În perioada aprilie-iunie, CEZ Distribuţie a depistat în Teleorman 121 de cazuri de furturi de energie electrică.

22 August 2014, 00:04 | 2140 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Teleormanul este fruntas si la furtul de energie electrica.

Sărăcia face ca inventivitatea teleormănenilor să nu aibă limite.E adevărat că nu inteligenţa prisoseşte pe aceste meleaguri, din această cauză judeţul are conducătorii pe care îi merită.O statistică, dată publicităţii de CEZ Distribuţie, ne prezintă situaţia furturilor de energie electrică. Statistica a fost realizată în  cele şapte judeţe în care operează CEZ Distribuţie şi se referă la furturile de energie electrică din lunile aprilie, mai şi iunie. Conform statisticii, Teleormanul se situează pe locul doi în acest top al ruşinii, cu 121 de cazuri.

Dar iată cum arată clasamentul: fruntaş este Doljul, cu 313 astfel de cazuri, pe locul doi se află Teleormanul, cu 121 de cazuri, pe trei se află Aegesul, cu 115 cazuri. Judeţul Olt a avut 107 cazuri, Vâlcea – 29, Mehedinţi – 26 şi Gorj – doar 7.În Teleorman au fost  121 cazuri în care au existat suspiciuni de consum ilicit de energie electrică, din care 44 cazuri în care au existat suspiciuni de racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice şi 77 cazuri în care au existat suspiciuni de ocolire a sistemului de măsurare a energiei electrice, iar prejudiciul total adus operatorului de distribuţie a energiei electrice a reprezentat contravaloarea a 580 472 kWh.
 

 
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ion pe 23 August 2014, 18:08
#2
Furt c*rent
Daca ar cauta mai atent pe la "pagode" probabil ar avea mii de cazuri.
locatari scara 3 bloc D12. pe 23 August 2014, 06:43
#1
c*rentul se fura daca ai relatii la CEZ!.
Ani de zile, cat a locuit la noi pe scara Barba Rosie Octavian, zis Tavocu, acesta a furat c*rent nestingherit, cu complicitatea celor de la CEZ. Iarna se incalzea cu energie electrica pe care n-o platea. Avand contorul in apartament, nu putea fi controlat deoarece, cand se faceau controale era avertizat si nu deschidea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.