Finul lui Liviu Dragnea şi al Bombonicăi, Emanoil Savin, declarat incompatibil de ANI. Cum îşi salvează Dragnea finul?

03 Iulie 2014, 00:34 | 9617 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Bombonica Dragnea ii incadreaza pe Savin si sotia acestuia in biserica din Busteni.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat în cazul primarului oraşului Buşteni, Emanoil Savin, existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală. Emanoil Savin a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi penală, întrucât, în calitate de primar al localităţii prahovene Buşteni, a semnat un contract de parteneriat încheiat între Clubul Alpin Român, Primăria Oraşului Buşteni şi Federaţia Română de Alpinism şi Escaladă (având că obiect organizarea, în perioada 04 - 06 februarie 2011, în Oraşul Buşteni, a etapei Cupei Mondiale de Escaladă pe Gheaţă). Potrivit acestui contract, serviciile privind cazarea şi masa (pentru amenajatorii şi arbitrii locali), prevăzute în sarcina primăriei, au fost asigurate de către societatea în cadrul căreia Emanoil Savin avea calitatea de asociat, iar soţia acestuia funcţia de administrator. În baza acestui contract, primăria a achitat către societate suma de 8.000 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor hoteliere.

Liviu Dragnea, baronul Telormanului, este nasul de cununie la nunta de argint a primarului Savin. De fapt, singurele imagini cu Bombonica Dragnea, făcute publice de o revistă centrală, sunt de la nunta de argint, organizată în 2011, de primarul Busteniului. În imaginea alăturată, se observă cum Liviu Dragnea şi Bombonica Dragnea, îi incadreaza în biserica din Buşteni pe cei doi sărbătoriţi. L.Dragnea are un teren în oraşul Buşteni, primit de la finul său. Tot din judeţul Prahova este şi Gina, logodnica prinţişorului Ştefan Valentin Dragnea, fiul vicepremierului. Cum de se leagă toate în marea famiglie condusă de jupânul Dragnea. Să vedem cum îl mai salvează Dragnea pe Savin, pentru că incompatibilitatea este clară.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
ANONIM pe 08 Iulie 2014, 09:14
#1
A-TI FURAT TOATA TARA
ANCHIDETI PE VIATA CA ASTIA NU MERITA SA FIE LIBERI DAIA AM AJUNS ASA SARACI CA AU FURAT SI MAI FURA CA ASA SUNT OBISNUITI TAIATILE SI O MANA CA SA NU UITE NICIODATA CE AU FACUT SA LE FIE RUSINE DE ACESTI ROMINI CARE NU AU APA DUPA CE SA O BEA. vampire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.