Dezvăluiri: Deputatul Adi Simionescu implicat în furtul de îngrăşăminte chimice de la Donau Chem Tr. Măgurele. C.Mihalcea, consilier judeţean pesedist, şeful de la Ambalare, surprins în flagrant de şeful pazei!

02 Aprilie 2014, 00:11 | 3878 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele nu are zile liniştite. Problemele financiare sunt din ce în  ce mai mari, astfel că orice e posibil. Din păcate pentru combinatul chimic turnean, o parte din probleme au fost cauzate de persoane din interior. Una dintre probleme, furtul de îngrăşăminte chimice din combinat. S-a format o adevărată axă a furtului, la cele două capete fiind consilierul judeţean pesedist Claudiu Mihalcea, şeful Secţiei Ambalare, şi deputatul aceluiaşi partid, Adrian Simionescu, patron al unei firme care comercializează şi îngrăşăminte chimice. Am scris într-un articol anterior despre această "axa a răului", Mihalcea-Simionescu, însă nu s-a întâmplat nimic.

Iată că, după ce Leonida Dudău, şeful pazei de la Donau Chem, l-a surprins şi înregistrat video pe Mihalcea cum conducea furtul de îngrăşăminte, s-a derulat o anchetă internă care a stabilit un prejudiciu de zeci de tone de îngrăşăminte. Se pare că Mihalcea va fi deferit justiţiei, pentru că prejudiciul este uriaş.  Zecile de tone de îngrăşăminte erau transportate la un depozit al firmei Sady Com ("Simionescu-Materiale de construcţii" , aşa spune reclama de la radio Teldrum), de unde plecau spre diverse asociaţii agricole. Se ştie că L.Dragnea, jupânul zonei noastre, are oameni de încredere peste tot, astfel că nu-i surprinzător că Simionescu se ocupă şi cu furtul. După accidentul mortal, comis de Simionescu atunci când era în stare de ebrietate, iată că acesta se mai face remarcat cu ceva: furtul. Ca să fie tacâmul complet ar mai trebui să violeze vreo băbuţă! Consilierul judeţean pesedist Claudiu Mihalcea este cercetat de mai mult timp pentru că de la contabilitate s-a remarcat lipsa a tone de îngrăşăminte. Tare pe poziţie ( doar îl susţine vicepremierul Dragnea), Mihalcea şi-a permis câteva greşeli grave care l-au dus la pieire. Acum, când s-a terminat ancheta internă de la Donau Chem, C.Mihalcea va fi înlocuit din funcţie. 

Trebuie să remarcăm faptul că Mihalcea face parte din gaşca pesedistă care participă la chiolhane pantagruelice în satul Poiana, la fostul pichet de grăniceri, cumpărat de Dragnea prin intermediari. La Poiana se distra şi punea la cale  furtul de îngrăşăminte şi Adi Simionescu. Legăturile Mihalcea-Simionescu sunt vechi, cei doi reuşind, prin schimbarea calităţii unor tone de ingrasaminte, să câştige sume uriaşe. Am scris despre faptul că Mihalcea trimitea îngrăşăminte de calitate superioară către Simionescu, iar în acte trecea că este îngrăşăminte declasată. Iată cum şi-au făcut averea pesediştii din zona Turnu: prin furt.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
ionut pe 06 Septembrie 2015, 02:05
#13
:))
Habar nu aveti . Stați si comentați ce fac altii în loc sa va duceți la munca. Ratatilor.
un om pe 25 Aprilie 2014, 18:39
#12
un criminal
Simionescu este un criminal je**s!!!!

rusine cacanarule!!

la puscarie ba je**sule!!!

cum dormi noapte stiind ca ai omorat un om pe trecerea de pietoni ; mort de beat cum erai !!!

criminalule!!!!!

sa stai toata ziua la vis si sa torni in tine alcool ca nu te pune nimeni sa sufli in fiola!!!!!j**uleeeeeeeeee
pt simionescu pe 08 Aprilie 2014, 01:08
#11
pt nevasta lu simi
nevasta ta se freaca cu mai multi!!!!!lasandu-l deoparte pe vladutu!!!!

ce sa faci daca esti bou!!!!!!!!!!!!! su freaca cu cine poate!!!1LABARULE!!!!!!!!!!!!!!!!!

un el pe 06 Aprilie 2014, 21:36
#10
pr Simionescu
cum mai poti ma j*****e sa dormi noapte cand stii ca ai omorat un om pe trecerea de pietoni in Ciperceni, pe cand veneai mort de beat de la chermeza din pichetul lui Dragnea de la Poiana???????????????

nemernicule, criminalule!!!!!!!!!!

Acum te ai apucat de furat!!!la puscarie!!!!!la puscarieeeeeeeee!!!!1la Puscarieeeeeeeeeeee!!!!!!

si nu mai face scandal si pana***a cu nevastata ca lumea nu vrea sa auda javre ca voi!!!!!!
eu pe 06 Aprilie 2014, 21:31
#9
pentru,,DNA pe 02 Aprilie 2014, 23:59''
Ce sa zica Vladutu care i-a frecat m**erea? smile))))

asta (Simionescu)nu are nimik altceva inafara de inaltime;in rest nesimtire si prostie fara limite!!!!
gina pe 03 Aprilie 2014, 13:25
#8
o sa ascultati
am sa va pun o convorbire telefonica intre vecina mea si seful ei sa ascultati ce mizerabil poate fii ..je**sul nesimtit...dar o sa o puna fata mea pe youtube convorbirea si va dau saitul sa ascultati







Ticu pe 03 Aprilie 2014, 10:29
#7
SIMIONESCU PENALUL
Cine zici e gagicar?Ala care o are cat fiola de algocalmin.Asa a spus Tatiana Sandu.Si s-a mai auzit ca-l rupe Fanica cu bataia findca noaptea face pipi in pat.Rati ai dracu' de infractori!
DNA pe 02 Aprilie 2014, 23:59
#6
COMBINATIA
SIMIONESCU E MARE GAGICAR SA VA ZICA VLADUTU SI IONELA
covaci floricel pe 02 Aprilie 2014, 22:45
#5
moise in pustiu
pana acum il punea ti la zid pe dudau... acum este trecut in rubrica "cel mai vigilent pandar".
Barfitorul pe 02 Aprilie 2014, 13:31
#4
Nicole
Daca a intrat in gasca cu PSD-ul, Nicolae sta capra la Dragnea. Poate i-o promoveaza si pe Nicoleta.Asa ii trebuie!
Bou d nicolae pe 02 Aprilie 2014, 12:46
#3
asa ii trebuie
inainte d alegeri cand a venit la combinat a declarat k e un sustinator al usl-ului. sa-i manance d cacat acu...
Un fost angajat la C.I.C. pe 02 Aprilie 2014, 10:31
#2
Mizerabilii din PSD
Fac si ei ce stiu mai bine,FURA.Hai ca totusi e un progres din partea lui Simionescu,de la CRIMA,doar la FURT.Ceea ce face acum facea si atunci cand era sef pe la combinat.O sc*rsura a mizeriei politice PSD-iste,care cu disperare cauta prin orice mijloc,noi metode de FURT si imbogatire ilicita.Oare parchetul ce va face,se va seiza?
franchestain pe 02 Aprilie 2014, 10:30
#1
nare rost,frate
sami spun parerea ca cazuri dastea cu pesedisti este mereu la stiri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.