D.Cuclea îşi bate joc de banul public: bannere electorale ridicate cu maşina şi oamenii Primăriei. De-asta vă plătim, domnule Cuclea?

04 Octombrie 2014, 00:04 | 1791 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Ieri,  3 octombrie, a început campania electorală în toată ţara. Primele bannere din oraş au fost puse de partidul-stat, mutra plagiatorului şi hoţului ( vezi dosarul Microsoft) Ponta tronând pe străzile principale din oraşul Turnu-Măgurele. Un lucru ne-a uimit la aceste bannere: lipseşte Dragnea. Dacă, până acum, pe toate bannerele şi afişele electorale din Teleorman, Dragnea îşi avea locul sau, iată că pe cele de acum lipseşte orice referire la L.Dragnea. Ce-o fi oare, ce-o fi oare? Exista voci care susţin că D.Şova, un apropiat al premierului, îi poartă sâmbetele lui Dragnea şi face orice ca să-l scuture din pomul puterii în care Dragnea stă bine-merci. În sfârşit, să lăsăm luptele pentru ciolan din famiglia pesedistă şi să revenim la oile noastre ( mici hoţomani din Turnu).

După cum se ştie, Primăria Turnu a cumpărat o macara utilitară pentru diferite treburi prin oraş. De aceasta maşină beneficiază doar apropiaţii primarului Cuclea, astfel că, putem spune, a fost privatizată. Un exemplu este ce s-a întâmplat ieri, când, în timpul programului de lucru, trei angajaţi ai Primăriei Turnu arborau bannerele cu Ponta. Cine a dat dispoziţie pentru aşa ceva? Evident că D.Cuclea, pentru că el decide în asemenea probleme. De-asta plătim noi taxe şi impozite, ca să-i trimită Cuclea pe angajaţii primăriei să pună bannere cu partidul mult iubit. Cine plăteşte motorina, cine plăteşte angajaţii? Noi, că de-asta plătim taxe. Suntem curioşi ce o scrie în fişele de pontaj ale celor care au stat ore întregi să pună bannere! Domnule Cuclea, o să plătiţi pentru aceste ilegalităţi.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
vasilica pe 09 Octombrie 2014, 14:05
#14
intrebare
Angajati pietei lipeau afise cu plagiatorul si epava societati pe ei nui platim tot noi?
ala micu pe 07 Octombrie 2014, 15:29
#13
cotaie
asta micu o cotaie fara macara pe sotia lu cutit



jiji pe 05 Octombrie 2014, 17:06
#12
macaraua buclucasa
macaraua aia face multe ilegalitati prin oras,ex.furturi de lemne rezultate din taierea de pomi din oras
Taranul din Piata Municipala pe 05 Octombrie 2014, 14:59
#11
Lege pentru toti,domnule Primar
Asteptam cu mare nerabdare legea producatorilor agricoli care sa-si poata vinde corect si in legalitate produsele proprii.O sa urmarim si noi cum se vor da pe viitor certificatele de producator agricol.Primaria va fi vinovata pentru certificatele false date celor care iau marfa de la producator si o vand mai departe.O sa fim cu ochii pe voi.Tribunal avem si noi in Turnu Magurele.
Neica Nimeni. pe 05 Octombrie 2014, 06:41
#10
?????.>
surprisedDe ce nu apar bannere cu toti candidatii(14)?. De ce nu apar toti 14 pe panourile din parculet, =poze=programe?> question excaimEste perfect legal si democratic> excaim cool grin
Arsu pe 04 Octombrie 2014, 17:21
#9
A
ASA NE TREBUIE DACA SINTEM PROSTI raspberry
Tot un cetățean pe 04 Octombrie 2014, 12:44
#8
Care e problema?
Cum se cheltuie banii de la privat?

Nu ați ați auzit de legea Finanțări partidelor politice?

Nu ca ce fac ceilalți ar fi corect......dar legea e lege pentru toată lumea....
un cetatean pe 04 Octombrie 2014, 11:44
#7
votam
sa votam cinstea legalitatea nu psd un partid de sc*rsuri si antiromania farisei si gata sa vinda si pe masa dreagnea si restu de cahalere snake
Iomica pe 04 Octombrie 2014, 11:15
#6
Pentru Georgica
Georgica tata,daca votezi asa cum scri,atunci,nu e de mirare ca im TR miroase tare a prostie.
Un alt om care MERGE LA VOT pe 04 Octombrie 2014, 10:45
#5
NU AMESTECATI LUCRURILE
De citit un articol,este foarte simplu.Mai dificil sau mai greu e sa poti sa-l interpretezi.Care este problema voastra(a celor de la PSD)cum se cheltuie un ban de la privat?Aici este vorba de BANI PUBLICI.Pe mine ma deranjeaza ca pe banii mei,TU,iti zugravesti casa sau iti cumperi bautura.Dar,la mintea voastra,ASA CUM GANDITI,ASA TRAITI!
george pe 04 Octombrie 2014, 09:17
#4
pt cel ce va merge la vot
Foarte bine ai spus.de neregulile partidului din care fac parte nu se scrie nimic.ai lor sunt corecti.nu va puteti numi jurnalisti sunteti foar niste babe iesite la marginea santului pline de invidie.prea multe aberatii scrise
psd pe 04 Octombrie 2014, 08:02
#3
pe ei nu ii deranjeaza furtul
Daca nimeni nu zice nimic, se pare ca nici pe cetățeni, de ce va mai deranjați sa scrieți?
Unul CARE VA MERGE LA VOT. pe 04 Octombrie 2014, 06:20
#2
Simpla intrebare.
Benerele( scriu fonetic) celorlalti candidati cum vor fi ridicate, de catre cine si pe ce bani??. Daca //acestia// sunt partidul-stat, //ceilalti// ce mai sunt??.( voi, cei de la turnu cu stiri, sunteti sub pragul limita al bunului simt!)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.