Contracte de 9 milioane de euro pentru Tel Drum de la Primăria Craiova.L.Dragnea nu se lasă: vrea să fie şi mai bogat. Tel Drum a fost amendată de Poliţie pentru că nu a semnalizat corect rutele ocolitoare pe o stradă din Craiova.

17 Septembrie 2014, 00:12 | 1634 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Tel Drum are un utilaj si-l plimba prin toata tara.

Firma Tel Drum, care se ocupă de infrastructură judeţului Teleorman de când a ajuns în patrimoniul familiei Dragnea ( acţiunile sunt la purtător, cine le deţine fizic este şi proprietarul firmei, aşa că Dragnea le deţine fără probleme), este tot mai prezenta in tara. Din 2001, de când a fost privatizată cu cântec de preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, în favoarea unui coleg de clasă şi partener de afaceri, Marian Fiscuci, cifra de afaceri a firmei Tel Drum a crescut ameţitor. Pentru că Teleormanul e un judeţ sărac şi a fost jefuit sistematic, Tel Drum nu prea mai are contracte pe aici. Cum Dragnea este vicepremier iar mulţi primari de localităţi importante sunt pesedişti, Tel Drum câştigă  contracte peste contracte, După Satu Mare şi Constanţa, a venit rândul Craiovei.Primăriţa Olga Vasilescu a oferit cu generozitate 9 milioane de euro firmei de casă a baronului Teleormanului pentru lucrări de infrastructură pe trei străzi din Craiova.

 Evident că lucrările avansează cu viteză melcului, pentru că Tel Ddrum nu are multe utilaje. Cele trei străzi sunt:  Caracal, Bariera Valcii şi Râului. Lucrările de pe stradă Caracal au ajuns la stadiul turnării stratului de uzură, iar pe Râului se lucrează cu greutate din cauza lucrărilor de apă şi canalizare care trebuie executate înaintea asfaltării. În cazul lucrărilor la stradă Râului, Tel Drum a fost amendată de poliţie pentru că nu a semnalizat corect rutele ocolitoare, multe tiruri străine ajungând să provoace incidente în centrul oraşului. Cu toate aceste probleme create în Craiova, Tel Drum îşi continuă afacerile şi L.Dragnea strânge fonduri pentru alegerile prezidenţiale şi pentru averea personală. Un conac precum cel de la Alexandria se ţine cu mare cheltuiala, să nu mai vorbim de vilele de la Buşteni sau din Pipera. Ătre balta peşte, că doar Liviu e pe cai mari.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
PAPI pe 17 Septembrie 2014, 12:04
#1
TelDrum-Firma mafiota
Castiga lucrari?Buuuun,dar in ce fel si unde?Zici ca Liviu e pe cai mari,nu,dar unul dintre cai trage catre Rahova.Unde il va duce defapt TelDrum pe Dragnea dupa ce se va afla a cui este cu adevarat?Cand se va rupe,in sfarsit, smecheria asta de furat bani publici fara ca nimeni sa ia atitudine si masuri legale?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.