Accidentul de muncă de la ferma Dona a fost muşamalizat.

23 Martie 2014, 00:04 | 2406 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Baloti.

În urmă cu aproximativ o săptămâna a decedat Petre Nedelcu, cauza fiind un accident de muncă produs la ferma Dona din Segarcea Deal. Cum era de aşteptat, mortul este vinovat, cei care au răspuns de P. Nedelcu sunt curaţi ca lacrima. De-a lungul timpului au mai fost accidente de muncă la sectorul agricol al Teldrum,  insa toate au fost muşamalizate. Aceasta este o practică în zona noastră, spre exemplu, deputatul Simionescu şi inginerul Paţică au produs accidente rutiere soldate cu decese dar au scăpat basma curată. Oamenii lui Dragnea de la conducerea fermei au zis că nu a fost accident de muncă, de parcă ei trebuie să ancheteze substituindu-se autorităţilor competente. Instituţiile statului sunt sub papucul lui Dragnea şi nu şi-au făcut datoria.

A fost clar accident de muncă, pentru că s-a intamplat în timpul programului. Din vina cui a fost, numai cei autorizaţi pot să hotărască, însă trebuie făcută o anchetă. Daca nu se face anchetă, atunci în ce împrejurări a murit P. Nedelcu?! A fost crimă sau ce a fost până la urmă? ITM  şi procuratura,  oare ce rapoarte au făcut despre acest deces. P.Nedelcu a fost strivit de un balot uriaş, după care a fost dus la spital, unde medicii nu au mai putut să îl salveze. Firma a dat bani familiei pentru  înmormântare şi i-a angajat soţia, numai să tacă din gură. Fiind sărăcie mare iar aici se aplică Legea Dragnea, adevărul nu o să iasă la lumină.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
patica pe 29 Iunie 2014, 15:58
#4
locotentul lui dragnea
raspberry
DANA pe 27 Martie 2014, 15:35
#3
HALAL ANCHETA
DAR DRAGNEA STIE OARE CA AU RAMAS 2 COPII FARA TATA,CAND AVEAU MAI MULTA NEVOIE DE EL,SAU AU AVUT GRIJA CATEII SA ASCUNDA TOT.RUSINE,RUSINE!
doctorul pe 23 Martie 2014, 17:46
#2
halal inginer ! (Patica)
Ce te surprinde? Sub dominarea PSD-ista,totul este posibil. Traim intr-o lume dominata de ofensiva prostilor. Precum doctoratul plagiat al lui Ponta,asa este si ingineria lui Patica.
patica pe 23 Martie 2014, 11:48
#1
inginer
Care inginer Patica, ati inebunit ? Din sluga la rest.Modern si ospatar a ajuns inginer ? Cand ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.