La ieşirea din Turnu-Măgurele, pe soseaua spre comuna Islaz: pericol pentru şoferi - cea mai mare groapă din câte s-au văzut se află pe DN 54.

11 Septembrie 2014, 00:06 | 2352 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Groapa de pe DN 54, un pericol pentru soferi.

Zona noastră este cunoscută în ţară pentru ca e una dintre cele mai sărace, dar şi pentru multe alte curiozităţi, cum ar fi: cel mai tânăr parlamentar, locul unde votează morţii şi, peste toate, suntem feuda lui Dragnea. Ce să mai, suntem vai de noi, unul din ultimele judeţe, dacă nu chiar cel mai amărât. Pe lângă toate renumele cunoscute, mai este ceva care încă nu a fost valorificat la maxim. Pe DN 54, care leagă Turnu de Islaz se află o groapă pe care putem să o trecem la monumentele epocii Dragnea. Înţelegem că de  la incompetenţii care conduc zona te poţi aştepta la orice, dar nici chiar asal?! Groapa este în felul acesta de peste 2 ani şi jumătate iar peste câteva luni credem că o să împlinească 3 ani fără nicio reparaţie. Ce groapă adevărată! Este pur şi simplu un atentat la siguranţa circulaţiei rutiere un asemenea crater pe un DN. Dacă era un drum de o importanţă mult mai mică, se putea trece cu vederea, însă în cazul de faţă cei care administrează DN pot fi acuzaţi foarte uşor că drumul este o capcană.

Înţelegem că pot să apară fel şi fel de gropi în asfalt, însă trebuie remediate în cel mai scurt timp posibil. În cazul de faţă, este mult mai mult decât o groapă clasică, iar ca pericolul să fie şi mai mare, nu mai este nici semnalizată corespunzător. După cum se poate vedea în fotografie, şoferii sunt pândiţi de un obstacol  care apare ca o surpriză. Au fost cazuri de conducători auto care au trecut prin groapă fiindcă nu au văzut-o la timp. Deocamdată, nu s-a întâmplat nicio tragedie, însă prin faptul că nu se remediază această problemă parcă se aşteaptă să se întâmple o nenorocire. Avand in vedere  groapa uriaşă şi perioada destul de lungă de când există, trebuie să ne considerăm norocoşi că nu am avut tragedii. Dacă îi trece cuiva prin cap să ia şi indicatoarele care avertizează cât de cât şoferii?!

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Si Eu? pe 13 Septembrie 2014, 14:22
#5
INtrebare
Se mai lucreaza la studiul de fezabilitate dupa cum relata o data un domn de la faimosul Teldrum(Patica).Ce facem cu groapa din strMemoriile 2 Mai din fata de la fosta Fabrica de mobila si aici este reabilitata recent(DE MINTUIALA) question
GICA pe 12 Septembrie 2014, 10:41
#4
OF,offfff,ILIE !
Daca nu ieseai tu,mai Ilie,sa ne lamuresti,ramaneam iar in bezna si total dezinformati.Mars ma,potaie sec*rista!Bine ca nu-i faci vinovati pe bietii soferi sau pe cetatenii care merg cu bicicletele la Islaz.
un cetaten pe 11 Septembrie 2014, 11:15
#3
icompetenta
primaria nu se preocupa de oras daca te uiti pe libertati este dezastru strada nu tu canalizare nu tu bagata pe magurele apa sau lucruri de mintuiala vezi parcul vampire
Ilie de la scularie pe 11 Septembrie 2014, 08:17
#2
@eu
Groapa aia nu este de resortul Primariei ci a Ministerului Transporturilor. Vezi ca esti pe linga subiect rau de tot. Ca nu-si fac altii treaba, asta e! Oricum, pinza freatica a urcat, si solul pe care este construita soseaua este instabil. Poti face altceva. Intreaba-l pe nen-tu Dragnea de ce nu s-a terminat cealalta sosea pina la Islaz. Vezi ce-ti spune, si apoi discutam.
eu pe 11 Septembrie 2014, 00:20
#1
PT PRIMAR
TOT NU AU REZOLVATO, FIRAR MAMA EI DE TREABA, PRIMARE TU NU AI MERS SPRE IZLAZ NICIODATA, OR ASTEPTI SA MOARA LUMEA CARE TEA VOTAT .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.