ?
Nenorocitii aia de la RCS/RDS,astazi,marti,07 Octombrie 2014 orele 18.30-19.00,instalau banere mari cu Victor Ponta.Da,cu oamenii,cu masinile si cu scarile firmei RCS/RDS.Poate ar fi bine sa anuntati si sefii firmei RCS/RDS,despre ceea ce fac angajatii lor.
Nae Bumbu. pe 07 Octombrie 2014, 17:46
#8
Hop si eu.
Ilie si Franche, nu zic nimic de voi, nu ma atacati, nu contraatac. Am o interventie in afara subiectului: in ziarul Liber in Teleorman de azi se vorbeste de exodul masiv al primarilor si consilierilor P.D.L. si P.N.L. la P.S.D. De acest lucru Turnu cu stiri nu pomeneste, dar intr-un articol precedent prezinta un asa zis mare succes pentru dl. Cracea faptul ca la Ciuperceni a racolat doi juveti. MAI MULT CHIAR, PRIN CERCURI DEMNE DE LUAT IN SEAMA SE ZVONESTE CA CHIAR(cacofonie voita!)dl. CARACEA, IMPREUNA CU 4 CONSILIERI VA TRECE LA P.S.D., AVAND PROMISIUNEA CA LA VIITOARELE ALEGERI PARLAMENTARE, I SE VA ASIGURA UN LOC IN PARLAMENT.VOI CE PARERE AVETI??.
cric pe 07 Octombrie 2014, 15:40
#7
atarnatoare
intre ionela si asta mica eu vreau sa il faca ionela pe mustacios ca le are mai bine
ilie de la scularie pe 07 Octombrie 2014, 15:07
#6
@Franchestain
Nu e nici o confuzie. Dragnea este pionul cuiva foarte important în conducerea statului. Altfel cum își explici că Năstase a intrat la bulău, Felix sau Fenechiu ori Pantiș sau S. R. Stănescu au intrat la bulău, iar Dragnea nu? Un idiot de pe aici a spus că Dragnea n-a semnat nimic. Dar tot așa se pot lua de momițe și cei care au semnat în numele lui să spună cine este în spatele lor și se ajunge lejer la Dragnea. ANI ce face? Doarme în cizme? Cum îți explici că Bombonica n-a fost deranjată de proc*rori, cu toate că a făcut multe măgării penale. hai să fim realiști! Dragnea a venit în PSD din PD. Legătura ombilicală între Dragnea și PD n-a fost tăiată deloc. Cine are creier să gîndească, s-o facă. Va avea niște surprize....
PSD+PC+UNPR=Multi Puscariabili pe 07 Octombrie 2014, 14:00
#5
Schimbare,n-ati auzit?
Nu o mai inteapa Dragnea,acum o inteapa Cosma.Sau amandoi?!Am asa o presimtire,ca unul dintre cei doi va purta costum cu dungi.Sau amandoi?!Sau toti trei?!Hai ca am glumit,dar daca se marita Catalina Stefanescu cu Vlad Cosma,sigur le va fi nas Liviu Dragnea.Asa-i domnule, vicepremier?
franchestain pe 07 Octombrie 2014, 12:08
#4
cacus îs confus maestre
adica can loc de criminal Dragnea asta e victima???Si daca comunistu din el,cai clar cai asa,îi însala pe toti sai mearga lui plugu pe spinarea la fraerime???Asta înseamna ca cazu lui tine de politica care political scapa de pirnae???Ferestene Doamne de baeti buni ca Dragnea si ceata lui.Amin!!! long face long face long face downer downer
Ilie de la scularie pe 07 Octombrie 2014, 10:28
#3
@Tizului
Animal este doamna ma-ta! Mein Idioten Kamerad, cum iti explici faptul ca si Mazare sau Fenechiu au procedat la fel, dar au facut vizite la brutarie, in schimb ce Dragnea nu? Nu ti se pare ciudat faptul ca Dragnea a facut afaceri grele cu Videanu? Ca Dragnea a venit din PD? E mai usor sa latri decit sa pui creierul la treaba, nu-i asa lichea ordinara ce esti? Va este frica atit voua baSsistilor cit si voua pesedistilor ca se stringe latul? De ce va este frica nu scapati javrele dracului!
Ilie de la pesederie pe 07 Octombrie 2014, 10:07
#2
livu' dragnea presedinte
Bai ilie(gogutzule)da' tu nu te dezminti baiatule! Esti cretin de-a binelea!Tu nu remarci ca jupanul nu a facut pana acum nicio ilegalitate? A pus pe altii si cand a facut si el,a belit-o! Este trimis in judecata si va fi trimis la BULAU(tot cartita lui Basescu si acolo).Fa-ti un control la mansarda "mai animalule"!!!
Ilie de la scularie pe 07 Octombrie 2014, 06:29
#1
Schimbarea schimbării
Pe Dragnea nu-l poate schimba decît DNA. Dar acesta se face că plouă, ceea ce întărește o idee a unui amic de-al meu. Anume că Dragnea este cîrtița lui BaSSescu în PSD. Numai așa se poate explica cum Dragnea în pofida multelor ilegalități făcute nu a fost deranjat de proc*rorii DNA. Cam ciudata clemența asta, nu? Poate că dosarul referendumului să-l înfunde pe jupîn, dar dacă acceptăm ca bună și ipoteza, ce-i drept cam fantezistă, cum că Dragnea a folosit și morții la votare ca să ducă în ridicol referendumul, sau să planeze asupra procesului de vot serioase dubii, se poate vorbi și de o înțelegere între cei doi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.