Teleormanul riscă să piardă 5 milioane de euro din cauza lui Dragnea.

15 Iulie 2012, 00:10 | 2092 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Depozitul de la Mavrodin, un exemplu de lucrare marca Dragnea.   foto:adevarul

Consiliul Judeţean Teleorman a primit, în data de 23 februarie 2012,  de la Curtea Internaţională de Arbitraj, cu sediul la Paris, o scrisoare prin care era înştiinţat că firma Wilhelm Geiger & Co K G( constructorul Depozitului de deşeuri de la Mavrodin) a înaintat o plângere penală împotriva sa. Constructorul şi CJ Teleorman nu s-au înţeles la valoarea lucrărilor depozitului, CJ oferind o sumă mai mică cu 4.770.974,28 euro decât a cerut constructorul.

Acţiunea introdusă face referire la o serie de revendicări  efectuate pe parcursul lucrărilor la depozit. CJ trebuie să angajeze o firmă de specialitate, fiindcă instituţia teleormăneană nu are specialişti pentru a asigura reprezentarea la nivel internaţional. Suma maximă stabilită de lege pentru contractarea firmei care va reprezenta CJ este 125.000 de euro, pe o perioadă de 1an. După cum observaţi, riscăm să pierdem sume mari de bani pe mâna lui Dragnea. În orice caz, ceva este putred, firma constructoare nu înainta plângere în instanţă dacă nu se consideră pagubita si nu avea  şanse mari de câştig. CJ nu a respectat înţelegerea iniţială, oferind mult mai puţin.

Cea mai mare investiţie din judeţ, conform spuselor lui Dragnea, în loc să fie un depozit funcţional este, din păcate, o "groapă" unde s-au pompat bani fără niciun rezultat. Se dovedeşte încă odată că Dragnea nu ştie să lucreze cu alte firme decât cu cele protejate. De aceea nu vin investitori în judeţ, pentru că de la prima întâlnire nu le miroase a bine pe la noi, prin Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
gogutzu pe 17 Iulie 2012, 11:32
#5
exact domnule Alex!
Asa este, contractul este semnat de Ministerul Dezvoltarii pe timpul ministeriatului blondei de la Cotroceni. Asa ca atit firmele,, cistigatoare \\\" cit si prevederile contractuale nu puteau conveni lui Dragnea. Ala si-a folosit toate pirghiile ca sa traga si el ceva din afacere, ailaltii n-au vrut, si uite unde s-a ajuns. Mi s-a luat de atita hotie, dar....traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul vorba unui clasic in viata. Asta e.
Alex pe 16 Iulie 2012, 22:38
#4
pt. Marian
Contractul a fost semnat de Ministerul Dezvoltarii, despre ce vorbesti?
gogutzu pe 16 Iulie 2012, 08:20
#3
domnule gogu
Domnule Gogu, nu fiți răutăcios, contractele alea sunt semnate în fostul guvern, iar clauzele contractuale nu sunt pe placul actualului operator la butoane - Dragnea, ca și firmele,, cîștigătoare \\\". Cele două tabere de jefuitori ai banului public se luptă între ele pentru întîietatea la țîța bugetului. Cît despre afirmația că Dragnea, în opinia mea ar fi mai bun ca Nițulescu, vă înșelați, amîndoi parcă sunt făcuți de aceeași mamă, atît de penali sunt amîndoi. Nici o deosebire între ei. Corect?
GOGU pe 16 Iulie 2012, 00:05
#2
SI ATAT
Este incredibil cum gandesti si asta pentru ca esti un om deosebit de inteligent, dar sa mai spui acum ca jigodia de Nitulescu se mai lupta pentru contracte deja mi se pare exagerat.Cred ca incerci sa induci faptul ca desi si Dragnea este o j*****e este mai bun decat Nitulescu pentru ca este al nostru
gogutzu pe 15 Iulie 2012, 16:03
#1
poate
Ceea ce nu spui tu drăguțule este faptul că, acest contract a fost semnat pe timpul ministresei Udrea, care era înțeleasă cu aceste firme abonate la fondurile europene. Ceea ce nu au luat în calcul este faptul ca aveau de-aface cu alți pungași ordinari, recte gașca lui Dragnea. De aici și șucărul. Plîngere penală sau nu, se pare că Dragnea a pus piciorul în prag, așa de ochii lumii, să pară el cel care luptă cu corupția, că de, vin alegerile generale, iar ceilalți penali, în frunte cu Nițulescu, văd că nu mai au nici o șansă, și trag cît se poate ca să facă cocoloșul pentru zilele negre care vor veni. De aici și vînzoleala asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.