Un turnean e obligat de Apa Serv Tr. Măgurele la plata unei sume uriaşe: peste 150 de milioane de lei vechi! Apa, mai scumpă ca aurul?

05 Iulie 2014, 00:44 | 3025 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele are apa de milioane.

În Turnu-Măgurele, ca şi în alte localităţi din ţară, sunt mari probleme la plata utilităţilor. Sute de cetăţeni, din cauza situaţiei economice dificile, nu au reuşit să-şi plătească datoriile la Apa Serv sau alte servicii deconcentrate ale Primăriei. Nu mai vorbim de energia electrică şi gaze, unde sunt multe restanţe, însă aici cetăţenii sunt debranşaţi rapid dacă nu plătesc. Nu acelaşi lucru îl face Apa Serv, de exemplu, care continuă să livreze apă, deşi facturile nu sunt plătite cu anii. Un asemenea caz este edificator în privinţa şefilor acestei unităţi menită să aducă o îmbunătăţire a vieţii contribuabililor.

Vineri, 4 iulie, Apa Serv a câştigat un proces împotriva unui datornic. Cetăţeanul respectiv, Tismanaru Florin, a fost condamnat la plata unei sume uriaşe. Iată sentinţa pronunţată de Judecătoria Turnu-Măgurele: "Admite acţiunea civilă în pretenţii introdusă de creditoarea S.C. APA SERV S.A. împotriva pârâtului Tismanaru Florin. Obligă pe pârât să plătească reclamantei suma de 14820,07 lei reprezentând contravaloarea serviciilor prestate în perioada 31.08.2011 – 31.01.2014, 726,29 lei reprezentând penalităţi de întârziere şi 50 lei cheltuieli de judecată."

Da, aţi citit bine, e vorba despre 150 de milioane de lei vechi, contravaloarea apei consumate de cetăţeanul respectiv în 2 ani şi 5 luni. Un calcul simplu ne arată că F.Tismanaru a consumat apă în valoare de 500 de lei lunar. Nu ştim ce a făcut dumnealui cu atâţia metri cubi de apă, însă ne întrebăm: conducerea Apa Serv nu a putut să ia măsuri mai rapide, de ce a aşteptat să se ajungă la o sumă atât de mare? Iată unde duce incompetenţa conducerii Primăriei Turnu! Aşteptăm ca şefii Apa Serv să plătească o parte din sumă, pentru că sunt la fel de vinovaţi ca cel care nu a plătit. Familia Cone, cea care a condus Apa Serv, ar trebui să fie judecată pentru aceste datorii uriaşe. Acum ne dăm seama de ce este apa atât de scumpă în oraş: pentru că plătim şi aceste restante uriaşe, cauzate de proasta conducere.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
damocles pe 10 Iulie 2014, 22:14
#5
@ ixulescu
pina in martie 2012 ce dracu a pazit de nu a recuperat nimic? Sau esti un lingau ori esti ...,ia-o cum vrei.
ixulescu pe 06 Iulie 2014, 14:38
#4
mari gogomani !
De ce dati vina pe fam Cone?Dan Cone nu mai este director din martie 2012 !Pai de atunci,acesti 2ani si jumatate cine a condus aici la Turnu?Betivanul de "don"Gigi Voinila si argatul sau..."Pepi"!Puneti-va la c*rent informatiile si nu mai criticati oameni ce si-au facut datoria !
Sandu pe 06 Iulie 2014, 10:29
#3
CONTROALE IMPOTRIVA CELOR CARE FURA APA
Sa se verifice cati dintre ti**ni au contracte la APA si GUNOI.Nu trebuie aplicata legea pentru toti cetatenii in mod egal?
ipse pe 05 Iulie 2014, 13:27
#2
pentru ion cojan
dar cismelele din c*rtile ti**nilor fara apometre si care merg 6 luni pe an non-stop sa nu inghete? cine plateste apa? fraierii,de asta e metrul cub asa scump!
Ion Cojan. pe 05 Iulie 2014, 06:37
#1
Nu va mirati!!.
Daca vi se pare mult un consum de apa de 500 lei lunar, va spun ca la mine la bloc o familie consuma apa in valoare de 100 lei lunar. De ce? -Pentru baia zilnica a haitei de caini pe care ii creste in apartament si pentru spalarea balconului de dejectiile acestora pe care le arunca un strada.- PENTRU CA NIMENI NU -I OBLIGA SA PLATEASCA. DACA //AU CHEF// PLATESC, DACA NU,NU! RESTANTELE SUNT PE DOI ANI. MULTI INAINTE!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.