Liviu Dragnea are, în Alexandria, un conac de "ciocoi"! Oare, cât l-a costat un asemenea viloi?

18 Martie 2012, 00:03 | 4686 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Domeniul din Alexandria al ciocoiului Dragnea

Locuinţa lui Liviu Dragnea din Alexandria este încă o dovadă că supranumele de ciocoi al Teleormanului nu este o exagerare, din contră, jupânul dă o nouă dimensiune ciocoismului. Casa jupânului este intr-o curte de 6895 de mp, mult mai mare decât un teren de fotbal. Dacă un hectar are 10.000 de mp, jupânul mai are puţin şi devine proprietarul unui hectar chiar în buricul Alexandriei. Dacă îl "ajută" alegătorii, va reuşi, prin alipire, să-şi facă o curte mai mare decât are socrul dumnealui la Giuvarasti, unde mp este mult mai ieftin decât pe strada Ion Creangă din Alexandria.

L.Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu în anul 2002. De atunci a tot alipit din curţile vecine, ajungând la dimensiunea fabuloasă de 7000 mp. Ca suprafaţa să nu mai pară aşa mare, în data de 23.03.2011, jupânul i-a donat feciorului, Stefan Valentin, 2859 de mp, clădire plus construcţie, astfel că la dumnealui, în declaraţia de avere, mai apar doar 4036 de mp. Să sperăm că juniorul are bani să îşi termine căsuţa, dacă nu, poate apela la bunicii de la Giuvarasti, care sigur au dat lovitura anul trecut cu varză.

Donaţia nu este străină jupânului, trebuie amintit că acesta a mai făcut acelaşi act şi către fratele, Viorel, căruia i-a trecut căsuţa, de la Pleasov, de 1626 mp. Ca să evite trecerea suprafeţei conacului din Alexandria, Dragnea a trecut în declaraţia de avere că este în construcţie, astfel ne minunam la miile jupânului. In curtea casei găsim, pe lângă solarul Bombonicai ( orice grădinar oriunde s-ar muta, îşi lasă un petec de pământ unde să-şi pună legume pentru casă), terenul de tenis, cu nocturnă, al jupânului. Din păcate pentru Dragnea, terenul de tenis este puţin înghesuit, aşa că nu se poate construi decât o tribună mititică, de unde să-l aplaude lingăii. In rolul "copiilor de mingi" sunt iarăşi destui care se bat pentru a-i da jupânului mingea "norocoasă".

Pe lângă terenul de tenis, mai sunt şi alte acareturi necesare vieţii la curte. De unde a avut Dragnea bani să cumpere atâta teren şi să îşi construiască asemenea conac?! Trebuie spus şi că domeniul jupânului are ieşire la două străzi. Salariul, hotelul, împrumuturile de la socrul dumnealui, nu sunt de ajuns pentru a justifica ce este la vedere din averea lui Dragnea. Dar ce nu ştim noi!? Proprietăţile imobiliare ale ciocoiului Teleormanului sunt mult mai multe şi mai mari, chiar dacă în declaraţia de avere s-au mai împuţinat.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Alex pe 19 Martie 2012, 17:44
#7
@ Avril
Mai pune Dragnea fraieri pentru 20 de lei, sa-i ia apararea..
y pe 18 Martie 2012, 21:41
#6
dragnea
dragilor Dragnea o sa procedeze cum a facut si pina acum.este sigur ca o sa mai fie inca 4 ani presedintele CJ.Daca o sa fim din nou prosti asa va fi.
gogutzu pe 18 Martie 2012, 14:55
#5
nici eu!
nabuco, nici eu nu-l voi vota pe baronul rosu. dar nici pe baronul portocaliu adica nitulescu. si ala a facut multe artificii cu banul public. in fapt, atit usl cit si pdl au ceva in comun. adica furatul banului public.
g pe 18 Martie 2012, 11:56
#4
j
mai scotociti ca jupanu are multe propietati voi zisarati de cat una
anonim pe 18 Martie 2012, 11:28
#3
monotonie in titlu articolelor
si pe co*Ul cracea il vei vota,care are bani din afaceri \\\"legale\\\",pe care il tine nicolae in brate?\\neu nu votez pe niciunul dintre ei,nici PDL nici USL\\nDragnea a facut afaceri cu statul..la nivel de teleorman\\nDar pe baietii destepti la nivel national care au aprobarea marianrului sef sa fure miliarde de euro pe an?cand vad ce se intampla sub conducerea PDL la nivel national..ma scarbesc(nu ca in teleorman ar fi mai bine sub conducerea PSD)
Nabuco pe 18 Martie 2012, 08:23
#2
Pt. Avril
Dragnea nu a facut din afaceri legale averea ci din afaceri oneroase cu bugetul statului,adica cu banii nostrii. Pentru acest fapt EU NU IL VOI VOTA PE CIOCOIUL \\\"SOCIALIST\\\".Rezultatul este deja 1.
Avril pe 18 Martie 2012, 04:02
#1
Cat va doare!
Cred ca e naspa sa fii asa tembel, sa nu poti face bani si sa te oftici ca tre sa scrii pentru 10 lei de shaorma pe un site pe care il citeste lumea numai ca sa vada pana unde merge nesimtirea... De asemenea, cred ca lumea a inteles de unde are Dragnea averea si, tot spre oftica voastra, il voteaza in continuare. Deci, eforturile voastre sunt incununate cu 0 rezultate. Dar si pentru 10 lei de ce sa prestezi profesionist? Si eu as face la fel smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.