Exclusiv: hotelul din Bruxelles al lui Dragnea, europarlamentarele şi Parada Europei!

05 Mai 2014, 00:06 | 3812 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Parada Europei a fost confiscata de jupanul Dragnea.

De câţiva ani circulă un zvon, cum că famiglia Teldrum are un apartament sau un  hotel la Bruxelles. Până acum ceva timp, am zis că sunt speculaţii sau că încă nu putem să legăm un fir logic, care să ducă la asemenea concluzie, chiar dacă nu este departe de Dragnea asemenea afaceri. Tot legat de Bruxelles, s-a auzit că N. Mohanu, actual senator si fost primar, are un apartament în capitala Belgiei. Informaţiile despre hotel au venit din mai multe locuri, însă nu ne-au convins până când lucrurile au început să se lege şi iată putem să afirmăm că aşa este: Dragnea şi famiglia Teldrum au un hotel în Bruxelles. La ce bun un hotel la Bruxelles? Este o mină de aur. Hotelul este, special, cu circuit închis, pentru pesedişti. Tot auzim că o delegaţie de primari, consilieri şi nu ştiu ce pesedişti merg la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru cine ştie te miri ce experienţe. PSD are mii de primării, administratii şi tot ce ţine de instituţii publice în toată ţara, institutii care tot trimit oameni la plimbare şi normal că se cazează în hotelul lui Dragnea.

Pe 10 mai se desfăşoară Parada Europei, iar   un premiu este o excursie la Bruxelles. În fiecare an s-a oferit o excursie în capitala Belgiei, culminând cu anul trecut, când 4 licee de pe locul I au primit câte o excursie la Bruxelles. În 2013 s-au dat cele mai multe premii( toate liceele participante să fie mulţumite), pentru că jupânul este darnic. Banii publici au mers în premii şi de aici cea mai mare parte s-au dus în buzunarul lui Dragnea. Parada Europei nu este ce pare a fi, ci o afacere marca Dragnea şi un mijloc de propagandă pesedistă. Baronul de Teleorman vrea să ne arate cât e de darnic  şi oferă premii tuturor participanţilor la Paradă ( din bani publici, nu din buzunarul propriu sau măcar al firmelor căpuşă), dar de fapt  e un şmecher pentru ca banii îi direcţionează în conturile oamenilor de paie puşi la conducerea firmelor protejate.

O altă modalitate de a scoate bani cu hotelul din Bruxelles este legată, bineînţeles, tot de politică: PSD are un număr important de parlamentari europeni care se cazează tot în hotelul jupanului. E si acesta un motiv pentru care campania pesedista este asa de agresiva, au nevoie de multi europarlamentari. Banii obţinuţi din cazare, o parte importantă, merg şi în finanţarea partidului, pentru că, se ştie, Dragnea este cel mai mare sponsor al PSD. Jupânul nu lasă nimic la voia întâmplării şi de aceea suntem aşa de săraci, pentru că avem conducători care se gândesc la cum să fure banul public, nu cum sa dezvolte judetul.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Filip Mircea . pe 06 Mai 2014, 07:03
#8
hHalal site de stiri!!
IERI AM RUGAT IN MODUL CEL MAI CIVILIZAT SI RESPECTUOS REDACTIA CA AZI SA PUBLICE NUMELE CANDIDATILOR PENTRU EUROPARLAMENTARE DINTRE CARE NOI, TURNENII, SA-L ALEGEM PE CEL PE CARE-L CONSIDERAM DE INCREDERE. CAND COLO, VOI NICI MACAR NU ATI CITIT CE-AM SCRIS. RUSINE SA VA FIE!!. MAINE VOI RECURGE LA JIGNIRI NOMINALE LA ADRESA PROPRIETARULUI SITE-ului. CE ZICI DLE CRACEA??
Antonius Mudarinos. pe 05 Mai 2014, 17:27
#7
Dovada de cretinism!.
A NU MERGE LA VOT, CONSTIUIE DOVADA SUPREMA DE CRETINISM!. UN OM NORMAL, ORICAT DE PUTIN PREGATIT AR FI, ARE O PARERE, O CONCEPTIE POLITICA SI O DATORIE FATA DE TARA. DACA NU AI INCREDERE IN NICI UN CANDIDAT, ORI SCRII CU PIXUL PE BULETIN //NICI UNUL//, ORI APLICI STAMPILA CU CUVANTUL //VOTAT// INVERS SI IN AFARA CHENARULUI, DAR VOTEZI!!!!>
votant pe 05 Mai 2014, 14:10
#6
Atentie Liviu Dragnea!
ROMANIA NU ESTE TELEORMAN!ROMANIA NU E JUCARIA VOASTRA!NUMAI DNA NE MAI POATE SCAPA DE MONSTRII CA VOI!
Nu votez! pe 05 Mai 2014, 11:53
#5
Nu votati!
Esti bolnav psihic daca le votezi talharilor de politicieni salarii de 20 000 Euro! Talharii de politicieni nu merita nici 2 bani, ci doar stransi si depozitati la parnaie!

un cetatean pe 05 Mai 2014, 09:46
#4
VOTATI
NU VOTATI PE DATA DE 25MAI UN AVERTISMENT PENTRU CAHALERELE POLITICE,EI CU BANII,NOICU PONOASELE
Filip Mircea . pe 05 Mai 2014, 07:08
#3
Daca tot veni vorba de Bruxelles.
Rugam onorata redactie ca in c*rsul zilei de maine (marti) sa publice numele TUTUROR CANDIDATILOR LA EUROPARLAMANTARE, CU CATEVA EXTRASAE SEMNIFICATIVE DIN C.V.-urile lor. Deocamdata nu-l stim decat pe cel al dnei Viorica Dancila. Intrucat trebuie sa avem un reprezentant in acest for, deducem ca este candidata unica pentru toate partidele SI PE EA O VOM VOTA.(Precizare importanta: nu este vorba de candidatii din toata tara, ci de cei locali).
franchestain pe 05 Mai 2014, 01:02
#2
fara violenta frate
Daca comentati stirea asta se poate fara înjuraturi si fara jicniri,frate la adresa lu autoru de articol si la frati care poteaza pe saitu asta?Multumesc petru întelegere.Cu respect,Franchestain smirk
franchestain pe 05 Mai 2014, 00:34
#1
parere
Am ajuns la parerea ca cazu asta tine de biserica ca e clar frate ca comunistu asta pesede al vostru e posedat de diavol.Din ce deduc io e ca are minte diavolica canalia asta comunista si trebe dus la popa sai extraga bazaconia din el ca la carcera vad ca nare de gînd sa sa duca ca cred ca nui place ca la oile alea Beeeeecali.Ce ciobani frate cu nume de oi-Beeeeeeecali.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.