În zona Turnu, hoţii atacă culturile ţăranilor fără teama că vor fi prinşi.

11 Iunie 2014, 00:10 | 2158 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Hotii ataca culturile.

Furturile din culturile ţăranilor sunt o problemă în fiecare an, fără ca autorităţile să facă ceva  sa rezolve aceasta problema. Pur şi simplu, nu-i interesează că munca oamenilor este prădată de hoţi. În zona Turnu, ţiganii sunt principalii hoţi, care pur şi simplu nu mai au frică de nimic şi, chiar în amiaza mare, intră pe terenurile ţăranilor şi jefuiesc tot ce găsesc. În zonele unde populaţia de etnie romă este în procent mai mic sau nu este aşa de predispusă la furt, nu sunt probleme aşa mari. Autorităţile locale şi judeţene ar trebui să se implice, pentru că ţăranii pur şi simplu sunt descurajaţi să mai cultive pământul în anumite zone, pentru că nu se aleg cu nimc.

În Turnu se cunoaşte că ţiganii sunt votanţi pesedişti, de aceea Primăria nu o să facă nimic. Poliţia şi Jandarmeria sunt corupte şi incompetente, dar nu mai e demult  o noutate. Cei care conduc oraşul din 1996 nu au făcut nimic, doar în campanii electorale promit până şi pază pe câmp, însă, când se văd cu sacii în căruţă, uită  toate promisiunile. Poliţia trebuie să-şi facă meseria,  însă e mai simplu să spui că nu ai cum să prinzi hoţii din fel şi fel de cauze. Domnilor poliţişti, dacă nu prindeţi hoţii, înseamnă că luaţi salariul degeaba. Noi zicem că sunteţi slab pregătiţi  şi rău intenţionaţi. Ţăranii sunt disperaţi, pentru că munca de pe un an întreg este în zadar, dar nu pot lupta singuri.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
PT TURNU CU STIRI pe 12 Iunie 2014, 19:08
#7
SEGARCEA VALE
VA ROG FRUMOS SCRIETI SI DESPRE CE S A INTAMPLAT IN COMUNA SEGARCEA VALE MARTI SI MIERCURI PE 10 SI 11 IUNIE CAND SEFUL POLITIEI BARSASTEANU LA COMANDA FRATILOR CODREA A DAT ORDIN SA INTRE LA TREIERAT CUMNATUL ACESTUIA DINU IONUT SI DINU GICA PE TERENURI CARE NU ERAU ALE LOR,ERAU ALE OAMENILOR DIN ACEASTA COMUNA.S A AJUNS LA BATAIE O PERSOANA DIN ACEASTA COMUNA S A PUS IN FATA COMBINII,UNDE ACESTIA AU VRUT SA L TREIERE SI L AU TAIAT PE BURTA,S A INTERVENIT SI CU MASCATII
un om cinstit pe 12 Iunie 2014, 17:30
#6
Cioroii
Mai nou, sparg spalierii oamenilor pentru cele citeva sirme din metal pe care sa-l valorifice . Daca e sa vrei sa platesti pe cineva pentru o munca cinstita nu gasesti .
franchestain pe 12 Iunie 2014, 11:14
#5
numi vine sa cred frate
Cacus ati început sa aparati potera frate?Ca cînd în tara asta se vorbeste de coruptie vreti sa spuneti ca corupti din potera îs militieni cinstiti?Pot sa zic ca cîtiva da da astias cîtiva în toata Românica,frate, nu la voi acolosa.Adevaru e ca carcera nu place la cioroi ca apa la pisica ca carcera cîteodata distruge cioroimea cacolosa întîlneste pe unu ca mine si scoate ala si osînza si negreala din ei,frate.Macar sai lege potera pe toti sa vedem daca corupti aia de judecatori îi slobozeste pe toti ca chiar ar fi de pomina.La carcera cu toti cioroi asa sa neajute Dumnezeu.Amin!Amin!Amin!
anonim pe 11 Iunie 2014, 23:00
#4
vorbesti de parca ai fi strain de tara asta si legile ei...pt cel ce a facut respectiva stire!
de multe ori hotii au fost prinsi, si de multe ori au fost aceleasi persoane si tot pe strada sunt... aici este vina politiei? nu dragul meu, legile acestei tari,pt ca asa cum si tu ai remarcat ca TIGANII sunt pesedisti, nu trebuiau facute si legi usoare sa-i protejeze?! poate tu ai ceva cu politia si jandarmeria,dar aici esti varza domnule care ai facut aceasta stire...
Șuița pe 11 Iunie 2014, 22:27
#3
Voicu
sa le dea Dumenezeu cancer la gat la cei care-si bat joc de culturile oamenilor
Ilie de la scularie pe 11 Iunie 2014, 18:41
#2
Chevron
Deh, țăranul simplu nu are influență la Guvern ca Chevron, să-i păzească jandarmii afacerea.....
LEONIDAS pe 11 Iunie 2014, 10:36
#1
Bine si daca prind hotii politia
Si judecatorii ii judeca in libertate, furturile vor continua!, apoi se judeca 3 -8 ani un proces cu rec*rsuri,etc.in tot acest timp hotii vor fi liberi, apoi daca vor fi condmnati cu suspendare sau la 2-3 luni, va fi o batjoc*ra la adresa oamenilor cinstiti..Marea majoritate sunt cumva ti**ni?, sau nu e voie cu statistici?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.