Cartierul turnean Măgurele, "terorizat" de găşti de hoţi. Intervine cineva?

23 Aprilie 2013, 00:06 | 2619 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Cartierul Magurele.

Locuitorii din cartierul turnean Măgurele sunt tot mai revoltaţi din cauza faptului că rata furturilor din gospodării a crescut considerabil în ultimul timp. De când  a venit criza în Europa, populaţia de etnie romă stă mai mult pe acasă  unde se ocupă cu ce a făcut dintotdeauna şi ce ştie mai bine. Cât timp au fost plecaţi, aproape cu toţii, în Spania, Italia, etc, furturile si tâlhăriile începusera să fie mai rare. Cei care fură din gospodării sunt organizaţi în găşti şi sunt coordonaţi de câte un cap. Majoritatea hoţilor sunt minori, pentru că răspunderea în faţa legii este mult mai mică. Cei care conduc găştile sunt infractori versaţi.

Autorităţile statului, începând cu Poliţia, sunt depăşite sau, mai exact, nu îşi fac datoria. Instituţiile statului doar contabilizează furturile în loc să acţioneze ferm. Nu cerem mult, doar să îşi facă datoria pentru care sunt plătiţi, dacă nu, să plece şi să lase locul altora. Corupţia din Politie a făcut, odată cu trecerea timpului, ca angajaţii acestei instituţii să nu mai reacţioneze cum ar trebui, ei fiind mai mult prieteni cu cei care încălcă legea.

Magurenii sunt revoltaţi şi aşteaptă ca cine trebuie să îşi facă datoria şi să intervină, nu doar să vină să constate. Singura soluţie pentru moment este vigilenţa locuitorilor acestui cartier sau, mai bine zis, să îşi păzească singuri, ziua şi noaptea, gospodăriile. Dacă s-a ajuns ca cetăţenii să stea cu frica să nu fie atacaţi de hoţi, acest lucru spune totul despre  ce se întâmpla în acest cartier turnean.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
un magurean pe 14 Mai 2015, 12:06
#18
mafia psd
Psd=saracie koruptie inapoiere loc*ri de munca ioc cuclea un palavragiu
Venetic pe 27 Aprilie 2013, 17:04
#17
Lex
Se gaseste aplicata pe frontiscipiul tribunalelor, e foarte greu sa ajugi la ia.\\nSperanta e o cu**a,,,,,traim toti cu ea\\n
Vasile pe 25 Aprilie 2013, 22:48
#16
Savule,Savule,...esti incorigibil
Alege tu o zi,o ora si un loc si promit sa fiu acolo negresit,Gogutzule,pardon,Ilie,aaaa sau oricare dintre astia.Am sa vin SINGUR,cred ca de prieteni ai tu nevoie.Si mai usor cu amenintarile macar pana ne intalnim.
Savu pe 25 Aprilie 2013, 07:47
#15
Pentru Vasile
Mai zmeule, daca esti asa tare-n cioc, ia iesi mai pe interval pe strada, sa vad ce poti. Hai ca, chiar m-ai facut c*rios rau. Hai ca promit ca ies in fiecare seara pe strada sa vad ce poti. Las treaba acasa numai sa te vad ce poti. Ca vad ca te dai de rotund, si mie nu-mi plac smecherii de genul tau. Hai sa te vad la fata zmeule, sa ma convingi ce poti! daca n-ai c*raj singur, mai ia si niste prieteni cu tine.
GIGI pe 24 Aprilie 2013, 21:27
#14
Despre prostie...
Toti ne dam cu parerea...trebuie fapte,sc*rt pe 2...exista si prosti,si multi....cu prostia e la fel ca si cu moartea.Moare cineva,mortul nu mai stie,dar e greu pentru ceilalti,neamuri etc.Asa si cu prostul...nu-si da seama,greu e pentru ceilalti...
gigi pe 24 Aprilie 2013, 21:22
#13
paza orasului
SE STIE,POLITIA PAZESTE...PE HOTI,SA NU FIE PRINSI.SOLUTIA ESTE ORGANIZAREA DE PATRULE CETATENESTI.PE CAMP LA FEL,PANDARI PLATITI DE CEI CARE AU VIILE,PORUMBUL ETC.CA PE TIMPURI,CE MAI.SI DREPTATEA SA NE-O FACEM SINGURI.NU AM AUZIT DE CASE DE TIGANI INCENDIATE,IN TURNU MAGURELE.IN ALTE PARTI DA,SI S-AU POTOLIT.CUTITUL E LA OS,FRATILOR,LA VREMURI EXTREME SOLUTII EXTREME.HAIDUCIE TREBUIE FACUTA,IN STIL MODERN.LUATI DE LA CIOCOI SI DATI LA SARACI.SA NE AJUTE DUMNEZEU.
Tot eu,Vasile pe 24 Aprilie 2013, 14:39
#12
Hai ca uit defiecare data
Jos Basescu,Udrea,PDL,Spitalul,Policlinica,SMURD,mai departe continua tu,tembelul site-ului!
Vasile pe 24 Aprilie 2013, 14:34
#11
Gogutzule,ai aparut secatura!
M-am mai linistit,am crezut ca ai murit.Pai bine ba,labagiule,care esti pana la urma,Ilie,Gutza,Gigel,acum vad ca raspunzi si pentru Tudor.Te-a mirosit toata lumea ce ADN ai,eu spre exemplu te recunosc si daca postezi un verb sau o simpla prepozitie.Las-o mai moale cu tupeul asta ca nu ai coite,a cata propunere sa-ti fac sa ne putem vedea la fata?Hai fortosule independent,c*raj!
gogu pe 24 Aprilie 2013, 11:45
#10
lege
habar nu aveti de legile din romania, politia prinde infractorul, face dosar penal si .....proc*roriiiii ai face scapatiiii zipper asta este ro smile)
Gogutzu pe 24 Aprilie 2013, 08:25
#9
@Bogdan
Desi am promis ca nu mai intru aici, totusi trebuie sa-ti dau una peste rit. Tu trebuie sa mai evoluezi ca sa intelegi ceea ce sriu eu. E tare greu flacaneatza, mai du-te pe la scoala, nu o mai arde aiurea, si poate o sa te dumiresti si tu cum sta spielul. Ceea ce este adevarat pentru tine este doar atit: esti tare greu. Dar de cap, sau ma rog, la ce-i spui tu umflaturii aleia de o tine gitul, sa nu-l ploua. Altfel, ai fi inteles si tu ceea ce scrie amaritul ala in articol. Dar stii tu oare ca prostul sa nu se dea in stamba? Nu, ar fi ca si cum soarele ar rasari de la vest.
greu pe 24 Aprilie 2013, 02:01
#8
Politistii nu au de gand sa infunde adevaratii excroci
politia turneana rezolva doar cazurile usoare si alea cu adaosuri, cineva a fost arestat 24 d ore pentru complicitate iar adevaratii interlopi stau cu minorele la hotel si ii doare in pla\\n\\n
Bogdan pe 23 Aprilie 2013, 23:28
#7
Tudore,HABAR N-AI,dar romana e grea
Un comentariu a la gogutzu din care nu se intelege nimic,nimic legat de articol.Hotii sunt peste tot!!!
geta sandu pe 23 Aprilie 2013, 17:20
#6
ce politie...care politie...
Pacat ca trebuie sa spun ;eu in politia din Turnu nu mai am incredere...de 2 ori le-am dus si faptasul si nu a contat,cred ca cel mai bine e sa ne facem dreptate singuri.
Pamfil pe 23 Aprilie 2013, 16:48
#5
pentru tudor
tudore, lasa-te de viata.. dupa frustrari, as zice ca te simti cu musca pe caciula..
nebunusatului pe 23 Aprilie 2013, 12:48
#4
FURTURILE...
...daca ar inregistra inn totalitate furturile comise in zona Magurele si sa-r tine o evidenta, magurele pe departe ar bate orasul intreg plus cartierul Odaia . Domni politisti rugam sa-si faca datoria cu mai multa fermitate, domnilor comandanti ai politiei de ce trimeteti fete in patrula pe Magurele, ce efuicinete au sa aibe in confruntarea cu infractorul?...cind le-ati incadrat va-ti gindit la menirea pe care o are politistul in societate? . De asemeni din cadrul primariei factorii responabili pentru ocrotirea minorilor, pentru ce primiti salarii?, cine vreti sa va faca treaba?...cine trebuie a se ocupa eficient de gruparile minorilor care din comiterea de infractiuni in grup, furturi si tilharii comise asupra batrinilor, constituie un mod de viata ...care nu au alt mijloc de trai ...se gindeste cineva din societate la ei /....Rabzi azi rabzi maine dar poimaine trebuie a faci ceva...foamea da dea dreptul nu-nconjoara ...\\n
tudor pe 23 Aprilie 2013, 11:42
#3
referitor la articol
Eu nu stiu cine te-a angajat pe tine sa scrii articole ca tu habar ai ce faci, cred ca inca te crezi in clasa a 2 a si faci compuneri. Si referitor la limbajul tau, e un limbaj de mahala. Eu cred ca si tu faci parte din gastile de hoti de pe Magurele, dupa felul cum scrii si dupa inteligenta ta!!!
CILIT BANG pe 23 Aprilie 2013, 08:52
#2
Politia e corupta
Militienii astia sunt o adunatura de papagali corupti.Tiganii fac pipi pe ei.Iau bani degeaba si nu rezolva niciun caz mai important de furt sau prostitutie.
dode pe 23 Aprilie 2013, 07:34
#1
militia!!!!
Militienii isi plimba gagicile cu masina din dotare, decat sa alerge hotii.\\nIn c*rand banditii astia in uniforma o sa-i duca la \\\"serviciu\\\" pe astia veniti din italia,spania.\\nNu ar fi prima data... smile)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.