Căpuşe în parc, căpuşe în Primărie: cine salvează Tr. Măgurele?

09 Mai 2014, 00:16 | 2169 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

De vreo saptamana, cei care se duc în Parcul Municipal au parte de surprize. Căpuşele au început să apară şi primele victime sunt animalele de companie. Animalele ca animalele, riscul mai mare este că şi turnenii, care merg  în parcurile din oraş,  pot să se aleagă cu o căpuşă de toată frumuseţea. Trebuie stropit, dacă nu vrem să avem surprize neplăcute. Până acum nu s-a făcut ceva concret,  ca şi la ţânţari, se asteapta probabil sa se inmulteasca foarte mult. Dacă se doreşte cu adevărat să scăpăm de căpuşe şi ţânţari, trebuie terminat în primul rând cu focarele, insa Primaria e ocupata cu campania electorala, n-are timp de "nimicuri".

Unde este cel mai mare focar de căpuşe din Turnu? Eh,da, Primăria, aţi ghicit. Acolo este cel mai mare focar de căpuşe care sug sângele oraşului. O parte din angajaţii Primăriei sunt paraziţii oraşului. Produc ceva sau trăiesc pe spinarea noastră? Sunt căpuşe în cel mai pur sens al cuvântului. Turnu-Măgurele poate fi comparat cu un corp plin de căpuşe, mai mult, săracul oraş este capusat continuu din anul 1996. În timp ce căpuşele din iarbă trăiesc câteva luni, căpuşele din Primărie sug banul public de 17 ani, fără să producă ceva. Ţinând cont de acest fapt, un animal plin de căpuşe arată în general mult mai bine decât oraşul nostru. Dacă de căpuşe se poate muri, Turnu e in moarte clinica.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
doctorul pe 11 Mai 2014, 13:01
#10
pentru Gogu
Ti-am mai spus-o : esti inc*rabil,iar pentru cei fara de leac la boala numita prostie,nu merita sa-mi racesc gura. E bine ca ti-ai spus singur "Gogu Nebunu", pentru ca nebunia,chiar te caracterizeaza.
Gogu Nebunu. pe 11 Mai 2014, 06:53
#9
Din nou //doctorului//.
Din cele postate de tine si din cele spuse de un alt MEDIC, se poate trage concluzia ca tu esti un fel de doctor Josef Mengele, criminal de razboi nazist. CA SA NU VORBESC CU PACAT, SI SA NU JIGNESC NISTE ADEVARATI MEDICI, VOI SCRIE NUMAI PRIMELE LITERE DE LA NUMELE DE FAMILIE ALE PRESUPUSIOLR IMPOSTORI: E....., SAU G.....
tot eu pe 10 Mai 2014, 20:18
#8
animale
Animale de companie?! Sa le manance de cacat posesorii lor, pe vale cu ele, caci au imputit orasul, mai rau ca maidanezii, nu poti sa duci un copil sa se joace pentru ca e musai sa ia un rahat de de caine pe talpa.
pisik pe 10 Mai 2014, 17:31
#7
capusele din primarie
se cam doarme acolo in primarie.
Gogu Nebunu. pe 10 Mai 2014, 17:07
#6
///doctorului//
Esti tu doctor cum sunt eu Patriarhul B.O.R. Iar daca cineva ti-a dat diploma si-a batut joc de MEDICINA!!. Cel mult esti un ciubucar criminal care jecmanesti sarmanii oameni care cred in cinste si-n juramantul lui Hipocrate. TE BAG IN P..... MATII DE CANALIE ORDINARA!!. DACA DIN INTAMPLARE VOI AJUNGE VREODATA PE MANA TA SI TE VOI MIROSI CINE ESTI, TE OMOR FARA NICI O REMUSCARE, JAVRA INCOMPETENTA!.
nebunusatului pe 10 Mai 2014, 14:40
#5
CAPUSELE
De cum intri la arhiva iti sar in ochi cele 5 capuse ocupate la maxim cu fel de fel de activitati care de care mai productive, cum ar fi: servitul cafelelor, lustruitul unghiilor, arajarea coafurei, sueta si birfa despre cite in luna si in stele etc...si doar o sigura persoana face ceea ce trebuie, adica aplica stampila si consemneaza activitatile in registru . Atentie primarte sa nu le dai apa rece, obosite si transpirate dupa o asa activitatea extenuanta se pot imbolnavi grav si ai grija majoreaza-le salariile cit se poate ca doar prostimea plateste taxele si impozitele, voi capusele doar sugeti p ...
doctorul pe 10 Mai 2014, 11:02
#4
pentru Gogu
Cretinule,asta este explicatia saraciei din Turnu si din Teleorman : ca mai exista idioti ca tine,slugarnici,care cred ca daca lucrezi in primarie esti platit de Mohanu sau Cuclea.Sa-ti intre in cap nemernicule : Mohanu,ca si Dragnea au furat cat au putut, sa le fie bine numai lor. In rest,Teleormanul este in toate statisticile cel mai sarac judet si cu cel mai mare numar de someri,chiar daca Dragnea mintea in campanie ca va crea 1.000.000 de loc*ri de munca.Poate ca tu faci parte din gasca acestor banditi,atata vreme cat ai idei de valet innascut.Poate ca o duci bine,stand la masa lor,dar tine minte tampitule, ca, va veni o vreme cand toate se vor plati. Exista o judecata a naturii, care nu iarta pe nimeni. Nici macar pe idiotii ca tine. Nu exista tratament pentru viermi de teapa ta si a celor pe care ii lauzi. Esti inc*rabil.
2 pe 09 Mai 2014, 19:53
#3
pentru 1
Gogule,precis esti din primarie. Cred ca i-ai supt lui Sorin p.la bine,se vede treaba ca-ti place.Bai idiotule !! Mohanu platea cu bani de la ma-sa? Sunt din impozitele platite de noi toti.Poate asa va plateste pe voi Dragnea.
Ninel pe 09 Mai 2014, 19:07
#2
Ai dreptate Gogule
Nu sint capuse in primarie.In primarie sint numai paduchi slugarnici si incompetenti.Daca maine primarul trece la PNL sau PRM sau UDMR,toti angajatii vor vota in bloc,ca oile,acel partid.
Gogu Nebunu. pe 09 Mai 2014, 17:09
#1
O nedumerire.
Daca afirmati ca de 17 ani cei din Primarie sug banul public( auzi, nene, daca banul public se poate suge, voi ce p...m...sugeti??), va referiti si la sorin duma care a fost PLATIT de Mohanu, ca de MUNCIT NICI VORBA???. DAR CONSILIERII -INCLUSIV AI p.d.l. NU SUNT TOT CAPUSE??. PAREREA MULTORA ESTE CA DE CAND A PLECAT sorin onanistul, NU PREA AU MAI RAMAS CAPUSE IN PRIMARIE!!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.