Andreea Paul: Liviu Dragnea a transformat Teleormanul într-un lagăr al sărăciei.

18 Septembrie 2014, 00:04 | 2100 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
L.Dragnea vorbeste iar Teleormanul devine tot mai sarac.

Liviu Dragnea și gasca lui au făcut din Teleorman un lagăr PSD al sărăciei. Dovadă ne stă realitatea economică locală. Un salariat teleormănean primeste cu peste 500 de lei mai puțin față de media națională. Asta înseamnă cheltuielile cu utilitățile pentru o întreagă familie. Un pensionar teleormănean primește lunar o pensie mai mică cu 114 lei față de pensionarul român în medie. Asta înseamnă că teleormăneanul de vârsta a treia pune pe masă 4 pâini mai puțin pe zi față de un pensionar român în medie. Numărul șomerilor a crescut cu aproximativ 1.500 de persoane în ultimul an. Rata șomajului înregistrat este cu aproape 5 puncte procentuale peste media națională, așadar aproape dublă. PSD falimentează viitorul României. Pentru Ponta, școala nu reprezintă o prioritate.

Drept dovadă, în Teleorman aproximativ 7.000 de elevi din clasele a I-a și a II-a s-au așezat, ieri, în bănci, fără manuale.  În plus, bursele de merit pentru olimpicii din Teleorman sunt în valoare de 100 de lei, în timp ce membrii Consiliului Local primesc 500 lei pe lună pentru a participa pasiv la ședințe. Klaus Iohannis este fața competentă a României. Klaus Iohannis își dorește un viitor destinat educației, adică viitoarei generații. Sibiul stă suport pentru competența DOVEDITĂ a lui Iohannis. Sibiul este brand-ul de țară al României, așa cum poate România să devină brand-ul Europei. *Faptele puse înaintea vorbelor sunt cartea de vizită cu care va câștiga Iohannis inima românilor și alegerile prezidențiale.* Ponta este o rușine pentru demnitatea românilor. România merită un altfel de tratament, unul european și consecvent. Klaus Iohannis o poate face. A reușit în Sibiu, sigur reușește și în România. Sibiul este cartea de vizită a lui Iohannis. E orașul prăfuit, obosit, fără industrie și cu șomaj peste 12%, preluat acum 14 ani în administrare publică de Iohannis. A gonit în lume după investiții și a reușit să elimine șomajul acum 10 ani. Șomajul dispărut a rămas în Sibiu până în prezent. A occidentalizat Sibiul și l-a transformat în capitală culturală europeană. Sibiul este dovada clară că se poate și în România.


Andreea PAUL
Deputat
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Adi pe 01 Noiembrie 2014, 20:24
#6
blestem
ce face mosii astia Duminica ?..voteaza pe Ponta si pe Dragnea care a praduit tot pamantul din sudul tarii ?? vai de capul lor, habar au ca doar Ceausescu le-a dat pensiile din care traiesc azi ... tineretul nu se alege cu nimic de pe urma acestor talhari (PSD) care conduc Romania de 25 ani sub umbra lui Ion Iliescu care a vandut tara la U.E in 1990
Netcu pe 25 Septembrie 2014, 12:48
#5
Draknea
Niciun sacrificiu nu este prea mic fata de mandria de a fi condusi de maretul, ilustrul, genialul Dragnea. dumnezeu e mic, Dragnea e mare shock
#2 pe 19 Septembrie 2014, 06:32
#4
pentru #3
se poate face jocul de interese pentru anumite cerc*ri interne sau externe fara sa stii, din pura inconstienta;daca nu ai scris neadevarurile respective cu intentie, atunci vezi-ti de treaba!
Dan Dumitriu pe 19 Septembrie 2014, 01:11
#3
Domnule #2
Nu vreau sa fi si nici sa ramai un CETATEAN OARECARE.Nu asteptam un raspuns din partea unui om ca tine.Am vrut sa scot in evidenta cu totul altceva si sper ca dumneata ai inteles foarte bine ce am vrut spun.Sa nu ne prefacem ca nu stim despre ce este vorba si despre ceea ce se-ntampla in Teleorman.Icerc sa-mi dau seama cam cui ma adresez,dar,banuit ca spion rus,nu credeam ca am sa ajung vreodata.Mult noroc si sanatate tuturor celor care gandesc bine si sunt foarte bine informati!
Un cetatean oarecare. pe 18 Septembrie 2014, 17:42
#2
Dle Dan Dumitru.
Pe mine nu m-a dus nimeni incolonat la votare, nu mi-a spus nimeni cu cine sa votez si nici nu mi-a batut in usa sa merg la vot daca nu m-am dus, nici bani nu mi-a dat nimeni, desi DACA MI-AR FI OFERIT CINEVA AS FI LUAT DE LA TOTI, IAR DE VOTAT AS FI VOTAT TOT CA MINE! ERA SA UIT, LA ULTIMUL REFERENDUM, //PRIETENUL// MEU,SORIN DUMA, VAZANDUM-MA CA MA DUC LA VOT M-A AMENINTAT CA MA ARANJEAZA EL. ITI REPRODUC REPLICA MEA: CRETINULE, MA DUC SA VOTEZ NU! Iar matale,stimabile,cred ca esti spion de-al lui Putin.
Dan Dumitriu pe 18 Septembrie 2014, 11:12
#1
Teleorman=Corea de Nord
SI PRESEDINTELE ESTE O PIESA FOARTE IMPORTANTA,DAR PENTRU O SOCIETATE CURATA SI LIBERA,ESTE NEVOIE DE OAMENI CARE TREBUIE SA-SI ALEAGA SINGURI SI NECONDITIONATI VIITORUL LOR SI AL COPIILOR LOR.NUMAI CA IN LAGARUL NUMIT TELEORMAN,DEMOCRATIA FUNCTIONEAZA ALTFEL DECAT O CEREAU ROMANII IN 1989.AICI,CETATENII SUNT CONSIDERATI CA NISTE OI CARE MERG INCOLONATI LA VOT,MANATI DIN SPATE SI INSTRUITI CUM TREBUIE SA VOTEZE,DE CATRE OAMENII PARTIDULUI ROSU,NUMIT PSD.URMARILE ACESTEI ATITUDINI IGNORANTE SI SLUGARNICE SE VEDE FOARTE BINE PRIN NIVELUL DE TRAI PE CARE IL AU TOTI CETATENII JUDETULUI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.