Spectacol încântător al artiştilor italieni de la Circo Acquatico Bellucci. Duminică, două noi spectacole!

16 Februarie 2014, 00:04 | 2563 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Afisele circului italian sunt prin tot orasul.

Sâmbătă, de la ora 15.30, în sala cinematografului Flacăra , Circo Acquatico Bellucci a oferit un spectacol încântător. Sala fostului Teatru Municipal ( peste 11 miliarde de lei vechi a costat, chipurile, reparaţia acestei clădiri, în fapt, mare parte din bani au ajuns la clinica medicală a fetei lui Mohanu de la Drăgăneşti-Olt) a fost arhiplină, mulţi părinţi venind cu cei mici pentru a se bucura de un spectacol foarte bun. Păcat că asemenea evenimente sunt organizate foarte rar în oraşul nostru.

Spectatorii prezenţi în sală au fost mulţumiţi de calitatea spectacolului şi au declarat la unison că şi-a meritat toţi banii. Animale exotice, precum aligatori sau şerpi, momente comice, toate au făcut ca spectacolul oferit de circul italian să fie aplaudat la scenă deschisă. Aşa cum am precizat, sala a fost arhiplină, spectatorii, la parter sau la balcon, înghesuindu-se să vadă momentele de magie ale artiştilor de circ. Menţionăm, pentru cei care vor să meargă la spectacolul de circ, că duminică, de la orele 11.30 şi 14.30, vor fi două noi spectacole. Preţul biletelor este de 25 de lei pentru adulţi, respectiv, 15 lei pentru copii.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ion pe 16 Februarie 2014, 10:56
#2
reclama?!
Sa presupunem ca ar fi luat bani, ce ar fi rau in a face reclama pe bani?!
dori pe 16 Februarie 2014, 00:16
#1
je
cati $ ati luat jurnalistilor de la circari sa le faceti reclama ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.