T. Băsescu îl avertizează pe L.Dragnea. "Baronii să nu stea liniştiţi, fiindcă instituţiile statului devin tot mai eficiente". Niciun km de dig nu s-a construit în Teleorman.

03 Mai 2014, 00:07 | 2928 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Dragnea e suparat ca Basescu, zambind, ii aminteste de furturile din Teleorman.

Prezent într-o emisiune la postul B1tv, preşedintele ţării a făcut referiri şi la judeţul nostru. Inundaţiile şi plimbarea cu barca trasă de pompieri printr-o apă până la oul piciorului  au fost atinse de Băsescu. Nu avea cum să lipsească nici corupţia celebră din Teleorman. Liviu Dragnea a fost avertizat că nu o să scape de procurori. Toţi cei care au furat să nu stea liniştiţi pentru că instituţiile statului devin tot mai eficiente. L.Dragnea nu avea nevoie de spusele preşedintelui pentru că ştie foarte bine despre ce este vorba, numai că acest avertisment public este un semnal că jupânul Teleormanului nu mai are mult timp în politică.

T. Băsescu a precizat că: "După inundaţiile din 2005, în Timiş au fost realizate investiţii de 150 de milioane de euro pentru refacerea digurilor, iar acum există proiecte de încă 210 milioane de euro, în timp ce în Teleorman nu s-a realizat niciun kilometru de dig. În Teleorman, unde Dragnea a lucrat 16 ani, este sărăcie şi niciun kilometru de dig nou construit după inundaţiile din 2005. Veţi vedea cum îşi schimbă baronii firmele între ei. Veţi vedea şi firme de ale lui Nicuşor Constantinescu lucrând în Teleorman, deci lucrurile se complică. Nu o spun ca ameninţare, o spun sub cuvânt de onoare. Ştiu cât şi cum a crescut capacitatea statului de a face faţă corupţiei, nimeni dintre cei care fură să nu stea liniştiţi. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniştiţi fiindcă instituţiile statului devin tot mai eficiente".

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
gogu pe 08 Mai 2014, 09:00
#18
dna
Cred ca ati observat ca Base nu prea da in baronul de Teleorman! Mai da si el cateva sageti dar cu teama. Nu va suparati dar Base e pisica blanda cu Livusca al nostru.dupa plimbarea cu barca prin Teleorman cica Base la sunat sa intepe barca si Livusca a zis ca el nu arunca pe nimeni din barca cum el iau aruncat de pe vapor pe Videanu,Berceanu,Stolojan ETC.
Ilie de la scularie pe 05 Mai 2014, 13:07
#17
@Franchestain
Frate, nu suntem prosti, ci foarte prosti. Crezi ca in alta tara din Europa aveau c*raj comisarii europeni sa faca ceea ce au facut cu noi? Iesea rascoala ca la 1907 fratele meu. La noi....
franchestain pe 04 Mai 2014, 13:56
#16
petru fratele Ilie
Cacus o am aproape clara.Da faptele ramîne fapte. Or toti románi suntem prosti or Base e al mai destept frate.Te intreb cu respect :pot sati zic "maestre" în loc de "frate" frate Ilie? Multumesc petru orice raspuns. O zi buna la toti scritori dupa saitu asta!

LEONIDAS pe 04 Mai 2014, 12:46
#15
Interesant e ca Basescu de 10 ani e presedinte..
De ce pina acum nu a facut controale pe,,mosia'' lu' Dragnea?-jud. Teleorman..ei se cunosc de cind erau amindoi in PDL,stia Basescu cine e DDragnea si la ce se preteaza!,stia si de masina de vot care fura voturi pt. PSD&Dragnea;!, dar pina nu la deranjat pe el direct cu referendumul n-a fkt nimic in privinta lui..Basescu acum vad ca da in PDL!?, SI SPRIJINA PMP!,partid nou dar cu politruci vechi harsiti in rele impotriva romanilor..!
Ilie de la scularie pe 04 Mai 2014, 12:30
#14
@fratele Franchestain
Fratele meu alb, Băsescu cameleon a fost cît i-a mers. Acum i-au învățat mulți jocul, l-au,,citit", cum se zice l-au,, cumpărat". El nu mai are resurse, și-a cam terminat repertoriu. Nu mai poate prosti pe proști, vorba unui măscărici de la LATRINA3. Din punct de vedere politic este mînă moartă.
Ilie de la scularie pe 04 Mai 2014, 12:25
#13
@Je
Ai spus cam tot ce se putea spune despre această biată marionetă. El este doar interfața unor grupuri de interese de tip mafiot.
franchestain pe 04 Mai 2014, 11:11
#12
petru fratele Ilie
Io frate Ilie nu ma contrazic cu duneata ca capu meu nu judeca ca al dumitale da toti politici dupa planeta asta tre sa aibe sprijin ca care poa sa ajunga acolo fara proptele? Da aia din Eropa doar isi da gura dupa ce îi schimba gasca care vine,frate, pe cînd la noi îs în stare sa sa impares.Adica ca toti are pile si ancore indiferent de gasca.Fratele Basescu e ca cameleonu frate nul poti prinde ca e versat rau de tot.Ioi dau la Cezar cei al lui frate.Sauzim numa de el.Amin!
Je pe 04 Mai 2014, 09:45
#11
lui Ilie de la scularie
Dar despre Ponta, ce parere ai ? Ce ar fi el,fara baronii care-l manevreaza? Un mare nimic. La fel si nevasta lui, Daciana, fata lui taticu ' Sirbu. Doua zerouri infinite. Nimic*ri care-si bat joc de aceasta tara.
Ilie de la scularie pe 04 Mai 2014, 08:50
#10
@fratele Franchestain
Fratele meu, Băsescu fără sprijinul american sau european era istorie demult. De ce crezi tu că este așa de speriat că pop**arii europeni pierd teren? Tu crezi că dacă socialiștii europeni ar cîștiga alegerile, îl vor lăsa în pace? Nu, problemele lui de atunci vor începe. Fără un Barroso sau un Redding el este zero. Oricum era și pentru ei un zero, dovadă că Băsescu nici nu era băgat în seamă de ei, ci se băga el în seama singur. L-au tratat mereu ca pe o slugă. Ion Cojan are dreptate. În funcție de mersul evenimentelor post 25 mai, si adversarii vor cîștiga lejer, serviciile și DNA își vor reevalua poziția.
franchestain pe 04 Mai 2014, 00:52
#9
si primar al capitalei frate
ministru,primar al buc*restiului,sef de partid suflat lu omu fara gît,sef de tara de 2 ori,suspendat de 3 ori,cîstigator de 3 referende si cred ca de dupa alegeri si prim ministru.Ce maestru,ce maret,ce politic frate.As da orice ca sa fiu ca dunealui.Noapte buna!
franchestain pe 04 Mai 2014, 00:39
#8
io nus destept ca voi,frate,dai dau la fiecare ce are
Ca nimeni sa nu recunoasca ca Basescu Traian de departe e cel mai bun politician pe care noi am avut norocu sal prindem,înseamna ca chiar îs prost io dea binelea,frate.A fost ministru,presedinte de partid pe care i la luat lu fondatoru lui iubit la culme mai ales de doamne,presedintele României de 2 ori,suspendat din funtie de 3 ori si cístigator de 3 referende,daca nici asta nu e politician atunci ios Barac Osama frate.Daca careva no are clara ma refeream io la Basescu ca politic nu ca om.Sa ne traiasca ca bun mai e si savem parte numa de el.Amin!Amin!Amin!
Ilie de la scularie pe 03 Mai 2014, 18:35
#7
@bhbh
Uite că nu dau exemplu celebrul dosat Flota, ci o infracțiune mai proletară a lui Băssescu. Mai ții minte cum a furat un telefon de la o ziarista de la LATRINA3? M-am contrazis atunci cu mulți deontologi băsiști, dar adevărul este unul singur: deposedarea fără voia proprietarului de drept de un bun mobil sau imobil se numește tîlhărie. Te asigur că dacă eu sau tu făceam asta înfundam pușcăria. El nu. Are imunitate.
Ion Cojan. pe 03 Mai 2014, 17:17
#6
De data aceasta, Ilie are dreptate....
...cam 90%.In ceea ce-l priveste pe bhbh, e de mirare ca nu stie ca dosarele lui Basescu sunt puse la naftalina PE PERIOADA MANDATULUI. Mai departe, vom trai si vom vedea. FAC O PREZICERE: PE BASESCU IL VOR BAGA LA APA CHIAR OAMENII CARE L-AU SERVIT!!!.
DACIANA.......... pe 03 Mai 2014, 15:51
#5
SÎRBU PONTA
Cine este Daciana Sirbu? Nevasta lui Victor Ponta si fata lui Ilie Sirbu,baronul de Timis care a ocupat functia de sef al comisiei de retrocedare a pamantului.Acest individ a impartit in stanga si-n dreapta terenurile,dupa bunul plac.Victoras Ponta,si-a lasat prima sotie si copilul si a luat-o pe Daciana,pe care,la fiecare alegeri europarlamentare o trece pe lista,pe un loc cat mai in fata,pentru a fi sigur ca-i "rezolva" nevestei cei 26.000 de euro lunar.Acest papusar manevrat de baronii penali,numit Victor Ponta,ne zambeste de pe un afis,la intrarea in oras.Mai nou,am aflat ca statia de la Ciuperca se numeste "LA MINCINOSU ", adica, "LA PONTA".Prostanacul Geoana povestea zilele trecute la televizor,cum a pus-o pe Daciana pentru prima data pe listele de la europarlamentare,la rugamintea tatucului Sirbu.Aceasta stramba,cu bot ca in reclama cu domnul Castor,este un nimic fara taticul.Ce a facut in parlamentul european? Nimic.Dar incaseaza zeci de mii de euro.Merita votata?NUUUUUUUU !!!
bhbh pe 03 Mai 2014, 15:33
#4
te rugam, lumineaza-ne Ilie!
Stimate domn, ne-ar face o mare placere sa ne explici pe indelete infractiunile comise in mod direct de presedinte. Nu neaga nimeni ca si cei din PDL au furat, insa vrem sa ne explici pe larg infractiunile cunoscute de tine (facute de Basescu).

Daca scrii despre dosarul "flota", ar fi bine sa fii extrem de documentat, iar daca instanta s-a pronuntat deja, de ce mai vorbim?



Sa intre toti coruptii la parnaie, foarte bine, dar sa nu mai aruncam cu noroi aiurea, e o practica tipic romaneasca, de-a dreptul penibila.
gigi pe 03 Mai 2014, 15:06
#3
pe mama lor de hoti!
afara cu el din judet!!!!!!! la puscarieeee
Ilie de la scularie pe 03 Mai 2014, 07:56
#2
Corupție fără carnet de partid
De fapt Băsescu s-a referit doar la o anumită parte a mafiei politice, trecînd cu vederea cealaltă parte a spectrului politic din care face parte, și care are și ea mafia ei. Evident că Dragnea este un corupt și un mafiot care trebuie să înfunde pușcăria, dar ceea ce mă deranjează este faptul că lupta împotriva corupției nu este nimic altceva decît o răfuială în stil mafiot. Un corupt și un penal tronează în eroul luptei anti corupție, arătînd acuzator cu degetul spre alții, la adăpostul imunității cu care a fost cadorisit de un magistrat la fel de controversat. Am un singur dor: să-i văd în celulă și pe Dragnea și pe Băsescu și pe Voiculescu. De preferabil în aceeași celulă în care stă Năstase. Sper din toată inima să-i văd împreună la beci. Să plătească pentru cît rău ne-au făcut penalii ăștia.
franchestain pe 03 Mai 2014, 07:03
#1
misto frate
Asta da politician.Pe unu ca Basescu frate io unu mi las dori în partidu meu ca ca adversar e bun rau de tot. Las respecta sas ìnvata de la el ca de departe e cel mai bun între toti politicieni de azi.Sai dea Dumnezeu sanatate si sauzim numa de el.Amin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.