Cronica infracţiunilor: au fost descoperiţi autorii unui furt şi circulaţia pe drumurile publice fără asigurare de răspundere civilă.

07 Iulie 2014, 00:15 | 1747 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

În municipiul Turnu-Măgurele, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe str. Cpt. Stănculescu neavând drept de circulaţie pe teritoriul României, deoarece nu avea încheiată asigurarea de răspundere civilă auto-Cartea Verde. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", fapta prev. şi ped. de art. 334 alin 4 din C.pen, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Tot la Turnu-Măgurele, poliţiştii au continuat cercetările în ceea ce priveşte două fapte de furt comise în luna ianuarie a.c. şi au identificat autorii în persoană unui bărbat în vârstă de 26 de ani, din Turnu-Măgurele, şi a doi minori în vârstă de 15 ani, respectiv 17 ani, ambii din comuna Merisani, judeţul Argeş. În ziua de 01.07.2014, au fost efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţa şi reşedinţa tânărului în vârstă de 26 de ani, ocazie cu care s-a reuşit recuperarea prejudiciului în valoare totală de 2000 lei, urmând a se da soluţie corespunzătoare.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
floridor pe 09 Iulie 2014, 16:49
#3
cu sau fara permis
Ciprian are deja doua dosare penale pentru comducere fara permis,nu cred ca-si mai permite inca unul,s-ar duce la puscarie,nu cred ca este asa de prost.
moldoveanu ciprian pe 07 Iulie 2014, 16:15
#2
fara permis
si matizul cu nr TR 21 MYR NU ARE ASIGURARE SI ITP

Comisarul Catani. pe 07 Iulie 2014, 06:31
#1
INCA UN EXEMPLU.
Autoturismul TR 23 AAC NU ARE RCA SI CIRCULA FARA PROBLEME!!!!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.