Magazin M UNU G ( Mopan), spart joi noaptea. Hoţii atacă tot mai des.

19 Iulie 2014, 00:04 | 2685 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Magazinul M UNU G

În noaptea de joi spre vineri, 17/18 iulie, magazinul alimentar Mopan din faţa fostului complex Central a fost spart. Uşa de termopan din faţa magazinului a fost distrusă în partea de jos. Hoţii au preferat marfa uşoară şi valoroasă. În ultimul timp s-au înmulţit spargerile, semn că se trăieşte din ce în ce mai greu în Turnu-Măgurele. Nu a trecut mult timp de când au fost sparte tarabele şi iată că, tot în centrul oraşului, hoţii atacă fără frică  magazinele. Dacă în centru sunt spargeri intr-o veselie, atunci ce pretenţii să mai avem la cartierele limitrofe. Poliţia este depăşită la toate capitolele, infractorii nici nu ţin cont de această instituţie pentru că ştiu cât de incompetenţi şi corupţi sunt cei mai mulţi dintre angajaţi. Aproape în fiecare noapte au loc spargeri în zona Turnu-Măgurele, de aceea Primăria şi Poliţia ar trebui să treacă de la constatări la prevenţie adevărată, nu doar pe hârtie.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
ion pe 21 Iulie 2014, 13:23
#8
incompetenti
firma alistar asigura monitorizarea unde ereau in cearceaf linga m**eri
igibnon pe 20 Iulie 2014, 10:45
#7
da chiar asa
Ce vina are saracu comandant? Cand a ucis-o dobitocul de

Chirigiu pe femeia aia, beat fiind, saracu comandant a stat

cuminte, nu a cerut o ancheta serioasa. Se stie ce alcoolemie a avut criminalul?
Narcis Stoica . pe 19 Iulie 2014, 17:35
#6
O nedumerire.
Cineva zice ca se inmultesc furturile din cauza saraciei. Numai ca realitatea e alta: NU ADEVARATII SARACI FURA, CI CEI CARE AU SI VOR MAI MULT.( NU FAC URA DE RASA) .
lute pe 19 Iulie 2014, 16:50
#5
proasta legislatie....
ce vina sa aiba frate saracul comandant? asa e peste tot, voi nu vedeti? ink nu avti televizoare, ce naiba? aici la noi tot e liniste..... makar nu avem acte de violenta mari!!! pana nu se va skimba legislatia nimeni si nicio institutie nu va putea face nimik.......!

baietu pe 19 Iulie 2014, 14:10
#4
catre politie
am auzit ca sint baietii lu LAZAR costoraru

Info corecta pe 19 Iulie 2014, 12:40
#3
hoti minori
Politia municipiului nostru, in colaborare cu proc*rorii de la parchetul local, a identificat si a probat mai multe bande de infractori minori care se ocupa cu furtul de bunuri (mai ales telefoane, bani si laptopuri) din case si autoturisme respectiv cu spargere de magazine (de unde sustrag tigari si bani). Fiind minori, judecatorii de drepturi si libertati nu au fost de aecord cu arestarea lor preventiva, dispunand control judiciar, timp in care infractorii si-au reluat preocuparile lor "de zi cu zi".
un cetatean pe 19 Iulie 2014, 10:35
#2
oras jalnic
avem parte numai de primari care ii intereseaza numai buzunarul lor ca de oras numai de bine politia locala subordonata primarei un vis pe care mohanu si cucleanu nu le trebuie nu le pasa stie sa alunge oameni de la piata niste nulitati cucleanu si florescu

excaim
Ilie de la scularie pe 19 Iulie 2014, 08:45
#1
Poliția și Primăria
Că Poliția este inexistentă pe străzi este evident. Problema este cine este responsabil pentru această stare de fapt. Dacă Poliția Locală, care legal este în subordinea Primăriei ar dfi existat în oraș atunci primarul ar fi fost responsabil și pentru ordinea publică. Dacă Poliția ar fi subordonată autorităților locale ca-n SUA, atunci ar fi fost primarul responsabil. Dar cum Poliție Locală n-avem din motive de buget, rămîne doar responsabilitatea comandantului Poliției din oraș pentru ceea ce se întîmplă. Sigur, primarul poate face demersuri pe lîngă autoritățile competente pentru normalizarea activității Poliției, și fiindcă n-o face este imputabil lui, dar atît. Alții trebuie trași la răspundere pentru inexistența polițiștilor pe străzi. Poate doar dacă i s-o sparge casa sau mașina lui Dragnea să mai vedem ceva acțiune. În ce țară trăim!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.