O nouă veste proastă pentru angajaţii Donau Chem Tr. Măgurele: Ioan Niculae anunţă că nu va mări salariile de la 1 octombrie.

17 Septembrie 2014, 00:09 | 2723 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae nu mareste salariile angajatilor sai.

Angajaţii combinatului chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele trăiesc într-o stare de nesiguranţă. Aproape zilnic se aud zvonuri despre închiderea combinatului, pentru că patronul Ioan Niculae nu a plătit gazul metan. Dacă adăugăm la aceasta şi faptul că nici macar pe iulie nu s-au plătit salariile, atunci tacâmul e complet. Chimiştii turneni credeau că patronatul le va mări salariile, pentru că acestea nu au crescut de ani de zile.

Din păcate pentru salariaţii Donau Chem Turnu-Măgurele nu este aşa, pentru că I.Niculae a anunţat altceva.  Astfel, întrebat dacă reducerea CAS la angajator îl va determina să mărească salariile, Niculae a exclus această posibilitate. "Să fim serioşi, noi abia ne străduim să păstrăm masa salarială actuală, la atâţia angajaţi câţi mai avem", a  spus patronul InterAgro. După cum se ştie, din octombrie va scădea CAS-ul cu 5 %, însă aceşti bani vor intra în buzunarele patronilor, nu ale muncitorilor. Cel mai bogat român, cu o avere de peste 1 miliard de dolari, nu se gândeşte la muncitorii care l-au ajutat să devină atât de bogat.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
nea cumsecade pe 18 Septembrie 2014, 20:14
#6
chiar veste proasta
se opreste combinatul.sau spart iar tuburile de crakare. DUMNEZEU NU DOARME
nea cumsecade pe 18 Septembrie 2014, 19:39
#5
una buna
ieri dl ban,a spus ca va c*rge numai lapte si miere.la sedinta de sindicat,bineinteles. sa vedem.
acelasi bula pe 17 Septembrie 2014, 17:59
#4
cotizatii
alo,se aude d-le rodica cuclea d-ta nu faci parte din sindicat.stiai sa intimidezi oamenii pentru greva facuta.aratati voi calea legala la ceea ce se intampla la combinat cu salariie si bonurile de masa.de ce mai incasati cotizatiile de la oameni daca nu-i mai reprezentati.
strul pe 17 Septembrie 2014, 17:31
#3
care sindicat
in sindicat mai sunt citiva cei care detin functi in sindicatul paraziteaza sindicatul cu numele cei care il conduc pentru salarii diurne si exc*rsiipe la munte sau mare si sa isi angajeze rubedenile cool grin
unu bula pe 17 Septembrie 2014, 16:20
#2
sindicatul lui
d-le barbu severus ce activitate de sindicat ai la combinat. Ba da chiar nimeni din biroul sindical nu i-a atitudine si tace ca rahatul in iarba. daca nu mai este d-l dimancea,nu mai este sindicat la combinat.Alo Gazea te bateai cu pumnul in piept ca esti cel mai tare si din psd si din sindicat si... d-lor renuntati la functii si lasati pe alti sa organieze treaba poate totusi se va schimba ceva . aveti onoare totusi numai tine-ti la scaune sau rupt picioaele.
Contabil Sef pe 17 Septembrie 2014, 12:15
#1
Articol mincinos !
Nu este adevarat,salariile se vor mari,dar cu o mica rectificare.Nu salariile voastre,ci ale fotbalistilor de la ASTRA Giurgiu.Ha,ha,ha,!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.