Furt de lemne din pădurea de la Dunăre. Autorul este un tânăr de 19 ani.

02 Aprilie 2014, 00:02 | 2911 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Caruta cu lemne.

Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat pe strada Doinei din localitate pe B. Claudiu de 19 ani din Turnu-Măgurele în timp ce transporta intr-o căruţa  material lemnos, neputând dovedi provenienţa lemnului. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit ca suspectul a sustras materialul lemnos din pădurea situată în zona limitrofă fluviului Dunărea cu intenţia de a-l comercializa. Cantitatea de lemn a fost ridicată şi predată la Ocolul Silvic Turnu-Măgurele iar cel în cauză a fost sancţionat conform legii 171/2010.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Eu pe 07 Aprilie 2014, 20:46
#4
Eheee..
Nu stiu daca ati mai fost pe la cheson, dar nu in partea stanga a chesonului nu mai e pic de padure. Si nu cred ca au taiat-o carutasii vietii.. Deci ? Cine e responsabil pentru treaba aia ?
Leonidas pe 02 Aprilie 2014, 15:51
#3
aAsta de defriseaza padurile de la Dunare
ar trebuii sa faca munca la plantat copaci in zona in care a defrisat pe o suprafata de 100 de ori mai mare,ca asa i se da amenda pe care n-o plateste niciodata, nu poate fi executat silit, ca nu are nimic, si asa maine e iar la taiat in alta parte!!.Intrebare: cei de la politia de frontiera nu au observat nimic??, fiind in zona lor de activitate?, sa-l opreasca sa-i ceara acte, cum orice hot se duce si taie lemne apoi le face bani, ca asa e -n Romania..??
Costin Negulescu. pe 02 Aprilie 2014, 07:07
#2
Stimata Redactie.
Va rog insistent sa nu abandonati cazul interlopului Tavocu,implicat intr-un grav accident de circulatie cu vatamare corporala pe trecerea de pietoni a prof. Stanoiu Ispas -dosar penal 1956/329/2013,amanat in mod nejustificat de 9 ori prin masinatiunile avocatului Culcea Ion,fost senator P.D.S.R. NU INTELEGEM DE CE INSTANTA II PRELUNGESTE MEREU VALABILITATEA AUTORIZATIEI DE A CONDUCE PE DRUMURILE PUBLICE,AVAND PERMISUL RETINUT ! TINE NEAPARAT SA OMOARE PE CINEVA?? ASTA ESTE INCONSTIENTA CRIMINALA!!RUGAM DATI ALTE AMANUNTE!
ion pe 02 Aprilie 2014, 06:52
#1
Grav!
I-as omora ca e caini pe astia de taie padure.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.