Căminul Tineretului din Turnu-Măgurele - o dovadă a incompetenţei "senatorului" Mohanu!

25 Octombrie 2012, 00:04 | 3151 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Caminul Tineretului, cand inca mai locuia cineva in el.

Căminul Tineretului este lăsat să se degradeze  de un primar care se pregăteşte să ajungă în Senat. Cam aşa stau lucrurile în Turnu-Măgurele. Dacă şi Căminul Tineretului este lăsat de izbelişte, ce viitor mai are acest oraş? Mohanu dă bir cu fugiţii şi lasă în urmă dezastrul. În timp ce acest cămin a fost închis din cauză că nu mai era profitabil, în oraş funcţionează două cămine private. Aceasta este una dintre dovezile că Mohanu este incompetent şi corupt. Se vorbeşte că primarul ar fi dat o mână de ajutor proprietarilor căminelor private prin închiderea concurentei. Printr-o minimă investiţie, Căminul Tineretului ar fi adus venituri la bugetul local, dar interesele sunt altele. Hoţii fură tot ce este de furat, Poliţia mai prinde câţiva, dar degeaba. Clădirea se degradează văzând cu ochii, în cel mai scurt timp riscând să ajungă o ruină.

Poliţia ar trebui să impună Primăriei să pună pază,  să nu mai între hoţii. Dacă nici de un cămin al tineretului nu a avut grijă, atunci ce sa mai aşteptăm de la acest individ, sub conducerea căruia s-a ales praful de acest oraş. Aşteptăm să plece în Senat şi să lase oraşul. Ştim că, până când se vor organiza alte alegeri, nu se va întâmpla ceva bun în Turnu, dar peste 6 luni avem şansa să alegem un turnean care poate schimba faţa oraşului. Starea actuală a Căminului Tineretului este elocventă pentru prezentul şi viitorul oraşului sub conducerea lui Mohanu. Doamne fereşte să nu meargă în Senat! În timp ce tinerii sunt lăsaţi de izbelişte, în oraş şi în judeţ se dau în funcţiune azile de bătrâni! Acesta este viitorul dorit de Dragnea şi Mohanu.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ana pe 30 Octombrie 2012, 11:29
#7
l-ati votat, suportati-l
acest mohanu a fost votat de catre dumneavoastra domnilor si doamnelor. nimeni nu se astepta sa iasa din nou tot dansul dar...l-ati votat. asta e. acum de ce va mai plangeti?\\ncred ca toti stim ca nu facut si nici nu v-a face ceva in turnu magurele. totul doar pt buzunarul dansului si al oamenilor dansului... asta e
Vasile pe 26 Octombrie 2012, 06:51
#6
Foxy draga
Foxy draga, eu chiar i-am cerut cont lui Mohanu, aratindu-i prin vot ca nu-l mai vreu in fruntea orasului. I-am arata acelasi lucru si lui Cracea, tot prin vot. Pe acesti doi incapabili nu-i mai vreau. Asa ca sa-i apuce cine vrea de,,socoteala \\\" pe idiotii astia doi, sau cui i-o place aceste,, apucaturi \\\".
SSSSSSSST pe 25 Octombrie 2012, 19:55
#5
pt.membrul de partid
Daaaaa,vrem sa plece,dar la puscarie nu la senat.
foxy pe 25 Octombrie 2012, 10:05
#4
Ptr. Florea si Vasile
Ati avut ocazia in 10 iunie sa-i cereti socoteala. Acum nu ne mai ramane decat sa-l apucam de \\\'\\\'socoteala\\\'\\\'.
membru de partid pe 25 Octombrie 2012, 08:56
#3
dilema
pai...bai fratilor.\\nvoi vreti sa plece nae sau nu? ca nu mai inteleg nimic.\\nba ca pleaca nae si lasa in urma dezastru ba sa nu intre in parlament.\\nnu cumva va este frica sa ajungeti la conducerea orasului?\\neste mai bine sa stai in \\\" red face tribune\\\" si sa dai cu Huuuuu.\\nnu-i asa?
florea pe 25 Octombrie 2012, 08:39
#2
ai dreptate Vasile
aici e vina noastra ca noi ar trebui sai cerem socoteala acstui primar care nu face nimic in acest oras.\\n
Vasile pe 25 Octombrie 2012, 07:20
#1
parca numai caminul respectiv.
Parca numai caminul ala este pe lista lui Nae? Dar scoala de pe strada Traian, care este si pe lista imobilelor de patrimoniu, de cazarmele fostei UM 01750. De monumentele lui Todorica sau lui Mircea nu mai vorbesc. Cine i-a dat aluia sa faca covigarie intr-o casa in care s-a nascut generalul erou David Praporgescu? Dar sa fim intelesi, Nae face asta si pentru ca noi stam si circotim aici decit sa ne ducem peste el sa-i cerem cont.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.