Preşedinta Tribunalului Teleorman, "omul de casă" al lui Dragnea.

28 August 2012, 00:47 | 5612 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Tribunalul Teleorman, inca o dovada ca acest judet este feuda lui Dragnea.

Teleormanul este judeţul care poate fi dat exemplu pentru modul cum se respectă "legea" unui individ parvenit, un ciocoi rosu, în detrimentul legilor ţării. După cum ştiţi, legea fundamentală a judeţului nostru este "Legea" Dragnea. Dacă nu respecţi această "lege" nescrisă ai probleme cu jupânul Teleormanului. Din 01.01.2008, Tribunalul Teleorman este condus de judecător Cristiu-Ninu Luminiţa. Într-un top al preşedinţilor de tribunale, în funcţie de numărul de autoturisme deţinute, doamna Cristiu este pe primul loc, avand nu mai putin de patru autoturisme. In fine, sa revenim la ciocoiul rosu al Teleormanului.

Ceea ce vine să confirme, dacă mai era nevoie de aşa ceva, că "Legea" Dragnea nu e doar folclor, e faptul că soţul doamnei Preşedinte al Tribunalului Terleorman, domnul Cristiu Ninu Ioan Razvan, este funcţionar al Consiliului Judeţean Teleorman. Nici un angajat al CJ nu are ce căuta acolo dacă nu are acceptul jupânului, mai ales în aparatul de specialitate al Preşedintelui CJ. Domnul Cristiu este şi expert evaluator, fiind asociat şi administrator în două firme. Lungul şir de procese în care se câştiga la Tribunalul  Teleorman şi se pierdea la instanţele superioare,  procese în care sunt implicate institutiiile pesediste din judeţ şi oameni ai jupânului, sunt încă o dovadă că doamna Cristiu este omul de casă al lui L.Dragnea. Cu asemenea presedinti de Tribunal, precum doamna Cristiu, "legea" Dragnea guverneaza in acest biet judet.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
NITA VASILE MIRCEA pe 26 Octombrie 2013, 13:03
#11
SECURITATE SI PROTECTIE
google+ SOS. SOS. AM FOST OTRAVIT IN ROMANIA, PERSECUTAT SI SUPUS TORTURILOR SI RELE TRATAMENTE DEGRADANTE SI INUMANE IN FORMA CONTINUATA CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE DUPA CE EU SI FRATELE MEU GEAMAN AM DEPUS PLINGERE IN POTRIVA STATULUI ROMAN LA *COUNCIL OF EUROPE* (CEDO). PENTRU DETALI: CONTACT E-mail:nitamircea71@yahoo.com tel:+40740968128, +40744162615. SAU INTRATI PE GOOGLE SI TIPARITI NUMELE NITA VASILE MIRCEA SI VEDETI HOTARIREA (CEDO) IN CARE OPSERVATI CUM MAGISTRATI JUSTITIEI DIN ROMANIA AU TRECUT SUB TACERE DUPA CE EU SI FRATELE MEU GEAMAN AM RAMAS MUTILATI PE VITA IN UTMA TORTURILOR SI RELELOR TRATAMENTE DEGRADANTE CARE LEAM SUPRTAT SI INDURAT IN SEDIUL POLITIEI NATIONALE DIN ROMANIA, MUN. ROSIORI DE VEDE smile) confused .
D pe 26 Octombrie 2013, 11:20
#10
A
A smirk
mircea pe 26 Octombrie 2013, 11:18
#9
sec*ritate
SOS. SOS. AM FOST OTRAVIT IN ROMANIA long face
NITA VASILE MIRCEA pe 26 Octombrie 2013, 11:16
#8
SECURITATE SI PROTECTIE
SOS. SOS. AM FOST OTRAVIT IN ROMANIA, PERSECUTAT SI SUPUS TORTURILOR SI RELE TRATAMENTE DEGRADANTE SI INUMANE IN FORMA CONTINUATA CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE DUPA CE EU SI FRATELE MEU GEAMAN AM DEPUS PLINGERE IN POTRIVA STATULUI ROMAN LA *COUNCIL OF EUROPE* (CEDO). PENTRU DETALI: CONTACT E-mail:nitamircea71@yahoo.com tel:+40740968128, +40744162615. long face
NITA VASILE MIRCEA pe 26 Octombrie 2013, 09:11
#7
SECURITATE SI PROTECTIE
SOS. SOS. AM FOST OTRAVIT IN ROMANIA, PERSECUTAT SI SUPUS TORTURILOR SI RELE TRATAMENTE DEGRADANTE SI INUMANE IN FORMA CONTINUATA CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE DUPA CE EU SI FRATELE MEU GEAMAN AM DEPUS PLINGERE IN POTRIVA STATULUI ROMAN LA *COUNCIL OF EUROPE* (CEDO). PENTRU DETALI: CONTACT E-mail:nitamircea71@yahoo.com tel:+40740968128, +40744162615. long face
bandy pe 31 August 2012, 17:07
#6
Învață deontologie!!!!!!!!
doamna de care vorbesti este o doamnă respectabilă. Nu o să te ridici la nivelul ei nici într-o mie de ani, amesteci lucrurile. eu sunt salariat în instituția condusă de ea și niciodată nu a intervenit în vreun proces. Rușinee, n-ai deontologie!!!!
gogu pe 30 August 2012, 18:00
#5
pentru bugetaru
cred ca problema ta cu dragnea este una personala. Daca amesteci in acdeasta problema si persoane care nu au nici o legatura cu necazurile tale, esti intradevar un prost.Numai un prost se razbuna pe altii atunci cind nu poate ajunge acolo unde isi doreste.Nu cumva ai vrut si tu un post la CJ si datorita inteligentei tale \\\"sclipitoare\\\" ai fost respins ?
Bugetar pe 29 August 2012, 21:25
#4
Gogule,tu ai mare tupeu
Baaaaaaaaa,tu ne crezi pe toti niste prosti ? Cine dracu nu stie cine e Dragnea,ce face si cat de mult ii pasa lui de oamenii acestui judet.Cum sa fie angajat la CJ o altfel de persoana decat cea pe care si-o doreste EL,sau independenta,tu esti prost sau faci misto de noi?
GOGU pe 29 August 2012, 18:09
#3
GRESEALA
Domnule redactor sinteti un tembel, scrieti cele mai mari aberatii care sau putut debita dintr o minte bolnava. Efectiv va legati de persoane total oneste si respectabile. Sa nu aveti impresia ca toti factorii de conducere din judet sint inregimentati politic. Aici ati gresti in totalitate si ar trebui macar din bun simt sa va cereti scuzem pentru prostiile pe care le ati scris.
I.R. pe 29 August 2012, 13:33
#2
Caracatita isi rupe din tentacule
L-ati mai vazut sau auzit pe Dragnea ? I se arata dosarele,si slava domnului are destule.Se anunta o toamna foarte fierbinte care se va lasa intr-un final cu.......racoare.
basescu pe 28 August 2012, 10:19
#1
la rahova
in maxim 2 saptamini jupinu cum ii ziceti voi va fi coleg cu adrian nastase.gata sa terminat cu epoca dragnea .la puscarie cu j**odia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.