Atenţie, cazul Simionescu se poate repeta. De la Poiana, după chefuri, gaşca pesedista se întoarce băută, la volanul autoturismelor personale, la Turnu-Măgurele.

02 Iunie 2012, 00:04 | 3032 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Paradisul de la Poiana, locul de unde pleaca simionestii.

Acum câteva zile am scris despre Adi Simionescu, cel care, beat fiind, la volanul autoturismului propriu, a lovit mortal  un cetatean din Ciuperceni, si despre modul  cum a fost scăpat de puşcărie. Vrem să atragem atenţia locuitorilor din zona Turnu să aibă grijă, pentru că se poate întâmpla oricand un alt caz asemănător. De când la Poiana şi-a făcut un cuibusor  gaşca pesedista, în frunte cu Mohanu, trage nişte chefuri de pomină.

Dupa petreceri, se urcă băuţi la volan şi pleacă spre case. Noi am prezentat fotografii cu fostul Pichet transformat intr-un paradis verde pe malul Dunării. Până să fie gata conacul de la Poiana, se chefuia la Seaca, de unde, la fel, se urcau băuţi la volan. De când s-a dat drumul la Poiana, chefurile au fost atât de multe, încât numărăm pe degete zilele când acolo nu a fost aşa ceva. Mai mult, de când a început campania electorală, la fostul Pichet se fac şi desfac strategii la un grătar. La orele înserării şi mai târziu, încep să plece spre oraş tot felul de simionesti, un pericol public pentru cine are ghinionul să le iasă în cale. Se pleacă în coloană, ca măsură de siguranţă pentru un eventual control al Poliţiei sau fiecare pe sabia lui, doar sunt şmecheri locali.

Facem un apel către Poliţie să îşi facă datoria şi să controleze, de la conacul din Poiana până la locuinţa fiecăruia, autoturismele acestor indivizi irationali. Dacă nu au curaj să aplice legea, atunci rugam politistii să-i escorteze până la case. Suntem mai mult ca siguri că poli-miliţienii nu au curaj, ţinând cont de cărdăşia locală. Rămâne ca locuitorii de pe drumul acestor smecherasi să fie foarte atenţi, pentru  că odată este odată. Poliţiştii ştiu despre ce vorbim, aşa că aşteptam să îşi facă datoria pentru care sunt plătiţi, nu să încaseze salariu şi să se plimbe cu maşinile. In cazul în care nu se întâmplă să auzim că un membru din gaşca pesedista a rămas fără permis, vom reveni cu "laude" la adresa poliţiştilor. Este evident ce se întâmpla, aşa că aşteptam rezultate.

Gaşca pesedista ar trebui să  înceteze cu bătaia de joc şi să respecte legea. In cazul în care se continuă pe aceeaşi linie, s-ar putea să mergem mai departe şi să recurgem şi la fotografii de la faţa locului, să vadă şi poporul pesedist cum Mohanu şi gaşca lui se gândesc la binele oraşului din paradisul de la Poiana.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
anonim pe 27 Iunie 2012, 01:11
#13
de multe ori imi este rusine sa zic ca sunt rominca
greu in tara asta a noastra sa se faca vreodata dreptate! long face ar fiii multi care ar trebui sa stea in fata legi....dar cind zic legii nu ma refer la militienii aia prosti si corupti!in fine......romina este si va fii o tara foarte.......ma abtin ca nu vreau sa jicnesc pe nimeni! long face pacat ca avem o tara atit de frumoasa....pacat.....va salut!
Vasi pe 04 Iunie 2012, 18:01
#12
pentru ioan
scri bine. ce virsta ai si ce esti de meserie?
pt Doina pe 03 Iunie 2012, 09:29
#11
daca este adevarat...
Te rog sa sesizezi politia rutiera! Ar fi un gest corect. Fa-o!
Doina pe 02 Iunie 2012, 17:06
#10
cracea
dar de cracea de ce nu ziceti nimic,si el a avut carnetul luat si a continuat sa conduca,ati vazut ce corect este?
gogutzu pe 02 Iunie 2012, 16:56
#9
pentru autor
mai autorule, sa spui si de gasca lui nitulescu acelasi lucru cind iese de la,,rosu\\\" de la chefurile facute cu taraf si cu,,fetite\\\'. sa-i vezi cum se urca bauti rau de tot! sa spui si asta mai autorule! si sa faci lumin si in cazul celui omorit de nitulescu intr-un accident de masina. sa faci lumina auzi? daca n-o faci tu, o s-o faca altii.
Valentin pe 02 Iunie 2012, 15:04
#8
pt Sile
Ce te ataci Sile, asa? Am gresit cu ceva? Nu mai in ograda PSD sunt astfel de cazuri? Daca suntem corecti,sa fim corecti pana la capat.
Claudiu Dracea pe 02 Iunie 2012, 11:09
#7
Basescu + bautura + Udrea = Love
Eh, pai Basescu poate face ce vrea in tara asta, ca doar a primit-o tot mostenire de la proprii parinti. Nu a declarat el ca, spre deosebire de Regele Mihai, el nu abdica?\\nDeci, el se crede tot vreun monarh. Numai e ca un monarh \\\"rosu\\\", adica unul creat de Internationala Socialista, unde a fost membru atatia ani, impreuna cu propriul partid, acum pretins de dreapta.\\nBasescu se poate urca baut la volan, poate injura si jigni pe oricine, poate talhari persoanele care-i pun intrebari incomode, isi poate da singur o casa, poate vinde o Flota, toate astea fara sa i se intample nimic rau.\\nPana cand n-o sa-l vedem la puscarie impreuna cu acolitii lui basisti, n-o sa fie dreptate in tara asta.\\nSper sa aiba soarta lui Ceausescu, fiindca e la fel de rau.\\nCine voteaza pe basisti, sub orice culori sau sigle s-ar ascunde ei, la alegeri locale sau generale, il perpetueaza pe Basescu la putere.
gigi pe 02 Iunie 2012, 10:40
#6
barfe
Spune si de accidentul mortal facut de Nitulescu \\\"NORA\\\"(aparuta misterios la locul accidentului,noapte) care venea de la Rosiori de unde mai luase ceva spatii comerciale
GIGI pe 02 Iunie 2012, 10:00
#5
tovarasilor
Mai comentati si despre aventurile voastre si ale lui Nitulescu si gasca sa care au jupuit judetul in timpul vostru. JIGODIILOR\\n
gogutzu pe 02 Iunie 2012, 07:21
#4
completare
as dori ca autorul acestui articol sa faca apel la politisti sa-si faca datoria si fata de ti**nii care gonesc pe centru cu masinile, fara nici o problema. sau fata de cei care fac liniute pe praporgescu, noaptea. pe aia de ce nu-i pomenesti ioane? aia nu sunt periculosi? aia nu pot ucide?
Sile pe 02 Iunie 2012, 07:19
#3
pentru Valentin
Dar tu, nu-ți vezi (simți) bârna din ochi?\\nTe-a orbit...într-adevăr! Poate odată vom afla ce profit ai susținând mafia locală.\\nNu cred că jigodismul te-a ocolit, dacă tot este vorba despre ceea ce nu vrei să simți!
Valentin pe 02 Iunie 2012, 02:25
#2
ma\' prietene
Uiti cand primul om al statului sa urcat beat la volan? De ce nu vedeti voi paiul din ochiul vostru? Rusine sa va fie de impartiali . JIGODIILOR
x pe 02 Iunie 2012, 00:35
#1
adevarat
Gonesc ca niste turbati! Pe de alta parte nu va mai luati de politisti pentru ca si ei sunt \\\"clienti fideli\\\" ai hogeacului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.