Ioan Niculae ameninţă că va reloca combinatul Donau Chem Turnu-Măgurele într-o ţară asiatică.

07 Iunie 2014, 00:24 | 3010 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Vizita de acum câteva zile a lui Ioan Niculae, însoţit de oameni de afaceri ucrainieni, la combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele pare să nu fi fost de bun augur pentru orasul nostru. Conform unor informaţii lăsate să se scurgă în presă, patronul InterAgro vrea să mute combinatul din Turnu într-o ţară asiatică. Relocarea instalaţiilor nu este o noutate pentru cel mai bogat român, acesta a mai amenintat ca vrea sa-si mute afacerile in alte tari, in principal in Bulgaria. Acum cateva saptamani, intr-un interviu acordat in presa centrala, I.Niculae a declarat ca se gandeste serios sa mute un combinat chimic intr-o tara din Asia, acolo unde, spera multimiliardarul, gazul metan este mai ieftin.

Ioan Niculae şantajează guvernanţii cu închiderea combinatelor dacă nu primeşte gaze ieftine. Relocarea combinatului este tot un şantaj.  Relocarea  este imposibil să se realizeze, Donau Chem fiind un morman de fiare vechi iar personal calificat nu se găseşte peste noapte. În timp ce la Azomureş se fac investiţii uriaşe pentru construirea altor fabrici cu tehnologii performante, Niculae alege şantajul ca soluţia pentru funcţionare. Ca să fie rentabil combinatul, trebuie investite sume mari de bani iar patronul InterAgro nu prea doreşte să faca acest lucru.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
adry pe 09 Iunie 2014, 10:27
#7
..
Costin Negulescu cel mai pupi tu in c*r pe hostul ala
adi simionescu pe 09 Iunie 2014, 06:37
#6
pret contolat
Sa primeasca gaz ieftin dar si statul sa aiba un control asupra pretului la ingrasamite chimice in asa fel incat cei care vand sa nu-si faca de cap!!!!
iulian pe 07 Iunie 2014, 19:51
#5
hotiiiiiiiiiiiiii
duteeeeeeeeeeeeeeeeee

wink wink
Costin Negulescu. pe 07 Iunie 2014, 05:50
#4
Doua observatii.
1-//io//, daca tot ai apucat sa pleci din tara de 4 ani-ramai acolo! Cu asemenea conceptii tara n-ar avea nimic de castigat prin prezenta ta!.-2-Daca vrem sa ne aducem aminte, Ion Nicolaie nu a luat Combinatul pe degeaba de la stat, ci pe bani destul de multi de la un mafiot care il pradase cu ajutorul P.D.L.istului mare vanator Manea Mircea. -3-Ce om de afaceri serios este dispus sa investeasca intr-un oras in care o mare parte dintre cei care ar trebui sa fie FORTA DE MUNCA este constituita din analfabeti, hoti si lenesi??!
io pe 07 Iunie 2014, 01:38
#3
antisec*rist
Sa se mute mort... da sa lase ce a cumparat pe nimic aici .. in tara... chiar asa in halul asta de neputinta am ajuns?!?!?

Asa ceva e strigator la cer.... Sunt plecat din tara de 4 ani si nu am nici o tragere de inima sa revin... Pe zii ce trece parca mai rau .. Doamne da putere romanilor!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.