Senzaţional!!! Firma Pirelli la Turnu-Măgurele. Liviu Dragnea a adus un investitor mare.

14 Septembrie 2014, 00:10 | 5135 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Pirelli.

Celebra firma producătoare de cauciucuri a ales să deschidă o fabrică la Turnu-Măgurele şi pentru început se vor crea 1900 de locuri de muncă. Firma Pirelli nu o să se oprească aici şi o să mai deschidă o fabrică de cord metalic necesar în fabricarea anvelopelor. În total, vor fi 2700 de noi locuri de muncă pentru turneni şi populaţia din împrejurimi. Din păcate, aceasta stire nu este reala, pentru că autorităţile judeţene şi locale nu au oferit celebrei firme italiene terenul aferent şi utilitatile necesare. Aceste lucruri au avut loc în anul 2004, iar în 2005 italienii au inaugurat o  fabrica la Slatina.

În judeţul vecin, Olt,  s-au creat 2700 de locuri de muncă în cele două fabrici, plus alte afaceri care depind de Pirelli. Dacă se întâmpla ca investiţia să fie făcută în zona noastră, atunci vorbeam cu totul altfel, numai că la Turnu-Măgurele a venit dezastrul. Liviu Dragnea a declarat că firma italiană a mers în judeţul Olt la insistenţele unui om puternic din judeţul vecin. Nu se ştie cine este atât de puternic, însă diferenţa dintre Teleorman şi Olt este că noi îl avem pe Dragnea, iar oltenii, firma Pirelli. Nu poţi să ai totul în viaţă. Cum ar fi  aratat oare aceasta zona fara Dragnea dar cu investitori? Vise, stimati turneni, vise!

 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
marian pe 16 Decembrie 2016, 16:36
#11
caut un loc de munca
Buna manumesc marian si cut un loc de munca nr meu 0769963762
toata lumea e nemultumita de ei dar tot ii voteaza! pe 10 Octombrie 2014, 23:48
#10
.
...

nu conteaza pe 10 Octombrie 2014, 15:21
#9
spaga
nu le-a dat spaga cat au cerut oltenii s-au multumit cu mai putin si au oamenii loc*ri de munca.pe banii care i-au cerut sa isin ia lumanari arde-iar focu.Tot la parnaie o sa ajunga ei cu voia domnului si cu blestemele oamenilor..Aviz primarului?..cuclea.
Muncitor pe unde pot pe 15 Septembrie 2014, 11:48
#8
Mai boss-ulica!
Cand spui ca "ati condus voi",la cine mortii matii te referi ?Baaaaaaaaa,v-au spalat creierii astia de la PSD incat nici nu mai stiti cum va cheama.Tara asta si judetul Teleorman,in mod special,este condusa de ciuma rosie comunista,de 24 de ani.
boss pe 14 Septembrie 2014, 16:33
#7
Pentru pdl-isti
În perioada 2009-2012 ați condus voi,ați avut pe mana toate funcțiile și dirijorul era Nițulescu. S-a trăit mai bine, s-au creat loc*ri de munca ? Vax, a profitat doar gașca de partid care acu plânge de mila turnenilor.
DREPTATE pe 14 Septembrie 2014, 14:23
#6
rassmusen
are dreptate rasmunsen...saraci da si prosti!De ce ii votati pe psd??nu vedeti ca e din ce in ce mai rau???va meritati soarta teleormaneni!
RASSMUNSEN pe 14 Septembrie 2014, 11:39
#5
Buc*rescule,adevarul supra,nu-i asa?!
NU INTOTDEAUNA CONTEAZA FOARTE MULT CAT DE SARAC SI PROST POTI FI INTR-O PERIOADA A VIETII,CI CAT DE REPEDE SI IN CE FEL TE POTI SCHIMBA.DUPA MODUL CUM RASPUNZI,INTELEG CA NU AI DE GAND SA SCHIMBI CEVA SI IN ACTELE TALE DE IDENTITATE TOTUL VA RAMANE LAFEL.IAR PE FINAL SE DISTINGE CLAR MENTALITATEA TIPIC PSD-ista,ADICA SA RASPUNZI INJURAND.CE SA-I FACI,ATATA POTI,ATATA NE ARATI.
un cetatean pe 14 Septembrie 2014, 10:06
#4
vise
cum sa aduca blestemati din psd firme sa creeze loc*ri de munca ei cum sa tina prostimea in friu

snake
liviucuclea pe 14 Septembrie 2014, 08:40
#3
saracie lucie
vai de capul nostru, ce a ajuns orasul asta, parasit de tineri si pop**at din ce in ce mai mult de romi. nenorocitii astia din psd care au condus destinul orasului ani la rand si-au batut joc. mi-e scarba sa mai vin in el
Ilie Buc*rescu. pe 14 Septembrie 2014, 06:48
#2
Lui rassmunsen.
Citindu-ti comentariul idiot, imi dau seama ca pe actele tale de identitate scrie \"sarac cu duhul si prost\". Daca nu voi fi cenzurat, te bag in ...( locul pe unde vei intra ramane la alegerea ta).
RASSMUNSEN pe 14 Septembrie 2014, 00:53
#1
DOAR VISATI LA O VIATA MAI BUNA !
IN ACTELE DE IDENTITATE ALE CELOR DIN TELEORMAN,PE LANGA NUME SI PRENUME,VA APAREA SCRIS CU MAJUSCULE CUVANTUL,,SARAC,,.IAR PE LISTELE ELECTORALE,IN DREPTUL NUMELUI, SI CUVANTUL,,PROST,,.DACA DOVEDITI CONTRARIU,SE VA VEDEA LA ALEGERILE DIN NOIEMBRIE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.