Andreea Bănică la Turnu-Măgurele. Sâmbătă seara, de la ora 23.00, va concerta la Vis Club! Liber la distractie!

29 Iunie 2013, 00:10 | 2462 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Andreea Banica.

"Lunga vară fierbinte" din Turnu-Măgurele promite spectacole şi distractie. Ca niciodată, în această vară, multe vedete ale muzicii româneşti vor concerta în oraşul nostru. Tinerii, cei care au nevoie de motive pentru a-şi petrece vara în Turnu, vor găsi acum destule, mai ales dacă le plac cluburile de fite. Chiar azi, sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 23, va începe o petrecere mare la Vis Club Turnu-Măgurele.

Cunoscuta cântăreaţa Andreea Bănică este invitata specială a serii. În această vara, după cum a anunţat patronul discotecii, vor fi aduse multe nume cunoscute din muzica românească, precum: Alex Velea, Antonia, Anna Lesko, DJ Robert Georgescu, etc. Grecul Ioannis Kefalidis, administratorul fabricii de confecţii din fostul complex Victoria şi patronul Vis Club, pare hotărât să dea lovitura, după ce era cât pe-aci să închidă clubul. În zona noastră este sărăcie mare, însă, prin aducerea câtorva vedete, grecul speră să atragă clienţi. Intrarea are un preţ destul de piperat ( 20 de lei),  dar cine vrea să se distreze şi să o vadă pe Andreea Bănică trebuie să dea un ban, căci gratis nu se poate.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
llll pe 04 Iulie 2013, 20:55
#4
lloll
big surprise
Taranoii din Turnu pe 29 Iunie 2013, 15:05
#3
Turnu - sat
Sa-mi dea ea 20 de lei si nu merg sa o vad/ascult pe \\\"vedeta\\\" cocalarilor si manelistilor!
LEONIDAS pe 29 Iunie 2013, 12:58
#2
20 de lei nu e o suma piperata...
Ca sa sa vezi o vedeta autohtona ca Andreea Banica...
Laura pe 29 Iunie 2013, 11:39
#1
CLUB la Turnu Magurele?!
Si preturile bauturilor si a celorlalte produse din club sint ca la BAMBOO sau FRATELLI.La noi e foame mare mai nebunilor,din afacerea asta cistiga numai Andreea Banica si celelalte vedete.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.