L.Dragnea turbează: nu poate organiza "parada" electorală.

27 Aprilie 2012, 00:15 | 2727 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Parada Europei 2011

A devenit o problemă de importanță maximă această competiție a liceelor, așa-numita Parada a Europei ( impropriu spus, pentru că participă și țări din afara Europei). De parcă Parada ar rezolva toate problemele orașului, trepădușii lui Dragnea se chinuiesc să transforme în tragedie un lucru care nu este atât de important.  Se vorbește în mass-media controlate de Dragnea de faptul că liceenii sunt văduviți de  ceva epocal.

Așa cum am mai scris, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman va organiza un spectacol asemănător în ziua de 9 mai (atunci se sărbătorește Ziua Europei, nu pe 12 mai, așa cum crede Dragnea!), pentru a nu se intersecta cu cele 30 de zile de campanie electorala. Așa spune legea și, până la urmă, așa e corect. Inspectoratul Școlar a trimis o adresă în care a atras atenția ca directorii și profesorii să nu folosească elevii în adunări, la care sunt prezenți candidați la alegerile locale, în cele 30 de zile de campanie.

Școala nu face politică, domnule Dragnea! Puteți organiza ce doriți, dar nu implicați unitățile de învățământ în campania dumneavoastră electorala. Unii directori de școli, care sunt membri ai PSD, au încercat să incite profesorii și elevii împotriva măsurii ISJ Teleorman. Se încearcă dezbinarea cadrelor didactice, pentru ca Dragnea să-și atingă scopul: câștigarea de capital electoral. Profesorul C. Amarie i-a răspuns, parafrazand un cunoscut om politic: "Aiasta nu se poate, domnule Dragnea!".  Școala are alt rol, educă tinerii și-i formează pentru viață, nu poate fi masă de manevră pentru politicieni.

Dacă L.Dragnea se gândea, cu adevărat, la tineri, organiza acest concurs cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale. Nu era greu, însă dumnealui nu și-ar atinge scopul politic. Dragnea, prezent la  postul Teldrum TV   din Alexandria, a spus că "dacă eu sunt problema, nu voi participa la Paradă", adăugând că va fi "prin apropiere". Câtă josnicie la jupânul Teleormanului!

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
kalimero pe 29 Aprilie 2012, 22:01
#6
mare regret...
.Apropos de parada va spun ca nu stiam ca nu se mai tine dar intalnindu-ma cu un prieten care este in anturajul organizatorilor angajat al domniilor sale impreuna cu sotia cu \\\"salariul minim pe economie\\\" si care monteza scene si urne de votare se buc*ra foarte tare ca va avea un weekend liber \\\"nesperat\\\" .M-am mirat mult ca si cei din interior s-au saturat mai putin profitorii de rangul intai gen \\\"severici\\\" si altii....Va doresc dragi turneni tot binele din lume si incecati sa scapati de acest flagel cu care ati fost blestemati.Orcine va veni va fi mai bine, important este sa se schimbe nu conteaza cu cine.
xyz pe 29 Aprilie 2012, 11:37
#5
Sa auzim de mai bine....
Aceasta asa zisa \\\"parada\\\" nu este altceva decat o campanie mascata a lui DRAGNEA si MOHANU si altor catva profitori ai acestui mecanism care se pare ca se clatina si din interiorul sau. Barca se umple din ce in ce mai mult, nu sunt resurse pentru ai multumi pe toti,nu se face nimic vizibil in urbe si se pare ca se va scufunda.Se bate mult moneda pe guvernarea portocalie dar buba in Turnu Magurele nu este acolo.Acest oras sub aceasta administrare erodata a trecut pe sub toate guvernarile si nu se vede nimic in ultimele aproape doua decenii.Un oras fara cinematograf, fara casa de cultura, fara un strand,cu strazi neasfaltate,cu munti de gunoaie cu toata infrastructura la pamant cu doua cartiere ODAIA si MAGURELE precum in epoca \\\"pietrei necioplite\\\".
nu conteaza numele....... pe 27 Aprilie 2012, 16:51
#4
nu se numeste parada...
asta se numeste campania lui Dragnea,pentru cei ce au ochisori sa vada,iar pentru pupinc*risti nu....chestie ce se face si pe 29.04 la Uda la boarfa de Barbuleasca,o mare ja**a
anonim pe 27 Aprilie 2012, 15:44
#3
ptr.moldovean(C Amariei)
PARADA EUROPEI A AVUT LOC NUMAI IN WEKEND dle natantol sef
qwerty pe 27 Aprilie 2012, 15:34
#2
.
Nu este adevarat nimic. Nu a incercat nimeni sa starneasca elevii impotriva masurii ISJ Teleorman. Cu toate astea sunt licee care vor participa la parada din 12 mai, desi inspectoratul nu este de acord. De ce nu va interesati care vor fi masurile care vor luate pt cei ce nu vor respecta masura luata de inspectorat in ultimul moment, masura ce a dezamagit elevii de pretutindeni. De ce trebuie ca elevii sa sufere mereu in urma joc*rilor lor politice? Domnul Dragnea organizeaza de multi ani la rand aceasta parada si abia acum s-au gandit si ceilalti sa faca ceva. Daca va aduceti minte nici anul trecut nu s-a tinut pe 9 mai, ci pe 8. Asta pt ca elevii sa nu fie nevoiti sa absenteze in timpul zilelor de c*rs. Mi se va raspunde ca anul trecut nu exista campania electorala sau altceva. Sa le fie rusine celor de la ISJ Teleorman pt ceea ce fac elevilor care asteptau cu nerabdare parada de anul acesta.
Lazar Cernescu pe 27 Aprilie 2012, 06:52
#1
Hă,hă,hă ...
Am asistat și eu anul trecut la unele numere prezentate în cadrul acestei manifestări artistice și n-am văzut nici o //fațadă//politică DIN PARTEA CUIVA ! La copii le-a plăcut, la oamenii maturi și cu griji multe nu .Cei mai fericiți (?!) au fost bugetarii și pensionarii,care au cerut tăierea salariilor și pensiilor cu 100% ! Dacă e vorba de ce a zis C. Amariei -care are cel mai mare salariu din țară - m-am lămurit de seriozitatea acestui site ! IDIOT INTELECTUAL autorul articolului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.