Liviu Dragnea şi famiglia Teldrum au dispărut în Brazilia.

16 Iulie 2014, 00:12 | 3440 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea se bronzeaza in Brazilia. foto: realitateamea.ro

De peste o săptămână nu se mai ştie nimic de jupânul Teleormanului. Din unele surse, vicepremierul L.Dragnea a fost văzut ultima dată la o conferinţă de presă pe 3 iulie. La ultima şedinţă de Guvern, în locul lui Dragnea a participat un secretar de stat. Serviciile secrete sunt în alertă maximă, să-l găsească pe jupan. În toată zăpăceala a apărut un semn dintr-o ţară din America de Sud. Un satelit american a depistat, în urmă cu 5-6 zile, un grup de persoane în mijlocul junglei amazoniene. Din păcate sau din fericire, acel grup era compus din  suporteri columbieni care plecaseră spre casă de la Cupa Mondială.

Până la urmă, după mari eforturi, jupânul a fost depistat în mijlocul Copacabanei. Liviuta şi famiglia Teldrum se ratacisera printre braziliencele focoase. Bine că au fost găsiţi şi că sunt sănătoşi, restul nu contează. Se pare că au văzut semifinalele şi finala CM de fotbal pe pământ brazilian şi că vor mai sta acolo până când băştinaşii se vor opri din plâns că nu au câştigat competiţia. În cazul în care o personalitate locală, cunoscută ca apropiată de Dragnea, a dispărut din peisaj e posibil să fie în Brazilia. Cei care aveţi informaţii în acest sens puteţi să ne scrieţi sau să comentaţi,  să ştie toată lumea şi să nu îşi mai facă griji.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
floarea pe 19 Iulie 2014, 17:54
#17
e lung pamantul
ba e lat, zicea Cosbuc (renunt la rima tampita care s-a impamantenit), dar om ca liviu dragnea nu-i, iar acolitii din teldrum, si dracu sa ii ia acum, nici un folos pentu oras, pentru judet sau pentru tara. de ce nu si-or alege un zbor cu nr. 17?

baietu pe 19 Iulie 2014, 14:28
#16
.....
a SUPT orasul tr magurele mai mult de la barbati .sa mearga la SLATINA sa vada ce au facut aia care le a cerut el muuuulta spaga
Ilie de la scularie pe 18 Iulie 2014, 23:28
#15
@ Doina
Păpușă, hai să stabilim clar cum stau lucrurile. Că se strînge lațul e ok. Să se strîngă. Nu mai că matale vrei să se strîngă lațul doar în jurul leprelor din PSD, nu și în jurul celor băSSiste. Hai să-ți explic ceva: se vede orientarea ta politică, așa că voi fi sc*rt. Ai văzut ce-a pățit Sarkozy? Știi cînd a pățit-o? Cînd N-A MAI FOST în funcție. Cît A FOST în funcție justiția a zis pas. Tu ce zici, nen-tu BăSSescu nu va păți la fel? O, ba da, el este un potențial FOST. Or, SISTEMULUI nu-i plac FOȘTII. Așa că păpușă, uite ce-ți spune capul de vierme: fii atentă la următoarele cîteva luni. Tu crezi că arestarea lui Mircică a fost întîmplătoare? Nu păpușă, SISTEMUL i-a arătat pisica. Ceva gen fii atent la ce faci, nu deranja ploile greilor din servicii. Pentru că ești pe făraș, și ai făcut destule prostii. Așa că ori taci și-ți vezi de treabă, ori ajungi lîngă Năstase. Deja a început să se vadă frica și disperarea în ceea ce face și ce zice acest ipochimen.
Doina pe 18 Iulie 2014, 10:39
#14
SE STANGE LATUL !
Indiferent de modul in care se comenteaza,sfarsitul pentru o parte dintre hienele politice e foarte aproape.Mai bine cap de musca ca al celui de la #10,decat capete de rama sau vierme ca a celor de la #11 si #12.
batu pe 17 Iulie 2014, 18:07
#13
proorocire
nu i-ar mai rabda pamantu*!
Ion Cojan. pe 17 Iulie 2014, 12:00
#12
Dlui Walter( ruda cu Walter Roman????)
Pe cine vrei mata sa manipulezi??. Stii vorba ceea: " ce-are vaca cu Primarul?" sau " surdul n-aude dar le potriveste". Stimate tovarase, ce frumos citezi din statutul P.C.R.!!.Da, iubitule, fiecare cetatean are dreptul la libera exprimare, dar, dupa umila mea parere- si nu numai- CETATEANUL ARE UN NUME. Mai multe nu spun decat CA NUMELE MEU ESTE REAL, DAR, STIIND CA LA ACEST SITE SE INTREPRIND MARI EFORTURI PENTRU DEPISTAREA CELOR// INCOMOZI//, EU TRANSMIT DIN BUCURESTI DE LA O ADRESA PROTEJATA!! PA.
Ilie de la scularie pe 17 Iulie 2014, 11:26
#11
@Walter inima de leu
Mai leule cu cap de musca, sigur ca e democratie, dar stii cum e democratia asta? Spui ce vezi, dar vezi ce spui! Pina si sec*ristii ar fi invidiosi pe ei insisi (doar nu crezi ca s-au lasat de meserie) la cum se asculta telefoane si alte alea. Sigur ca GHITATV si LATRINA3 au derapaje de la bunul simt, dar nu sunt singurii. Si LABE1TV se procedeaza la fel. Iar la Realitatea isi face de cap ultra progresistul, liber schimbistul, marele amator de lins in c..r pe cine da mai mult,,,impartialul" Cosmin Gusa. Nu vezi ca-ti dai cu stingu-n dreptu'? Adica militezi pentru libera exprimare, dar ii interzici opinia omului, doar fiindca nu gindeste ca tine. Pai unde-i democratia moncher? Ion Ratiu spunea asa: Voi lupta pina la ultima picatura de singe pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu tine. Cred ca s-ar rasuci in mormint vazind ce-a ajuns libertatea cuvintului in tara asta. Si pe a cui mina a incaput.
WALTER INIMA DE LEU pe 17 Iulie 2014, 09:48
#10
Ion Cojan ???
Dupa cum te-ai aprins am crezut ca esti Vadim Tudor.Pe cine crezi ca sperii cu insiruirea aia de acuzatii?TRAIM INTR-O TARA LIBERA UNDE FIECARE CETATEAN ARE DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE.La felul in care se vorbeste in spatiul public despre politica si politicieni,probleme economice si sociale,aici pe Turnucustiri,limbajul este unul de academie.Si inca ceva foarte important,domnule Ion Cojan:nu toti cei care postam pe aici suntem PDL-isti,mai suntem si oameni normali,oameni care vad si simt ce se inampla cu adevarat in desertul Teleormanului.Daca cei de pe acest site trebuie sa suporte consecintele acuzatiilor tale,atunci cei de la Antena 3,RTV,CNA,ar trebui sa fie executati pe stadioane.Fiti asadar mai ponderati in afirmatii ca nu ne mai este frica si nici nu puteti intimida sau schimba opinia noastra,dupa cum cere PSD.
Unul din CJ pe 16 Iulie 2014, 21:14
#9
Turnucustiri
Fac bine autorii ca semneaza sub pseudonim! In 2012 cand presedinte CJ se numea Liviu Nicolae Dragnea, juristii CJ lucrau de zor la o plingere penala impotriva celor ce scriu articole pe acest site.Asa ca paza buna trece.................!
franchestain pe 16 Iulie 2014, 18:23
#8
petru toti frati
M.Dragnea primu comentarist dupa stirea asta e jupinu Dragnea jmenaru de Teleorman cu T de la Teldrum?Va multumesc ca miati raspuns,daca careva cumvami raspunde si sa va traiasca ca facut multe petru voi.Amin!
Ion Cojan. pe 16 Iulie 2014, 17:52
#7
Dlui consilier Cracea.
Te credeam mai inteligent, dar m-am inselat amarnic!. ESTE INTOLERABIL SA CHELTUIESTI SUME INSEMNATE DE BANI PENTRU FINANTATREA ACESTUI SITE CARE DAUNEAZA GRAV CREDIBILITATII SI SERIOZITATII ASA ZISEI ORGANIZATII LOCALE P.D.L. ZIC UNII CA MIZERIILE SCRISE PE ACEST SITE SE DATOREAZA UNOR MANIPULARI INTELIGENTE ALE P.S.D. CARE VREA SA COMPROMITA P.D.L.DACA AR FI CU ADEVARAT OAMENI SERIOSI SI INTEGRII, AUTORII SI-AR DA NUMELE REALE. SUNT SIGUR CA NU LE-AR DA NIMENI IN CAP!!!.
Ilie de la scularie pe 16 Iulie 2014, 12:04
#6
@Leo
Leo, sau mai bine spus Lache (ti se potriveste de minune) sa stabilim concret cum stau lucrurile:

1. Acest site este unul public, unde poate comenta oricine, indiferent daca e sau nu pe aceeasi lungime de unda cu tine.

2. De unde ai dedus tu ca tin cu Dragnea? Faptul ca mie mi se pare un,,umor" de doi lei nu presupune automat ca sunt pro Dragnea.

3. Pentru stiinta, sa fii tu sanatos, la cite articole au preluat astia de la turnucustiri de pe net.

4. Tie ti se pare ca as fi una si aceeasi persoana cu #1? Stilul frazei denota doua persoane diferite. Ca suntem de aceeasi parere, asta inseamna ca ceva chiar este putred in Danemarca.

5. E bine sa scrie si turnucustiri despre potlogariile lui Dragnea, dar nu crezi ca e de datoria DNA sa vada ce si cum? Tie nu ti se pare ciudat cum toti greii PSD in frunte cu Nastase stau la ocna, si Dragnea e bine merci? Mie-mi pute a blat cu chiorul, el este cirtita lui in PSD, iar voi va scoateti ochii intre voi pentru penalii astia.
Leu Paraleu. pe 16 Iulie 2014, 11:57
#5
Lui //leo//.
CA #1 si #2 NU SUNT ACEEASI PERSOANA ITI DAU CUVANTUL MEU . Ca esti un analfabet, isi da seama oricine. DACA ESTI CONVINS CA ARTICOLELE DIN ECOURI DUNARENE SUNT PRELUATE DE LA ALTII AR TREBUI SA DOVEDESTI. DAR NEPUTAND FACE DOVADA( PENTRU A O FACE TI-AR TREBUI O CULTURA SERIOASA, DAR DE LA UN SARMAN CA TINE NIMENI N-ARE PRETENTIE!!) FACI CE STII MAI BINE,BATI CAMPII SI MANANCI CEEA CE NU TREBUIE. SE VEDE DE LA O POSTA CA ESTI autorasul. O INTREBARE: SUMELE EXORBITANTE CARE SE CHELTUIESC PENTRU ACEST HOIT IMPUTIT NU SUNT TOT DIN BANII PUBLICI, SAU SUNT DIN DONATIILE UNOR AMARATI DE PENSIONARI??.
LEO pe 16 Iulie 2014, 10:54
#4
Doua postari,aceeasi persoana.
Cine esti,tu,ca sa dai sfaturi cum si in ce fel sa se scrie un articol?Sa "preia de la altii" spui,asa cum fac cei de la Ecouri Dunarene ? Daca nu-ti plac articolele care apar pe Turnucustiri,de mai pierzi timpul intrand sa comentezi. Important este mesajul,adica ce face Dragnea pe banul public.Ca si banii de la TelDrum tot bani publici sunt,putin mai spalati.Din cauza acestor lichele vedem in fiecare zi razboiul mediatic intre televiziuni, in presa scrisa(aia care mai e)si gastile de lingai si agitatori votanti ale tuturor partidelor.
Ilie de la scularie pe 16 Iulie 2014, 07:30
#3
Umor de doi lei
Alta data scoteati ceva mai calitativ din punct de vedere umoristic....dar vai!...articolele nu va apartineau, erau preluate prin metoda dottore Ponta (copy-paste) de pe la altii. Odata ati incercat si voi ceva pe cont propriu, si a iesit o fasaiala. Vorba aia, s-au scremut muntii si a iesit un soarece. Sfatul meu este ori sa luati o pauza pina va vine inapoi muza de pe unde haladuieste, fie faceti ceea ce stiti cel mai bine: sa preluati de la altii. Macar sa mentionati sursa, altfel ajungeti plagiator ca Ponta.
M. Dragnea, pe 16 Iulie 2014, 06:51
#2
Ca deobicei.
Nici stire, nici //misto//. Un fel de.....aia calului in c*rul autorului. Simti un fel de greata can zici turnu cu stiri si dragnea(liviu).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.