Asfaltări de mântuială: un cititor al site-ului ne-a trimis fotografii elocvente cu lucrările în bătaie de joc ale firmei Teldrum.

03 Aprilie 2014, 00:23 | 2432 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Lucrare Teldrum.

Un cititor al site-ului, căruia îi mulţumim pe această cale, ne-a trimis două fotografii foarte bune făcute pe strada Primăverii,  strada reabilitată anul trecut de celebra firma Teldrum. După cum se poate observa, e indicat prin săgeţi faptul că asfaltul e turnat atât de bine, încât apa bălteşte. Canalizarea este doar cu numele, pentru că specialiştii Teldrum nu ştiu că trebuie să fie mai jos, pentru ca apa să se poată scurge foarte uşor. În asemenea condiţii, asfaltul nu o să reziste mult timp. Dacă mai punem la socoteala şi faptul că nici bitumul nu este de calitate şi nici măcar nu s-a respectat numărul de straturi, ne aşteptăm la ce este mai rău. Un exemplu destul de elocvent este asfaltul turnat pe strada Praporgescu, asfalt care a început să crape.

Primăria este beneficiara lucrării şi ar trebui să conteste execuţia,  însă acesta este ultimul lucru pe care o să-l vedem.  De unde să aibă Cuclea atât de mult curaj şi demnitate, când el este de fapt marioneta lui Dragnea? Firma Teldrum poate să toarne cel mai prost asfalt( dacă se poate mai ceva de atât!) şi tot nu este deranjată, din contră, aşa-zisul primar ar fi în stare să spună că este peste aşteptări de bine. Numai echipa Primăriei condusă cândva de megaspecialistul Severica poate să egaleze asemenea performanţe. Totuşi, remarcăm ingeniozitatea specialiştilor Teldrum, care îşi dau toată silinţa şi reuşesc un lucru extraordinar: nicio stradă fără bălţi. Turnenii se întreabă când o să vină momentul ca bălţile să fie populate cu peşti. Doar aşa, să le privim fără să avem un beneficiu direct, ne-am săturat. Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
un cetatean oarecare. pe 03 Aprilie 2014, 17:31
#5
Caz concret.
Cand se lucra pe strada maresal Antonescu un tractorist de pe motocompresor, pe care il cheama Stroie, aproape ca ne-a luat la bataie cand i-am atras atentia ca in loc sa taseze cum trebuie stratul de rezistenta sta toata ziua la taclale cu inginera. Atentionandu-l ca-l chemam pe primar, ne-a replicat ca i se rupe-n paispe de el, ca nu-i treaba Primariei. Dupa cateva luni,cum circula multe masini grele, drumul va face valuri-valuri.Iar //dlui// Stroie i se va rupe-n paispe !!
un oarecare pe 03 Aprilie 2014, 13:25
#4
despre pescuit
Nu va faceti iluzii! De va vad autoritatile cu unditele in baltile din asfalt,va salta. Precautie,cuvant de ordine!
ion pe 03 Aprilie 2014, 10:12
#3
Mitica cocalaru'
Mitica vorbesti in versuri de manele!
ifpwefh pe 03 Aprilie 2014, 09:36
#2
mitica lasa bautura si culca-te
Pai nu vine campania acum si incepe prosteala,pardon,plombarea de primavara???Aia de se facea cu butelia de aragaz cand ploua sau era zapada mai mica.Voi dormiti si TelDrum va baga mainile in buzunar pana la cot.
mitica pe 03 Aprilie 2014, 02:15
#1
invidie
sunteti voi ai dracu. ce aveti cu teldrum?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.