Cod roşu de furturi. Magazinul Mopan a fost spart a doua oară în 4 zile.

23 Iulie 2014, 00:04 | 2654 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Magazinul M UNU G

La 4 zile de când a fost spart magazinul M UNU G,  hoţii au revenit la acelaşi magazin  să îşi ia dreptul specificat în contract. Luni noaptea, 21/22  iulie, s-a acţionat la fel ca prima dată, adică s-a pătruns prin partea  de jos a uşii termopan. Ţigările au fost preferate, de această dată hoţii au luat şi o parte a raftului unde erau expuse ţigările. Prin repetarea spargerii, autorităţile locale şi firma M UNU G au fost ridiculizate. Hoţii au demonstrat că nu le este frică de nimeni şi de nimic în oraşul acesta.

Turnu-Măgurele a ajuns un sat fără câini unde se poate fura în voie. Ţinând cont de frecvenţa spargerilor,  ne aşteptăm ca în această săptămâna hoţii să mai treacă pe la magazin. Ca să nu se mai facă de ruşine, Poliţia şi conducerea magazinului ar trebui să ia măsuri speciale mergând până la postarea unui paznic în faţa magazinului. Dacă se vrea rezolvarea cazului, peste patru zile se poate face pândă din interiorul magazinului.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
vecinu pe 26 Iulie 2014, 00:37
#13
vecin cu politisul
ALOOOOO sefii politiei mai cautati subalternii si pe la toate liceele intra noaptea si ies la ora 5 dimineata din licee si ai mai vedem de la balcon ca ies cand trece masina politiei si apoi intra iarasi la liceu ...sper ca nu pazesc pe nimeni acolo si la bar le deschide paznicul si mai trec 2-3 ore,si vin cu masinile lor personalesi cica fac pinda...noi ne dorim sai vedem pe strada ca deaia platim ..si au salarii marii ..iar noi unii suntem someri ..sa se gandeasca la un singur lucru ca atunci cand ei se odihnesc prin licee poate fata lor este agresata si violata pe strada....nu suntem rai dar va rog sa ne intelegeti ...va multumim ptr intelegere
floridor pe 25 Iulie 2014, 18:08
#12
tot despre paza bunurilor si nu numai..
Toate spargerile de magazine din oras sunt date de un grup de minori(rommi binenteles) care seara de seara se tot combina in grupuri mai mari sau mai mici,adumelcind ziua magazinele ce le vor sparge noaptea.Sunt vizate in special magazinele neprotejate,fara grilaje,camere de luat vederi, sau firme specializate in paza.Politia ii stie,politia ii cunoaste,politia le probeaza faptele, minori fiind instanta nici arestarea preventiva nu o aproba,asa ca dupa cercetari merg acasa si fac ce au facut si ieri adica fura,si cum pina la 18 ani mai au vreo 4-5 ani,mai avem mult si bine de asteptat in a scapa de ei.Asa ca...

S-auzim de bine.
Ilie de la scularie pe 25 Iulie 2014, 09:31
#11
Cred ca te bagi singur in seama. Sinecr.
Unul cu mirosul fin pe 24 Iulie 2014, 20:44
#10
Comentarii de kko
Unul scrie un comentariu sau doua si tot el raspunde.Bineinteles,autorizat si informat ca intotdeauna.Ce-ti mai place sa te-aplauzi din tribuna!De ce nu candidezi ma,la primarie,la parlamentare sau chiar la presedintie?Mai foloseste si tu alte nume ca astea s-au sticat demult.Sau ai luat si tu modelul din Ecouri Dunarene?Acum o sa sara unul si o sa-ti spuna:ce ai ma,de ce te iei de maestrul kkkkk,dupa care raspunde insusi maestrul,bla,bla,bla si dai si lupta.
Ilie de la scularie pe 24 Iulie 2014, 13:20
#9
@Ilie Costin
Corect, dar Politia trebuie sa si amendeze in urma controalelor pe patronii care nu si-au luat masurile legale de paza. Iar celor care cer primarului sa intervina, cu toata deferenta le aduc la cunostinta ca nu primarul este cel care conduce Politia din oras. Da, are in atributii ordinea publica, dar numai daca exista pe plan local Politia Locala, subordonata Primariei. Ori, cum din motiv de constringeri bugetare aceasta nu exista in oras, ramine Politia centrala, care este subordonata MAI. Ghertzoiul de la # 3 pe linga,,calitatile" enumerate de d-l Negulescu, mai are una: asculta manele cu sonorul la maximum, atunci cind se plimba cu masina prin oras. Si care parcheaza ca un bou, pe unde apuca. Inclusiv pe trecerea de pietoni.
Ilie Costin. pe 24 Iulie 2014, 11:46
#8
Daca sunteti pe dinafara....
...si nu cunoasteti nici regulile elementare ale limbii romanem macar nu mai scrieti prostii, cititi-le pe ale altora, sau jucati-va pe internet. Carte nu stiti, dar banii pentru calculator aveti!!. Sunt in stare sa bag mana-n foc ca insi,gen ceatateanul #3 au jeep cu numar de Spania sau Bulgaria. O NEDUMERIRE:LA BURCOM DE CE NU SUNT SPARGERI???.
Tiganii pe 24 Iulie 2014, 09:04
#7
sunt o specia protejata
de Militia Turnu Magurele. Daca nu sunt lasati sa fure, ti**nii se vor plange de discriminare la CEDO.
Costin Negulescu. pe 24 Iulie 2014, 07:00
#6
Pentru #3.
Neicusorule, pe ce lume traiesti, tu ai idee de numele celor care conduc orasul???. Dupa cate am auzit, legea II OBLIGA PE PATRONI SA-SI ASIGURE PAZA OBIECTIVELOR. SA NU SE INTELEAGA CA IAU APARAREA POLITIEI. OARE PE STRAZI NU MAI TREBUIE PATRULAT??.OARE LA CEST MAGAZIN SPARGERILE NU SUNT REGIZATE PENTRU A FI ACOPERITE NISTE DELAPIDARI????!!. smirk
Ilie de la scularie pe 23 Iulie 2014, 15:47
#5
intrebare?!!
Cum de a ajuns celebra tavalitoare de barbati insurati,,, ca patronu mopanului da la alexandria,fratii codrea,geanta jr,mateo andrei,si cati or mai fi sa conduca atatea magazine?

mai are si aere de mare doamna,nimeni alta decat Monica Loredana Grecu/da la islaz/ scuipa si inghite tot! LOL cheese cheese LOL
un oarecare pe 23 Iulie 2014, 14:02
#4
opinie
Parerea mea este ca hotii nu lucreaza fair-play. Ar fi civilizat sa lase o contributie baneasca, asa, macar simbolica, ptr folosirea intensiva a aceluiasi magazin. Putin respect, domnilor!
un cetatean pe 23 Iulie 2014, 10:59
#3
alo primaria
Domnilor adormiti cuclea si florescu ce masuri luati cu spargeri din magurele daca nu sinteti instare sa conduceti orasul luativa capre snake
eu pe 23 Iulie 2014, 10:40
#2
plateste tu
si platesti tu si angajez eu 5 nu unul cool grin
nebunusatului pe 23 Iulie 2014, 05:56
#1
Hotii ...
Acolo in centru se petrec asemenea fapte, in Magurele e dezastru . Ne este teama sa mai plecam de acasa ...Ne este teama sa mai mergem prin anumite zone ... Ne este tema sa lasam minori, femei, batrini sa mai mearga singuri pe strazi indiferent de zona ... DOMNULE COMANDAT AL POLITIEI sunt convins ca cititi aici, face-ti ceva pentru salariul pe care il primiti sau ...lasati locul altuia . Subalternii dvs . doar de circulatie se ocupa si de lustruit loc*rile umbroase si nu-si fac prezenta simtita acolo unde se impune . Le este teama de cioroi? ...rau, asta inseamna ca primesc salariile de geaba iar noi impozitele . Daca ai locui si domnia ta in zona ce ai face ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.