Tel Drum şterge urmele? Firma vrea să cesioneze contractul de la Seaca privind luciul de apă către o firma "secretă". Un nou tun marca Dragnea.

04 Aprilie 2014, 00:05 | 2685 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Seaca, noul tun al lui Dragnea et comp.

În ultima şedinţă a CJ Teleorman, A.Gâdea, scutierul lui Dragnea, a propus votarea unei hotărâri cerută de firma Tel Drum. Mai concret, firma solicită dreptul de cesiune asupra unei suprafeţe de 290,768 mp, acoperită cu luciu de apă, situată în zona centrală a insulei Belina, în comuna Seaca. Suprafaţa a intrat recent în patrimoniul judeţului ( la sfârşitul anului trecut, prin H.G.), fiind transferată Consiliului Judeţean Teleorman de la Apele Române, cu care Tel Drum avea contract de închiriere pentru exploatarea piscicolă din zonă. Consiliul Judeţean Teleorman a preluat  şi contractul cu Tel Drum. Din motive, deocamdată, neclare, Tel Drum  vrea să cesioneze contractul altei firme. Probabil se doreşte ca Tel Drum să nu mai fie asociat cu noul proiect de la Seaca. Tel Drum este firma de casă a lui Dragnea, astfel că oricine face apropierea între jupânul judeţului şi cunoscuta firmă teleormăneană.

În HG  de care aminteam, s-a afirmat că la Seaca se va construi un complex turistic, sportiv şi de agrement "Dunăre-Belina-Seaca" cu tabără de vară pentru elevi, tabără de creaţie pentru pictură şi sculptură, complex sportiv pentru canotaj, volei, baschet, handbal, fotbal, pescuit sportiv, tenis, complex turistic -hotel, căsuţe, bazine de înot, pensiuni, pistă de biciclete Seaca-Turnu Măgurele, port pentru ambarcaţiuni uşoare şi de croazieră, aquapark, drumuri de acces şi infrastructură rutieră, zonă de plajă. Acest proiect utopic va fi realizat cu bani europeni, însă el nu a fost nici măcar propus pentru aprobare, dar să fie şi realizat! Oricum, Tel Drum câştigă bani din închirierea luciului de apă, de aceea e surprinzătoare propunerea de cesionare a contractului către altă firmă. Presupunem că Dan Barac, cel care se ocupă de administrarea luciului de apă, şi-a făcut vreo altă firma care să nu aibă legături vizibile cu Dragnea. Aşteptăm ca Tel Drum să divulge numele firmei către care cesionează luciul de apă.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
aaa pe 08 Aprilie 2014, 20:27
#3
muritori de foame
camentati de foame fraeri dreacu bai gica u spui ca dan e analfabet pai u vezi ma cate greseli gramaticale ai ma agramatule,amaratu dreacu.si u asta cu turnu de stiri de faci asigurari auto in fata la nicuta ai grija pa unde umbli

Gica pe 05 Aprilie 2014, 22:04
#2
Barac e un escroc
Barac e un prost cu citeva clase care se da important.E un analfabet cu pretentie de sef.Pentru ca stiu ca il iubeste muuuuuuuuuuult pe Basescu,asta a uzit si el pe la sefii lui,e,tocmai de la Baselu o sa i se traga.Am trait sa vedem cum e sa fim condusi si de soferi.Auzi Dane,cit ai fugit tu pirnae,tocmai acum te leaga astia.Cum l-au legat pe nenorocitul ala de fitu,numai ca tu ai sa stai ceva mai mult.Prima data o sa-i lege pe sefii tai,Dragnea si Pitis.
AQUA PARK pe 05 Aprilie 2014, 11:26
#1
Se stange latul si in TR
Pai ce a invatat PITIS de la seful lui DRAGNEA??Sa-si faca soferul patron.BARAC DAN era un sofer amarat care cand era sofer pe camion nu se putea da jos de la volan de beat ce era.O haimana care si-a gasit norocul,furand ca si sefii lui.Dar lucrurile se schimba in ultimul timp intr-un ritm foarte alert si e posibil ca toti acesti hoti sa mearga acolo unde le este locul.Morcovul a intrat asa de adanc ca nu se mai vad nici frunzele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.