Liviu Dragnea, hoţul, tot hoţ rămâne. Vicepremierul vrea o lege prin care primarii şi consilierii locali să poată să "migreze" la partidul său.

25 August 2014, 00:03 | 2357 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, jupânul Teleormanului, cel mai bogat om în amărâtul nostru de judeţ ( I.Niculae are afaceri şi prin alte zone, nu se pune), are tendinţa să facă ceea ce ştie mai bine, deşi este ditamai vicepremierul. Ce i-a trecut deunăzi prin cap lui Liviuta? Nu, nu un glonţ, aşa cum spune bancul, ci o idee despre cum ar putea să fure primari de la celelalte partide. Cum pesediştii nu au majorităţi în toate judeţele, pentru că defuncta USL i-a obligat să împartă consiliile judeţene şi locale cu liberalii, Dragnea s-a gândit că cel mai uşor e să fure. Da, la propriu, nu la figurat.

  Cum furtul e pedepsit de lege, Liviu Dragnea s-a gândit ca trebuie o lege care să legalizeze furtul. Aşa s-a ajuns la propunera lui Dragnea pentru o ordonanţă de urgenţă prin care aleşii locali să aibă 15 zile de "reflecţie" şi să aleagă la ce partid vor să meargă. Ce mai contează alegerile, cel mai simplu e să-ţi faci majorităţi cu transfugi. Cum mai critica Dragnea pe parlamentarii care fugiseră din PSD şi sutineau al guvern! E, acum nu mai e aşa, e bine să ai trădători dacă faci majorităţi în consilii locale sau judeţene. Dacă tot se aproba această ordonanţă, atunci să se mai dea una, să avem voie să furăm de la Teldrum, fără a fi pedepsiti, măcar de două ori pe lună. Ce ziceţi, domnu` Dragnea, vă băgaţi? Vrem şi noi vacanţe în Brazilia!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ssgs pe 29 August 2014, 23:13
#6
gdn
F c vb mereu urat de Dragnea,singura lui vina e k i.a alungat p cei d l pyrely cy firma d cauciuc*ri,dar voi credeti k el stie c fac kteii an spatele lui!?
Ilie de la scularie pe 26 August 2014, 10:52
#5
Nedcumerire
Draga turnulecustiri, de ce va lamentati acum? Ce face Dragnea in fond? Legifereaza un fenomen de care ati beneficiat din plin si voi pe vremea cind erati la putere. Sau aia nu se pune. Eu zic sa vedeti intai scheletele de la voi din dulap, si apoi aratati cu degetul la altii.

Petrache pe 25 August 2014, 21:36
#4
Face si el ce stie mai bine,FURA.
Ce a invatat de cand a intrat in politica,sa fure,sa minta sa insele sa ameninte si sa santajeze.Va mai mire vreo actiune de-a hotului de Dragnea?Inconjurat de toate lichelele si prostii cu diploma de prin comunele si satele Teleormanului.Ceea ce a realizat se vede f.bine si cu ochiul liber,un desert in plin codru verde.
franchestain pe 25 August 2014, 17:30
#3
ma oftica ca se vorbeste doar de Dragnea
Da despre baiatu ala Antonescu cu care România nu RRomania sa riscat si la rasboiu ala mic si la rasboiu ala mare si pe care la omorît canalile iliesco comuniste la 23 agust 44 nu mai vorbeste frate nimenea???Chiar asa rau a fost baiatu ala or a nceput sa ne placa ca sa ne distrugem valorile din istorie si sa laudam gigodile iliesco comuniste??Cine e Dragnea asta al vostru ca conparatie cu baiatu ala Antonescu or regele Mihai 1 de România nu de RRomania,frate ca sa se vorbeasca cam mai mereu la toate articolele dupa saitu asta??Daca cumva era vro marca cunoscuta de suzete mai ziceam da cine e asta ca care razfoieste istoria nare cum sa dea de ineptia asta a voastra??Rog ca comentaristi care stie ceva sa poteze aci sa mai învatam si altceva afara de furat si mintit.Multumesc petru auditie si sa citim numa de bine.Amin!!!
insideversion pe 25 August 2014, 08:45
#2
Un hot notoriu
Atata timp cat asta-i este educatia si mai ales mentalitatea, nu i se poate pretinde cinste, neutralitate si corectitudine. In plus, gandind la viitorul in care spera ca va ajunge sa conduca acea infectie rosie numita psd (daca licheaua de ponta ajunge presedinte, Doamne fereste!), incearca sa se faca frate cu orice potential votant. Numai ca romanul parca s-a mai trezit, ceea ce sper ca in sfarsit se va intampla si in Teleorman. In alta ordine de idei, se apropie toamna..., cu mari surprize, inclusiv pentru el!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.