Eu vara nu dorm, verific paza la Teldrum: hitul verii pentru fiul lui Liviu Dragnea. BMW-ului prinţişorului i s-a schimbat numărul de înmatriculare.

17 August 2014, 00:15 | 3919 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
BMW-ul negru, cel cu care se plimba fiul lui Dragnea, atunci cand era inmatriculat pe numele acestuia.

Cunoscuta melodie a lui Connect-R, "Eu vara nu dorm", a devenit hitul verilor roamnesti în ultimii ani. Cântăreţul a dat lovitura, însă melodia poate să sufere nişte modificări în Teleorman. Fiul vicepremierului Liviu Dragnea, Ştefan Valentin, iubitor de muzică precum tatăl său ( Liviu a fost toboşar într-o formaţie rock!), a demonstrat în acaesta vară că are grijă de averea familiei şi nu doarme. Valentin Ştefan Dragnea a urmărit combinele pe câmp, şoferii până la siloz şi îi mai rămăsese un singur lucru de făcut: controlul paznicilor de noapte. Ei bine, ţinem să va anunţăm că prinţişorul  de Teleorman a început să facă şi acest lucru. Sâmbătă seară, pe la ora 11.30, S.V.Dragnea, la volanul BMW-ului cu numărul de înmatriculare TR-91-RCP, zbura şi alta nu spre silozurile Teldrum.

Fiul lui L.Dragnea a primit însărcinări precise de la tatăl său, astfel că a devenit ochii şi urechile jupânului în zona Turnu-Măgurele.Poate că unii dintre cititori se vor întreba ce înseamnă numărul de înmatriculare dela BMW. Ce să fie, ce să fie? Simplu , maşina BMW nu este inmatriculatra pe numele prinţişorului ( a fost câţiva ani, cu nr de înmatriculare TFF), este trecută pe firma RomCip Salcia, altă proprietate a familiei Dragnea.Chiar dacă în acte e proprietar Petre Pitiş, ştie toată lumea cine e jupânul acolo. Revenind la printisor, e de remarcat activitatea laborioasă în slujba familiei, L.Dragnea fiind mulţumit de rezulate. În loc să meargă la vreun club, fiul lui Dragnea controlează paznici. Aşa se câştigă milioanele de euro, nu-i aşa?

 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Lindican pe 18 August 2014, 13:26
#5
Bai mioara Lincan
Cum e ma pamantu luat cu japca? Cam cum te forteaza cineva sai dai pamantu in arenda datias foc de basist infect intoarcesar toate vorbele astea impotriva voastra de scirbe . Tot psd o sa iasa la putere, no sa aveti parte de cascAval ci de multe procese . Oamenii dau in arenda ca sunt multumiti si li se da ce cer dar voi sunteti ultimilr penibilitati din acest oras
Lincan pe 18 August 2014, 11:57
#4
Ce spui Flaviu?
Sa faca afaceri cu pamantul lasat de ta-su,nu cu ala luat cu japca de la cetateni.Un hot mai mare chiar ca nu a avut Teleormanul.Din cate stim,pamantul este al TelDrum,iar TelDrum nu este al lui Dragnea.Atunci,de ce atata agitatie in jurul agriculturii din partea fiului lui Dragnea?
flaviu pe 18 August 2014, 09:04
#3
cgy
Foarte bine ce face Dragnea cu fiul lui.asa se invata sa faca afaceri nu sa se plimbe cu elicopterele ca alti copii de bani gata
Bob Sinclair pe 17 August 2014, 12:59
#2
NE LUATI DE PROSTI ?
Ce legature are fiul lui Dragnea cu TelDrum SA?Pai,nu ne spunea destul de clar cu subiect si predicat taticul lui,Liviu,ca nu are nicio legatura cu aceasta firma?Acum de ce face pe administratorul?Se apropie ziua cand il va chema pe Pitis la DNA?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.