Cronica infracţiunilor: accident de scuter şi conducere a autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, identificarea unor persoane care se ocupau cu furturile.

27 August 2014, 00:06 | 1737 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din  Turnu-Măgurele l-au depistat pe  P.O., de 28 de ani, din localitate, care conducea un moped pe strada Oltului din municipiu, în direcţia de deplasare str. Chimiei către DJ 546, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.Ajungând în dreptul unui imobil, conducătorul mopedului a părăsit partea carosabilă şi a căzut în şanţul din partea dreaptă a străzii, în sensul său de deplasare.În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanţa la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
          Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal , cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi ” conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ” ca  urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.
        

Aceeaşi poliţişti au depistat un bărbat de 42 de ani din Turnu-Măgurele care conducea un autoturism pe şoseaua de centură a oraşului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt dovedit din testarea cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţişti din cadrul biroului de Investigaţii Criminale Turnu-Măgurele au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţa  a trei pesoane din localitate , iar în urma acestor acţiuni au fost identificate bunuri care provin din săvârşiriea unor infracţiuni de furt comise în luna august. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite persoanelor vătămate . Împotriva a patru dintre suspecţi  au fost emise ordonaţe de reţinere şi au fost introduşi în arestul IPJ Teleorman, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Turnu Măgurele cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Info corecta pe 27 August 2014, 10:21
#1
arestati
Judecatorul de drepturi si libertati da la Judecatoria Turnu Magurele a admis solicitarea proc*rorilor si a dispus arestarea preventiva a inculpatilor VADUVA ALEXANDRU zis Simion si a lui SANDU MARIUS zis Marvis, pentru o perioada de 30 de zile, fiecare fiind autor sau complice la cate 4 infractiuni de furt calificat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.