Accident auto mortal la Tr.Măgurele: Gh.Sfetcu, un bărbat de 63 de ani, a fost accidentat mortal de un autoturism condus de Barba-Rosie Octavian, zis Tavocu.

29 August 2014, 00:10 | 5138 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Accident.

Joi după-amiază, în jurul orei 16, a avut loc un eveniment rutier încheiat, din păcate, cu un deces. Fiind ultimele zile ale tradiţionalului Bâlci de la Turnu-Măgurele, circulaţia e mai animată decât în mod obişnuit. Aşa s-a întâmplat şi în după-amiaza  de joi, 28 august, când s-a produs tragicul accident. Gheorghe Sfetcu, 63 de ani, din Turnu-Măgurele, circula cu bicicleta pe strada Abatorului iar la intersectia cu strada Memoriile 2 Mai ( Mareşal Antonescu) nu s-a asigurat si a fost lovit de un autoturism Cielo care circula din direcția de mers str. Sfînta Vineri–str. Oltului, condus de Barba-Rosie Octavian în vârstă de  52  de ani.

Izbitura de asfalt s-a dovedit fatală pentru G.Sfetcu, acesta decedând in drum spre spital. Circulaţia a fost oprită timp de o oră, pentru ca Poliţia să stabileasca cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. Gh. Sfetcu era pensionar şi a lucrat ani de zile ca administrator la Şcoala Gimnazială Nr. 4 din Turnu-Măgurele. Locatarii din blocul O din cartierul Catanga au fost efectiv şocaţi auzind despre tragicul eveniment, fiindcă G.Sfetcu era un bărbat în putere chiar la această vârstă. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, pentru ca soţia victimei, care lucrează în Spania, să se întoarcă acasă.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Un martor. pe 02 Septembrie 2014, 17:30
#12
Cateva vorbe.
Intamplator eram la poarta si am vazut totul. Dupa cate stiu, la una din casele din zona exista o camera de supraveghere cu inregistrare si se zice ca intreg evenimentul tragic este inregistrat. IN CEEA CE MA PRIVESTE, CITIND UNELE COMENTARII DESPRE ACEST INDIVID, AM HOTARAT SA MA ABTIN DE A FACE DECLARATII- DEOCAMDATA. CAND VA FI CAZUL, VOI SPUNE TOT CE AM VAZUT. MAI STIU CA IN PREAJMA MAI ERAU INCA 3-4 PERSOANE.
eu pe 01 Septembrie 2014, 10:35
#11
aja cevaaa...
fratilor...ce viteza avea...ca si in cazul lui Satran..ala cum de mai conduce dupa ce a omorta un om?
Ilie Costin. pe 31 August 2014, 07:07
#10
STIMATA REDACTIE.
Asteptam vesti proaspete in continuare. De ex.aveti vreo veste de la Politie ca Tavocu circula cu 75km/ora? .DVS REMARCATI COMENTARIILE CRIMINALE ALE UNOR AMICI DE AI LUI, CUM CA VICTIMA CONSUMASE ALCOOL SI CA Tavocu este nevinovat?!.Dupa ei, daca un om este baut poti sa-l ucizi fara nici o retinere. CRIMA RAMANE CRIMA, IAR Tavocu UN CRIMINAL. DLOR PROCURORI, DATI-I REPEDE PERMISUL INAPOI, SA MAI UCIDA SI ALTI OAMENI!!>
Ilie Costin. pe 30 August 2014, 06:54
#9
O nimerisi, frate franchestein.
Nu stiu cat de comunisti au fost acesti Barba Rosie, dar hoti mai mari ca ei rar intalnesti!. Mamitica lui Tavocu, Elena, poreclita inainte de 1989 tovarasa Vergi, iar dupa s-a transformat in doamna Vergi, fosat sefa de cadre la Spitalul Municipal si INFORMATOR AL SECURITATII. NICI NU SE MAI STIE CATI AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA EI. AU FOST SI MEDICI CARE AU FACUT PUSCARIE CA URMARE A RECLAMATIILOR EI. PLUS CA FURAT CA-N CODRU!.
Pamfil pe 30 August 2014, 00:29
#8
redactorii lu peste
Hai sa ne intelegem: voi spuneti cu manutele voastre ca biciclistul nu s-a asigurat si ca de aceea l-a lovit Cielo. Pai si atunci ce aveti cu Barba Rosie, cu ce e el vinovat? Voi ati auzit de caz fortuit? Daca organele competente stabilesc ca soferul nu era vinovat (ipotetic vorbind, nu stim ce anume s-a intamplat), de ce faceti voi pe judecatorii? Cine va credeti, Antena 3?!? Macar daca ati fi luat un exemplu bun.

Va rog sa va rezumati la a reda stiri, fara sa dati sentinte pe aici.
franchestain pe 29 August 2014, 20:48
#7
ai modificat stirea în timpu zilei frate autorule si nui corect
Pîna pe la ora 13 parca ca victima avea 65 de ani si masina cica circula pe directia de mers cu biciclistu si acidentu a fost pe lînga o firma de confecti sacus zici ca pe la abator.Cacus pare ca corectezi stirea frate în favoarea lu BarbaRosie ca spui ca biciclistu venea dupa alta strada si a uitat sa se asigure adica ca BarbaRosie(care sigur e comunist dupa nume)are ditamai poarta ca sa scape.Autoru sia facut datoria sacus e rîndu la judecator.Nu va e clara ca cazu e deja rezolvat si ca camarazi de partid sia facut datoria?Amin!
franchestain pe 29 August 2014, 20:30
#6
nu va faceti probleme frate
ca canalile iliesco comuniste adica ca Ponta si Dragnea îi libereaza cu amnezie dupa alegeri pe toti criminali.În iad cu ei.Amin!
justitiarul pe 29 August 2014, 19:08
#5
Redactiei
Va rog sa urmariti acest caz pas cu pas. Acest individ inca de pe vremea cand era foarte tanar se ocupa cu tot felul de matrapazlac*ri. Azi am avut o discutie prin telefon cu cineva de acolo (din Turnu Magurele), care imi spunea ca respectivul n-a muncit in viata lui o ora si, inevitabil intreb: pe ce bani a schimbat atatea masini, din ce a trait, a platit impozite?...si asa mai departe. De-acum ar trebui considerat pericol social, iar autoritatile sa ia masuri ca atare. Bine ar fi sa faceti o ancheta de amploare pe aceasta tema pentru ca oamenii sa stie in amanunt ce animal salasluieste printre ei. Asa nu se mai poate, dobitocul asta maine poimaine va omori un copil nevinovat, Doamne fereste! Si chiar daca are nu stiu ce relatii, ce daca, exista altii care sunt si mai presus decat relatiile lui si, GARANTEZ..., ca se poate face dreptate pana la capat. Astept amanunte despre ancheta dumneavoastra! Multumesc!
Proorocul. pe 29 August 2014, 18:20
#4
Cum este posibil?
Stimata redactie, parca ati avut o presimtire cand ati mai scris cateva articole despre Tavocu si despre accidentarea prof.Stanoiu Ispas. Acest mafiot ordinar, buc*randu-se de protectia anumitor organe a ajuns sa omoare oameni. CE ESTE DE MIRARE ESTE FAPTUL CA TAVOCU AVEA PERMISUL SUSPENDAT DE LA ACCIDENTUL PROF STANOIU, IAR AUTOTURISMUL CIELO CU NR, BC-10-BCU ESTE O GIOARSA CARE A SUFERIT MAI MULTE ACCIDENTE. IN MOD NORMAL NICI NU TREBUIA SA CIRCULE PE DRUMURILE PUBLICE. SA VEDETI DVS.- STIMATI REDACTORI CA ACEST INTERLOP VA SCAPA DIN NOU!!!. RUGAM REDACTIA SA NU ABANDONEZE CAZUL SI SA REVINA CU NOI DATE>
eu pe 29 August 2014, 09:35
#3
Tot Tavocu?
Tavocu era la volan? Tocmai ce scapase cu o achitare petru vatamarea profesorului...
Andrei pe 29 August 2014, 09:12
#2
Prea Prosti
Era un cielo... sunteti planoare in p**a mea ....

fanexx pe 29 August 2014, 08:37
#1
sunte ti prosti
tavocu conducea un cielo alb nu e vorba de nici un SUV idiotiilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.