Adrian Simionescu, un alt "catindat" din Tr.Măgurele pentru alegerile parlamentare. Accident auto mortal, cu alcoolemie de 98MG/L, revoluţionar, patron de firmă-căpusă: calităţile viitorului deputat!

26 Octombrie 2012, 00:44 | 3604 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu, foto:Facebook

La alegerile parlamentare din 9 decembrie va mai candida încă o "personalitate" din Turnu-Măgurele. După ce primarul din Zimnicea s-a hotărât să nu candideze, locul sau a fost luat de Adrian Simionescu. Dupa cum se stie, acum cativa ani, A. Simionescu a făcut un accident auto mortal având o alcoolemie de 0,98MG/L.

Viitorul deputat a fost scăpat de procurorul Marian Iordanescu. Cităm din Rezoluţia  Parchetului Turnu-Măgurele, din data de 12.03.2007: "Făptuitorul a declarat că este posibil că aparatul etilotest să fi reacţionat la urmele de alcool expirate datorate prezenţei unui tampon îmbibat în alcool în cavitatea bucală pentru calmarea unei dureri dentare". Tare, nu? I s-au luat probe de sânge la spitalul din Turnu-Măgurele iar SML Teleorman a constatat că alcoolemia este de 0 g 0/00 alcool. Minune, şi alta nu! Revenind la candidatura pentru Camera Deputaţilor, a lui Simionescu, putem spune că după proxeneţi şi foste participante la concursurile de miss organizate special pentru "distracţii", spagari, ne  mai trebuia doar un autor de accident auto mortal, pentru ca să fim judeţul interlop. Bineînţeles, cap de listă este jupânul Teleormanului, cercetat penal pentru că a vrut să dea jos preşedintele ţării prin fraudă electorală.

A. Simionescu va candida în colegiul Zimnicea, pentru ca, se zice, este un fin cunoscător al zonei. Nici că se putea o persoană mai potrivită pentru acel colegiu. "Catindatul" PSD este cunoscut ca o căpuşă locală, firma lui având contracte publice cu duiumul. Pe lângă banul public, Simionescu mai este specialist în comercializarea îngrăşămintelor la preturi mai mici decât la poarta combinatului chimic. Mai trebuie spus că este cumnat cu Marian Fiscuci, un amănunt destul de important pentru marea famiglie pesedista. Era să uităm, Simionescu este şi revoluţionar. Câte calităţi are acest domn! Cum să nu votăm o asemenea "personalitate"!

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
BARCANESCU pe 02 Noiembrie 2012, 21:45
#12
pt. simionescu
daca nu exista simionescu trbuia inventat.\\ncum?\\nprostia + nesimtirea=SIMiONESCU ADRIAN\\ndobitocia+hanicapul=SIMIONESCU ADRIAN\\nPACAT DE FISCUCI MARIAN CA ESTE RUDA CU SIMIONESCU ADRIAN
ticu pe 02 Noiembrie 2012, 08:04
#11
un adevarat deputat
SIMIONESCU ADRIAN este bine pregatit profesional,cinstitit,onest si are toate calitatile sa devina parlamentar
Dana Grecu pe 31 Octombrie 2012, 20:35
#10
pt. Stan Patitu
E o mica diferenta,Basescu nu a omorat pe nimeni.
Stan Patitu\\\\\\\" pe 29 Octombrie 2012, 07:25
#9
Pentru un cunoscator
Cunoscatorule, spune-ne si noua daca esti asa de informat, Basescu tot la IML la Popescu a apelat cind a plecat cu masina dupa ce petrecuse in restaurant cu Becalli? Ce alcoolemie a avut atunci? Sa nu-mi spui ca Basescu bause doar suc. Asta ar fi culmea tupeului.
un cunoscator pe 28 Octombrie 2012, 11:09
#8
alcoolemie zero
Alcoolemia 0 se obtine obtine de oricine are destui bani sa-i plateasca spaga lui Popescu de la Medicina Legala .Tariful onorabilului si longevivului sef de la Medicina Legala Teleorman pentru acest serviciu este 2500 euro iar in cazul lui Simionescu banii nu sunt o problema.
Sa vedem pe 27 Octombrie 2012, 22:47
#7
mandrie pe capul lui Simionescu Jr.
Acum ca candideaza taicaso la parlamentare. Doamne, cum au unii asa noroc?
SCHIMBAREA pe 27 Octombrie 2012, 13:40
#6
TEAPA CIOCOILOR
GATA TATA,,CU TOT NEAMUL SI PRIETENII VOTAM PP-DD DAN DIACONESCU SA VEDEM CAT OR SA FURE CIOCOII ASTIA...ALTII TATA CA DE 22 DE ANI SUNT ACEIASI HOTI.., PROST, STIRB, URIT CUM E DAN DIACONESCU DAR NU MAI SUPOR IMBECILII ASTIA,,CLONCAUL DE SIMIONESCU CE TUPEU SI MOHANU,,CITA NESIMTIRE PE ASTIA FRATE EU SUNT SCIRBIT, VOTEZ DAN DIACONESCU CU TOT NEAMUL MAI RAU CA CU ASTIA NU O SA NE FIE
Ixulescu pe 26 Octombrie 2012, 17:43
#5
Vai si-amar de...Teleorman!
Daca o nulitate absoluta ca Simionescu ajunge in parlament e vai si-amar de judetul nostru!aAsta merge acolo pt a capusa si alte judete si pt a se pune sub protectia imunitatii!Este de o lacomie feroce!
Moromete pe 26 Octombrie 2012, 11:11
#4
Asta e tot ce puteti voi,USL-istilor ?
Intr-un judet de saraci si prosti,se poate intampla absolut orice,incusiv reprezentarea la nivel national de catre niste nulitati,niste secaturi puse pe furat inca de la intrarea in politica/vezi motivele pentru care a fost schimbat prin 97\\\'din functia de viceprimar.A continuat prin diferite functii,unde prin potentialul sau menegerial,a reusit sa falimenteze si sa distruga totul/fabrica de conserve,la prefectura a muscat mana stapanului(Dragnea),se lauda ca face un miliard pe zi,fals revolutionar,scapa miraculos de dosar penal pentru ucidere din culpa,cu alcoolemie de 98%,afaceri dubioase cu ingrasaminte chimice si alte matrapazlac*ri pe la cosiliul judetean.Asta este Simionescu,un taran de la casa de copii,frustrat si complexat,care a furat si a mintit,acum vrand sa reprezinte o pop**atie amarata si saracita.Am auzit ca este si foarte bolnav,deh......Dumnezeu nu doarme si le va aseza pe toate asa cum trebuie.
Sile pe 26 Octombrie 2012, 09:14
#3
pentru...Marian Cristesu...!!!???(lipseste un \"c\")
Aveti adevarul? Sunt convins ca daca-l enuntati veti fi mai bine vazut decat acum cand mai mult jigniti.
Marian Cristesu . pe 26 Octombrie 2012, 06:49
#2
Ghiveciul prostului de dragomir (d-mic)
Uite așa ajungi //mare ziarist // la târna cu știr : amesteci un pic de adevăr cu 20% minciună și cu 78% PROSTIE și gata //știrea//! PRECIZARE ASUPRA OPȚIUNILOR MELE : SĂ-I IA DRACUL ȘI PE SIMIONESCU ȘI PE DRAGNEA ȘI PE .....dragomir ! Bă da plictisitori sunteți !!
Mărin pe 26 Octombrie 2012, 06:41
#1
Penalul
Măi, să stabilim un lucru, oricine poate candida, constituția română prevede că oricine are dreptul de a alege și de a fi ales. Așa că pînă și penalul de Simionescu, atît timp cît justiția nu i-a interzis-o, acesta poate candida. Problema este cine-l va vota. Asta este altă mîncare de pește. Dar să nu uităm că și Nițulescu a comis și el un accident mortal, și tot băut, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă prefect. De ce nu ați luat atunci și acum atitudine față de el? Doar că este membru PD-L? Rușinică domnilor, rușinică!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.