Semne de întrebare privind acccidentul în care a fost implicat fostul judecător S. Căpăţână. Unde a fost Poliţia 2 ore? De ce s-au luat probe privind alcoolemia foarte tarziu?

16 Aprilie 2014, 00:05 | 2698 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
De ce Politia a amanat proba alcooltestului?

În urma accidentului rutier de luni, 14 aprilie, din cartierul turnean Odaia, în care a fost implicat fostul judecător S. Căpăţână, au aparut   câteva semne de întrebare. Din comentariile de pe site se desprind câteva neconcordanţe şi lucruri anormale. Cele mai multe se referă la modul cum a acţionat Poliţia. Odata  ajunsi la locul accidentului, în loc să înceapă cercetările, bineînţeles, alcoolemia fiind esenţială, politistii au plecat imediat şi s-au întors după aproximativ 2 ore, abia atunci recoltand probe privind alcoolemia şoferilor. Absenţa politistilor atata amar de vreme (2 ore!) a fost motivată printr-o urgenţă la un alt eveniment. Nu ştim ce atâta urgenţă, pentru că nu am auzit să fi fost alt accident sau cine ştie ce chestiune de grad zero în acele momente.

Absenţa nemotivată a oamenilor legii de la acest accident a creat condiţiile ca, în aglomeraţia de la faţa locului (masini oprite pe carosabil, autoturismele lovite ramase partial pe carosabil, etc) cu puţină neatenţie  se putea produce încă un accident. Din cele întâmplate, reiese că s-a încercat şi reuşit scoaterea basma curată a lui S.Căpăţână, care, se spune,  ar fi fost puţin "abţiguit". Prietenul fostului ministru de Interne Radu Stroe ar fi fost culmea să fie găsit vinovat. Celălalt şofer implicat în accident o să fie găsit vinovat, ceea ce nu ne miră, dacă ţinem cont numai de ultimii ani, când au fost muşamalizate accidente cu victime şi chiar cu persoane decedate. Corupţia este la standarde ridicate în zona noastră, de aceea este posibil orice, mai rar, lucruri bune.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
eu pe 17 Aprilie 2014, 16:37
#2
poze
daca cineva are imagini de la locul accidentului v-as ruga sa le postati. poate asa se dovedeste cine este singurul vinovat.
Anton Mudarinos. pe 16 Aprilie 2014, 06:59
#1
Nu ne miram!.
DACA ACCIDENTUL PRODUS DE UN AMARAT DE MAFIOT-TAVOCU-ESTE MUSAMALIZAT, DE CE SA NE MIRE FAPTUL CA UN FOST JUDECATOR SI PRESEDINTE DE JUDECATORIE ESTE //AJUTAT//??!!.PRECIS CA TAVOCU VA FI ACHITAT, IAR CHELTUIELIE DE JUDECATA VOR FI SUPORTATE DE VICTIMA, CARE, IN LOC SA STEA ACASA,S-A APUCAT SA TRAVERSEZE STRADA PE ...UNDE NU TREBUIE, ADICA...PE TRECEREA DE PIETONI!.LUI TAVOCU I SE DATOREAZA SCUZE PUBLICE SI ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE AL ORASULUI!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.