Surpriză: combinatul chimic Donau Chem Turnu-Măgurele a fost oprit, la câteva zile după ce a fost repornit.

21 August 2014, 00:07 | 3212 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Miercuri, 20 august, combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a fost oprit la nici o săptămâna de când fusese repornit. Neplata gazului este cauza acestei surprize neplăcute, care, deocamdată, a distrus şi ultima speranţă a angajaţilor de a mai primi o parte din salariile restante. Repornirea de săptămâna trecută a fost una misterioasă şi s-a dovedit că lucrurile nu stau cum a comunicat InterAgro. Şantajul făcut în media nu a ţinut, pentru că Niculae nu vrea să plătească gazul. Poveştile cum că şi-a revenit piaţa de îngrăşăminte şi că s-a ajuns la o înţelegere cu OMV PETROM s-au dovedit  basme.

Cel mai bogat român, multimiliardarul, magnatul, nu are bani de gaz. Puţin spus penibil sau Ioan Niculae este din păcate un bogătaş de carton, nu un industriaş adevărat. Ioan Niculae are bani sa ofere echipei de fotbal Astra Giurgiu, nu sa-si plateasca muncitorii. Cel mai grav este că oprirea neaşteptată arată că nu sunt semne bune pentru unitatea economică turneană.

 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
unu bula pe 22 August 2014, 19:44
#6
surpriza
surpriza a reinceput repornirea instalatiilor din combinat de la ora 18.

ioan nicolae pe 22 August 2014, 17:18
#5
ioan nicolae
stati ma cuminti ca incepand de astazi voi reporni iar combinatul, ma joc si eu cu gazul iar cateva zile si iar oprim, ce sa facem, situatia imi permit cati bani am sa pornesc si sa opresc instalatii
Salariat la Combinat. pe 22 August 2014, 16:48
#4
Dle consilier Cracea.
Va intreb cu toata seriozitatea: in calitate de proprietar al acestui site, de consilier local si de presedinte al organizatiei locale a P.D.L., organizatie din care fac parte si salariati ai Combinatului, sunteti in masura sa oferiti cititorilor niste informatii clare, bazate pe cifre contabile, despre situatia si perspectivele sale??>
Salariat la Combinat. pe 22 August 2014, 08:10
#3
Ajunge!.
Daca sunteti in masura sa explicati cauzele acestei drame si sociale si economice, publicati in continuare articole. Daca nu aveti nici o posibilitate sa obtineti explicatii de la conducerea Combinatului(si este normal, sunteti un site anonim si nimeni nu va da nici o atentie!) mai bine axati-va numai pe banc*ri. Oricum, in afara de noi si de familiile noastre, pe restul cetatenilor ii doare direct in fund. Ei se distreaza fara griji.
nicoleta toncea pe 21 August 2014, 13:33
#2
alternativa
Nu mai bociti.Va astept la cules la vie
MITICA pe 21 August 2014, 11:31
#1
COMBINATUL A FOST OPRIT !
HAI,MANA PE TARNACOAPE SI LOPETI,SI PLECATI CUPA FIER VECHI,CA DE SOMAJ NICI VORBA.NICOLAE NU A PLATIT NICI DATORIILE SALARIATILOR CATRE STAT.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.