Bate vantul schimbarii in cea mai mare comuna din Teleorman. Marian Necsutu, zis Broscoiu, candidatul PNL - favorit la Primaria Orbeasca!

16 Aprilie 2024, 09:53 | 1135 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Marian Necsutu

Marian Necsutu, zis Broscoiu, candidatul PNL - favorit la Primaria Orbeasca! Cu 42% intentie de vot, omul gospodar Marian Necsutu - patronul firmei cu activitate agricola SC Gilimar SRL din Comuna Orbeasca, sat Laceni, il bate mar pe Gheorghe Budica (PSD)!

Pornit de jos, de la munca cimpului si de la un magazin satesc, a pribegit ani de zile cu sotia in Spania, unde a muncit din greu, punind banut peste banut deoparte!

Ajuns acasa a devenit un antrepremor de succes in agricultura teleormaneana, reusind sa cumpere utilaje moderne, sa isi construiasca un sediu de firma ca la Bucuresti, sa lucreze citeva mii de hectare de teren agricol.

Un om respectat de comunitate, un gospodar, care ne face cinste si onoare!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
MARIAN pe 16 Aprilie 2024, 12:31
#1
un turnean
Toti au fost baieti buni pana au ajuns primari, apoi au fost capusati de interese de partid, prieteni, rude, interese personale. Dupa maxim un an sunt compromisi, pentru ca nici nu au alta solutie, nu se pot opune si intra intr-un joc prin care indirect cetateanul este marginalizat, ignorat.....3 ani si 9 luni, cam asa, apoi incepe o noua campanie si prietenie
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.