Iată că se poate: Adrian Năstase, 4 ani de închisoare cu executare. Domnule Dragnea, vă simţiţi bine?

07 Ianuarie 2014, 00:05 | 2908 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Dragnea zanmbeste, Nastase e trist. Se vor inversa rolurile peste putin timp?

Luni, 6 ianuarie, Adrian Năstase, fost prim-ministru şi lider al PSD, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru savarsirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi trei ani de închisoare pentru şantaj, precum şi cinci ani interzicerea unor drepturi civile după executarea pedepsei. Cele două pedepse au fost contopite, urmând ca Adrian Năstase să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani de închisoare.
Soţia fostului premier, Dana Năstase, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la luare de mită şi infracţiuni la legea vamală, cu un termen de încercare de opt ani.

Iată că, deşi se credea intangibil, A.Năstase, unul dintre cei mai corupţi politicieni din România, şi-a primit pedeapsa meritată. Este a doua pedeapsă cu închisoarea pentru A.Năstase, după ce, din prima condamnare, pentru "Trofeul Calităţii," a făcut 8 luni de zile de închisoare. După această condamnare, L.Dragnea, şi el pe rolul instanţei de judecată pentru falsificarea Referendumului din iulie 2012, a cam început să tremure. Iată că instanţa nu se lasă intimidată şi decide fără influenţe din afară. Un alt termen al procesului lui L.Dragnea se apropie cu pasi repezi, astfel că vicepremierul simte cum pământul îi cam fuge de sub picioare. Ehe, dacă era judecat în Teleorman, Năstase ar fi primit şi compensaţii materiale , însă, la Bucureşti, nu mai ţine cum ţinea. Justiţia îşi face treaba şi tocmai de aceea Dragnea şi-a pierdut din aplomb. E cam trist, nici vânătorile nu-l mai distrează ca în alţi ani. Aşteptăm ca judecătorii să facă dreptate şi, dacă Dragnea este vinovat, să plătească. Indiferent cât de mare a ajuns jupânul Teleormanului, va veni şi scadenţa pentru jaful din judeţ. Se strânge latul, coane Liviule!

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
un cetatean. pe 10 Ianuarie 2014, 06:39
#22
Unui//simplu cetatean//
Desi esti ironic,iti garantez ca NU VORBESC AIUREA !! E MAI BINE SA ASTEPTI,SA AI RABDARE. CA NU VEI MAI ACCESA ACEST SITE S-AR PUTEA SA DENOTE CA ESTI OM INTELIGENT !
simplu cetatean pe 09 Ianuarie 2014, 23:45
#21
socat
asta e cuvantul, socat\ndoamne stimabililor, cata luciditate, cata gandire logica\nsi ce argumente...\n\"eu stiu ce stiu si stiu ce spun\"\n\nbaga-mi-as acu\'-n talpa daca mai deschid site-ul asta
Ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2014, 12:50
#20
@Cetatean
Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile. Eu ramin totusi la parerea ca Nastase este victima atit a razbunarii lui Basescu (pe care l-a avut in mina, si l-a iertat, proba ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti),cit si tradarii lui Ponta (pactul de coabitare poate ca are si clauze secrete,iar capul lui Nastase a fost dorit atit de Basescu cit si de Ponta).Dar sunt supozitii si supozitii. Este o chestiune de timp pina cind se vor ;limpezi apele in acest caz.
un cetatean. pe 09 Ianuarie 2014, 11:13
#19
Multumesc,Ilie!
Pana acum,noi doi am demonstrat ca se poate discuta in mod civilizat,fara jigniri,CHIAR DACA NU SUNTEM DE ACORD IN UNELE PROBLEME. Dle administrator al Turnului,ia si mata aminte si MACAR RESPECTA AVERTIZAREA CE O FACI PENTRU COMENTATORI . CINE NU O RESPECTA,NU-I PUBLICI COMENTARIUL ! NU SE VA CHEMA CENZURA . CUI NU-I CONVINE N-ARE DECAT SA-SI DESCHIDA PROPRIUL SITE! Si-acum,domnule //Ilie// sa-ti spun un secret : ADRIAN NASTASE ESTE ARMA SECRETA A U.S.L.CARE A FOST DE ACORD SA-SI ASUME -DEOCAMDATA, ROLUL DE OM DE SACRIFICIU. DACA VOM MAI APUCA SA TRAIM CATIVA ANI,VOM ASISTA LA EVENIMENTE ULUITOARE ! EU STIU CE STIU SI STIU CE SPUN!!!
Ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2014, 07:43
#18
continuare
Repet, principalul cistigator este nu Basescu ci Ponta. Pentru ca a scapat de Nastase, si pentru ca poate plinge ipocrit apoi pe,,mormintul politic\" al acestuia, infierind cu manie proletara abuzurile justitiei lui Basescu. Si ar putea avea oarece acoperire, pentru ca este greu de acceptat ca pe aceeasi speta, o instanta sa te achite, una sa-ti dea cu cu spendare, si alta sa te condamne cu executare. Ceva nu merge nici in justitie. Aparent cistigatorul marelui pot este Basescu, care incearca sa-si termine el adversarii inainte sa-l termine ei pe el, timpul lucrind in defavoarea lui. In realitate cistigatorul este Ponta, pentru ca a scapat de un rival incomod, si pe de alta parte are acum munitie din plin in razboiul sau politic cu Basescu. Aparenta martirizare a lui Nastase i-a ridicat lui Ponta o minge la fileu cu care poate puncta serios in acest conflict serios intre palate. Vom vedea ce va fi.
Ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2014, 07:33
#17
@ Cetatean
Si mai e ceva. Spuneti ca Nastase este un cadavru politic. Eu v-as contrazice, Nastase nu si-a terminat resursele politice. In afara faptului ca Basescu si-a dus razbunarea la sadism, eliberindu-l si apoi bagindu-l la inchisoare, principalul cistigator ramine Ponta. Nu uitati ca Nastase este mentorul politic al lui Ponta. Deosebirea este ca Nastase fiind de scoala veche, nu si-a tradat mentorul politic Ion Iliescu, pe cind Ponta isi freaca mainile cu satisfactie stiindu-l eliminat pe potentialul rival periculos la sefia partidului.Pentru ca Nastase inca mai are un cuvint greu de spus in PSD, si pe de alta parte acum cu cununa de,,martir\" pe frunte ar putea cistiga politic. Nu mai este nici un secret ca PSD este scindat intre garda veche, in frunte cu Iliescu si Nastase, care totusi mai au unele scrupule si mai respecta regulile jocului, si lupii tineri in frunte cu Ponta care seamana izbitor la mod de actiune cu Basescu, fara scrupule.
Ilie de la scularie pe 09 Ianuarie 2014, 06:58
#16
@ Cetateanului
Domnule, omul este supus greselii. Apoi, oricine poate posta aici fara problema cu orice nik. Inclusiv Ilie de la scularie. Revenind la subiect, repet, nu Dragnea este problema. Sa zicem ca Dragnea va fi condamnat. Cit credeti ca va trece pina cind un nou Dragnea va apare? Probabil el exista deja, si asteapta cu rabdare ca Jupinul sa-si rupa gitul ca el sa se aseze la butoane. SISTEMUL este de vina, pentru ca perpetueaza aceste stari de fapt. Azi unii critica pe altii pe buna dreptate sau nu. Maine aia vin la putere si fac la fel ca cei inlocuiti. Nimic nu se schimba in afara celor criticati. Exemplele sunt numeroase. Ca si cumetriile politice din ultimul timp. Azi critici pe cineva, maine el devine aliat, si totul este sters cu buretele. Bine zicea Nenea Iancu: o sotzietate fara morala si fara printzipuri, vasazica nu le are. Parol!
un cetatean. pe 08 Ianuarie 2014, 16:48
#15
lui Ilie de la scularie .
Esti singurul care te comporti mai rational ( mai sari uneori calul,dar de! esti om supus geselii ). Dar ce parere ai de //sfanta // justitie romana cu ai ei //ingerasi//, cati dintre ei merita soarta lui ceausescu ? Treaba cu Nastase este o abureala pentru prostit lumea .Din punct de vedere politic ADRIAN NASTASE NU MAI ESTE NIMIC ! NUMAI JUMATATE DIN CONDAMNARE DACA O EXECUTA SI TOT VA FI ..COLEG CU BASESCU INTR-O CELULA DE ...5 STELE.ADRIAN NASTASE NU A FOST CONDAMNAT IN TIMPUL MANDATULUI, CI DUPA CE A AJUNS UN SIMPLU CETATEAN ! IAR PROBELE SUNT INDIRECTE,ADICA ...LIPSESC CU DESAVARSIRE .
simplu cetatean pe 08 Ianuarie 2014, 16:43
#14
despre penali
Chiar daca am simpatii politice, am remarcat infractori pe toata scena. Asa ca sustin din toata inima urmarirea penalilor indiferent de partid.\n\nO paranteza totusi, nu remarca nimeni ca USL-ul isi \"iubeste\" penalii, ca incearca sa-i apere cu orice mijloace?
v pe 08 Ianuarie 2014, 11:45
#13
Dreptate !
In tara asta majoritatea politicienilor trebue judecati indiferent de culoarea politica toti au aceasi lozinca jaful.
baietu pe 08 Ianuarie 2014, 08:01
#12
pentru asa zisul cracea
ai dat 5 exemple de PDL isti care ai vrea tu sa i vezi la puscarie dar se pot compara cu un guvern de PENALI PSD PENALI
Ilie de la scularie pe 07 Ianuarie 2014, 21:10
#11
Cauza si efect
Mai oameni buni, ce s-a intimplat cu Nastase se va intimpla si cu orice om politic la un moment dat. Se va intimpla si lui Dragnea si lui Baseascu si lui Voiculescu. Voi insa nu ati inteles esenta, va luptati de ani de zile cu Dragnea, dar lupta este in van, pentru ca nu Dragnea este marea problema ci SISTEMUL. Dragnea este doar efectul, cauza fiind sistemul politic actual care permite aparitia acestor penali. Daca sistemul politic romanesc ar avea o scara de valori corecta multi de alde Dragnea ar fi ramas niste ilustri anonimi. Nu ar fi putut razbi politic. Dar, si aici este un dar, pauperizarea generala a distrus si bruma de moralitate in politica. Totul se vinde, totul se cumpara, totul se face pe fata, la vedere cu obstinatie, pentru ca lor nu le pasa. SISTEMUL ii apara. Si SISTEMUL se apara atunci cind trebuie. Exemplele sunt o gramada, nu ar trebui sa insist. Cred ca numai o revolutie, dar pe bune, ar mai putea schimba ceva. Vocea strazii a dovedit ca se poate, vointa sa avem.
Daniel pe 07 Ianuarie 2014, 20:11
#10
Pt Ioan
Da, asa este....am vrut doar sa fiu politicos cheese.\nDragnea daca nu e atent, la cate ilegalitati face, o sa pice si el, la fel ca Natase.
Vera pe 07 Ianuarie 2014, 18:58
#9
Ioane,ai dreptate
Intrebarea mea esteraspberryana cand tine noaptea asta in Teleorman si cand credeti ca va suna ceasul desteptator?Eu cred ca dupa ce Dragnea va fi condamnat,chiar si cu suspendare,multe limbi se vor dezlega si oamenii vor avea c*raj mai mult sa-si strige durerea si neputinta de a putea riposta impotriva PSD.
e lefterescu pe 07 Ianuarie 2014, 18:43
#8
@ ioan 07
In primul rand,, La multi ani \" de ziua numelui. In legatura cu,, prostii\", Lapusneanu avea o vorba,, Prosti, dar multi\". Cine are urechi, sa auda.\n
Ioan pe 07 Ianuarie 2014, 17:50
#7
pt Daniel
Dragnea nu e domn, Dragnea e un taran viclean cu ceva spoiala de scoala si e pus pe capatuit. Ii prieste in zona asta fiindca a gasit multi prosti.
Daniel pe 07 Ianuarie 2014, 11:12
#6
Penalii
Domnul Dragnea...urmeaza cheese
Ulmeanu pe 07 Ianuarie 2014, 11:11
#5
BRAVO JUSTITIEI ROMANE !
Dragnea s-a rugat la Dumnezeu pentru Nastase.Acum sa se roage si Nastase pentru Dragnea.Nastase nu a furat ca un gainar ci ca un profesor universitar,din acest motiv a luat doar 4 anisori.Acum vine randul taranoiului de Dragnea care a spalat creierii majoritatii cetatenilor care l-au votat cu trei maini,bineinteles una moarta.El mai poate fi insotit si de cativa membri din sectiile de votare plus alti agitatori care luau pe sus oamenii si le spuneau in mod direct cu cine sa voteze.Si cand au vazut ca nici asa nu se face norma,au inceput sa stampileze ei cu urna mobila,ca sa fie mai siguri.Iar aia care s-au suit in autobuze,asa sa-i poarte viata de acum incolo,numai pe drumuri.
Cracea pe 07 Ianuarie 2014, 10:21
#4
Turnu Magurele
De ce nu publicate comentariul meu de aseara? De ce, pt. ca am spus ca o sa urmeze Basescu? Blejnar, Videanu, Ritzi sau Anastase de ce nu fac puscarie pt acelasi lucru? Eu de ce nu pot sa iau un credit din banca de 1 milion de euro? De ce in tara asta Basescu trage toate sforile?
Ilie de la scularie pe 07 Ianuarie 2014, 10:14
#3
La brurarie!
O ce binevenita este aceasta condamnare! Unu la mina, fiindca un corupt arogant si-a primit pedeapsa, si doi la mina, fiindca astfel nici un politician nu se va mai putea plinge de faptul ca dosarele penale in care este implicat atunci cind ii va veni rindul, sunt razbunari politice. Nu va mai avea nici un argument. Precedentul a fost creat. Urmeaza Voiculescu, Dragnea, Fenechiu, si cind isi va termina mandatul, si Basescu. Nimeni nu este infailibil. Chiar si Ceausescu s-a crezut zeu, si a platit cu viata. Astia nu merita la fel?
dode pe 07 Ianuarie 2014, 09:15
#2
daca merita
sa faca puscrie.
Salamandra pe 07 Ianuarie 2014, 04:31
#1
DUICA PUSCARIE!!!!
Adrian Nastase ii incalzeste patul lui Duica ot Primaria Rosiori de Vede la Jilava!!!!Cristishor, cu finu Raceanu, cu Gabie, cu Petricioaica, Dida si Savescu, tot pesedeul jefuitor, opera delicventului Ionel Marineci sunteti asteptati de baietii de la Jilava!!!! LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.