Surprize, surprize: D.Cuclea îl dă în judecată pe L.Dragnea.

06 Septembrie 2014, 00:04 | 1814 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
L.Dragnea are mainile spalate, nu curate.

Am trăit s-o vedem şi pe asta. Primarul Municipiului Turnu-Măgurele, Dănuţ Cuclea, a dat în judecată Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Mai pe înţelesul tuturor, Cuclea l-a dat în judecată pe Dragnea. Ei, să nu va gândiţi la cine ştie ce scenariu, nu pleacă D.Cuclea de la PSD nici amăgit de sirenele lui Ulise. Unde mai găseşte el vreo Ionela, precum secretara mereu disponibilă a dumnealui? Cu toate acestea, pe rolul Curţii de Apel Bucursti, la Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, există dosarul 5485/2/2014 din 3 septembrie 2014. Obiectul dosarului este anulare act administrativ dec. nr. 261/13.08.2014 şi nr. 42968/11.06.2014. Pârâtul e Ministerul Dezvoltării Regionale condus de L.Dragnea, iar reclamantul este Municipiul Turnu-Măgurele. Ce-or avea de împărţit Cuclea şi Dragnea, încă nu cunoştem, însă e ironic faptul că s-au dat în judecată, chiar dacă doar prin intermediul instituţiilor conduse de dânşii.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Florache de la sindicat pe 06 Septembrie 2014, 11:22
#1
INCA O SMECHERIE MARCA DRAGNEA
Se joaca taranul asta hot cu mintile voastre de ani de zile si voi tot mai puneti botu'??????????Pai,Cuclea nu ar indrazni nici sa mearga la WC fara sa-i spuna lui Dragnea,dar sa mai aiba c*rajulul sa-l dea in judecata.Cuclea daca primeste un telefon de la Dragnea prin care i se spune sa sara de la etajul 10,el va sari fara sa se mai gandeasca.Singura problema este ca vor merge separat la DNA,intai intimatul dupa care reclamantul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.