Ioan Niculae a vizitat sâmbătă combinatul chimic Donau Chem din Tr. Măgurele. Vestea bună e că se vor plăti salariile restante săptămâna viitoare.

23 Martie 2014, 00:05 | 2997 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Ioan Niculae, patronul InterAgro, a vizitat sâmbătă, 22 martie, combinatul chimic Donau Chem din Turnu-Măgurele, unitate economică ce face parte din grupul de firme condus de miliardarul român. Ioan Niculae a mers la combinatul chimic pentru a încerca să mai liniştească spiritele, încinse la maxim din cauza neplăţii salariilor. Deşi Niculae este un om aprig la mânie, de această dată nu a făcut reproşuri angajaţilor. Mai mult, cel mai bogat român a promis că săptămâna viitoare salariaţii combinatului chimic turnean îşi vor primi retribuţiile, veste care a mulţumit pe toată lumea. Ioan Niculae a mai spus că va încerca să vină cât mai des la Turnu-Măgurele, pentru a urmări cu atenţie activitatea din combinat. Deşi s-au auzit tot felul de zvonuri în legătură cu înlocuirea unor şefi de la Donau Chem, deocamdată nu avem informaţii în acest sens. Ar exista o listă neagră cu unii conducători de la combinatul chimic, însă nu s-a confirmat acest lucru. După vizită, Niculae a plecat, probabil, la Zimnicea, la domeniul său de vânătoare, unde s-a organizat o partidă pentru distracţia înaltului oaspete.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
mihalcea pe 25 Martie 2014, 18:52
#3
claudiu
jos cu mn si sus cu voi tongue rolleye tongue laugh tongue wink raspberry
m pe 23 Martie 2014, 14:22
#2
m
JOS CU MIHALCEA !!!!!!!!!!!!!!!!!

cool mad
gigicu pe 23 Martie 2014, 12:20
#1
frica
doamne dumnezeule,frica va este de acet individ .tot combinatul zici ca e mut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.